10 + 1 τρόποι να βγάλεις χρήματα παίζοντας Video Games

Το έχουν κάνει τόσοι, γιατί όχι και εσύ;
by Κώστας Διγώνης on 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ψάχνεστε να κάνετε το χόμπι σας δουλειά; Τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος μιας και καταγράψαμε για τα μάτια σας και μόνο μερικούς  τρόπους να κερδίσετε χρήματα από την ενασχόληση σας με βιντεοπαιχνίδια στο παρόν άρθρο! Μην βιαστείτε πάντως να παραιτηθείτε από τη δουλεία σας αφού η πλειονότητα των μεθόδων που ακολουθούν απαιτούν αρκετό ταλέντο και/ή υπομονή.

1) Χρησιμοποίησε τις gaming ικανότητες σου πρακτικά

10

Μπορεί να ακούγεται κάπως τραβηγμένο αλλά παίζοντας βιντεοπαιχνίδια συχνά αποκτούμε ικανότητες χρήσιμες σε διάφορα επαγγέλματα. Υπάρχουν άλλωστε παραδείγματα όπως αυτό του Jann Mardenborough ο οποίος κέρδισε χάρις τις ικανότητες του στο Gran Turismo 5 μια θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Formula 3 ή αυτό των παιχτών που βρήκαν δουλειά στον στρατό των ΗΠΑ παίζοντας America's Army, ένα FPS παιχνίδι δημιουργημένο για αυτόν ακριβώς το σκοπό. Μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις τα κατορθώματα σου στο Football Manager στο βιογραφικό σου και να το στείλεις στην ΕΠΟ; Ο πάγκος της εθνικής είναι άδειος άλλωστε…

2) Πούλα χαρακτήρες / χρυσό

09

Έχετε μαζέψει πάρα πολύ χρυσό; Φτάσατε στο ανώτερο επιτρεπτό level; Έχετε κάποιο εξαιρετικά σπάνιο αντικείμενο για το οποίο «σφάζονται» οι υπόλοιποι παίχτες; Βαρεθήκατε το παιχνίδι και δεν ξέρετε τι να κάνετε το χαρακτήρα και το χρυσό σας; Υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να αγοράσουν το χαρακτήρα και το χρυσό σας έναντι πραγματικών χρημάτων! Εύκολο χρήμα για σας και κόψιμο δρόμου για εκείνους. Πολλά παιχνίδια απαγορεύουν την ανωτέρω πρακτική οπότε ΠΡΟΣΟΧΗ!

3) Φτιάξε οδηγούς

08

Με τόσα παιχνίδια να κυκλοφορούν συνεχώς πάντα θα υπάρχει κάποιος να ψάχνει το πώς να περάσει το σημείο στο οποίο κόλλησε ή το πώς θα πάρει το πάνω χέρι στο multiplayer. Κάποιος πρέπει να γράψει αυτούς τους οδηγούς και ιστοσελίδες όπως το Killer Guides είναι διατεθειμένες να αγοράσουν τον οδηγό που έφτιαξες και να τον πουλήσουν ως eBook σε άλλους χρήστες! Ενναλακτικά εάν έχεις καλό capturing software μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου How To και Walkthrough βίντεο και να τα δημοσιεύσεις στο YouTube!

4) Δούλεψε ως game tester

07

Είσαι ο τύπος του gamer που κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δοκιμάζει τρελά πράγματα και καμιά φορά προκαλεί crashes; Τότε αυτή είναι μια δουλεία που σίγουρα σου ταιριάζει! Η δουλειά σου ως ελεγκτής ποιότητας είναι να παίζεις το παιχνίδι συνεχώς (ίσως κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι του) προσπαθώντας να ανακαλύψεις κάποιο bug ή glitch και στη συνέχεια να το αναφέρεις στους developers ώστε να διορθωθεί στην τελική έκδοση του παιχνιδιού. Ίσως ακούγεται κάπως βαρετό αλλά είναι ένας εύκολος τρόπος να μπεις στη βιομηχανία του gaming μιας και είναι μία από τις ελάχιστες θέσεις η οποία δεν απαιτεί προϋπηρεσία.

5) Γράψτε για παιχνίδια

06

Πάντα υπάρχει κάτι να ειπωθεί για το χώρο του gaming. Ενδιαφέρουσες ιστορίες, νέα, reviews νέων κυκλοφοριών ή λιγότερο δημοφιλών παιχνιδιών που πέρασαν κάτω από το ραντάρ των περισσοτέρων. Μπορείς να ξεκινήσεις γράφοντας για κάποιο site (το δικό μας ας πούμε) ή και να ξεκινήσεις το δικό σας blog. Να θυμάστε ότι το να δώσεις κάτι το διαφορετικό είναι σημαντικό για να ξεχωρίσεις αφού υπάρχουν πάρα πολλοί reviewers στο χώρο και ο ανταγωνισμός είναι υψηλός.

6) Δουλέψτε στην ίδια τη βιομηχανία

05

Αν το testing δεν είναι για σένα ή απλά το βαρέθηκες, το επόμενο βήμα είναι να δουλέψεις πάνω στα ίδια τα παιχνίδια. Τίποτα άλλωστε δεν σε φέρνει πιο κοντά στα παιχνίδια από τη συμμετοχή στην ίδια τη δημιουργία τους. Ακόμα και αν δεν είσαι άσσος στον προγραμματισμό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει μια θέση για σένα στη βιομηχανία. Art design, δημόσιες σχέσεις, marketing, κοινωνικά δίκτια είναι μερικοί μόνο από τους τομείς στους οποίους μπορείς να εργαστείς.

Σχόλια

What's your reaction?
LOL
12%
Cheers
65%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
15%
Sad
0%
Rage
8%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1