15 αποκλειστικοί τίτλοι για το PlayStation 4 που έρχονται μέσα στο 2015

by Νίκος Λυμπέριος on 8 Μαΐου 2015

Από το ξεκίνημα της νέας γενιάς κονσολών μέχρι και σήμερα το μεγαλύτερο πρόβλημα για το οποίο γίνονται καθημερινές συζητήσεις είναι η έλλειψη καινούριων και πρωτότυπων παιχνιδιών για τις νέες κονσόλες. Στην λίστα που ακολουθεί παραθέτουμε 15 αποκλειστικούς τίτλους για το PlayStation 4 που αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2015.

Alienation

AN-Soldier-02_1429089762

Το Alienation είναι ένα top bottom shooter τεσσάρων παιχτών από την Housemarque Games και θα περιλαμβάνει co-op τοπικό, single player, και PvP επιλογές. Αποτελεί πνευματικό διάδοχο του Dead Νation, στο οποίο αντί για Zombies πολεμάμε εξωγήινους.

Tearaway Unfolded

Tearaway-Unfolded

Το μέχρι πρότινος αποκλειστικό παιχνίδι της Media Molecule για το PlayStation Vita, θα κυκλοφορήσει σύντομα και στην νέα οικιακή κονσόλα της Sony. Το παιχνίδι έχει υποστεί κάποιες αλλαγές για την μεταφορά του από την φορητή συσκευή σε home console ως προς τον χειρισμό, ενώ η έκδοση για το PlayStation 4 θα έχει τον τίτλο Tearaway Unfolded.

Let It Die

url

Το trailer για το επόμενο παιχνίδι του Suda51, Let it Die άφησε πολλούς με την απορία αλλά και την αγωνία να μάθουν περισσότερα για το τελικό παιχνίδι. Γνωρίζουμε λίγα πράγματα για τον τίτλο, ενώ μέσα σε αυτά είναι το γεγονός ότι θα περιλαμβάνει γερές δόσεις ωμής βίας.

Until Dawn

Until-Dawn

8 φίλοι σε μια εκδρομή στα βουνά. Αποκλεισμένοι, θα ανακαλύψουν ότι δεν είναι μόνοι τους. Ένας horror τίτλος βασισμένος σε κλασικές ταινίες τρόμου, θα σας ανεβάσει την αδρεναλίνη, ενώ προσπαθείτε να ανακαλύψετε την ταυτότητα του δολοφόνου. Κάθε επιλογή μετράει και επηρεάζει την εξέλιξη της ιστορίας.

No Man’s Sky

No-Man’s-Sky1

Ένα απέραντο διάστημα, στο οποίο μπορείτε να εξερευνήσετε κάθε κουκκίδα του και κάθε πλανήτη που υπάρχει μέσα σε αυτό. Νέες μορφές ζωής και κάθε γαλαξίας μοναδικός. Θα μπορείτε να μοιραστείτε τις ανακαλύψεις σας και με άλλους παίκτες.

The Tomorrow Children

The-Tomorrow-Children

Ξαναδημιουργήστε την ανθρώπινη φυλή, έπειτα από ένα πείραμα που κατέληξε σε καταστροφή. Η ανθρώπινη συνείδηση χάθηκε και εσείς μόνο μπορείτε να σώσετε την ανθρωπότητα. Επιλέξτε μία από τις πολλές κατηγορίες, όπως Mine Workers, Engineers και Radio Officers για να συγκεντρώσετε διαθέσιμες πηγές ενέργειας και να αποκαταστήσετε τον κατεστραμμένο πολιτισμό.

Everybody’s Gone to the Rapture

Everybody’s-Gone-to-the-Rapture

Πρόκειται για ένα first-person adventure με ένα αφηγηματικό gameplay, αλλά οι δημιουργοί του τονίζουν ότι αυτό που μετρά είναι το βάθος της ιστορίας που εξελίσσεται σε ένα δυναμικό και συνεχώς προσαρμοζόμενο ανοικτό κόσμο με πολλά μυστήρια και γρίφους. Αναλαμβάνοντας το ρόλο ενός επιστήμονα, παρατηρούμε τον κόσμο μετά την αποκάλυψη για να καταλάβουμε τι ακριβώς συνέβη.

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
2%
Cheers
30%
Τιιιιι ;
1%
Μπαααα
59%
Sad
2%
Rage
6%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1