26 αποκλειστικοί τίτλοι για το PlayStation 4 που περιμένουμε για το 2016

by Νίκος Λυμπέριος on 28 Δεκεμβρίου 2015

Σε λίγες μέρες έρχεται το νέο έτος και αφήνει πίσω του μια αρκετά μεγάλη χρονιά αναφορικά με τις κυκλοφορίες παιχνιδιών. Μια χρονιά που άλλους τους άφησε ικανοποιημένους και άλλους με μια πικρή γεύση, ιδιαίτερα όσους περίμεναν ένα 2015 γεμάτο αποκλειστικές κυκλοφορίες παιχνιδιών από μεγάλα Studio. Το 2015 στιγματίστηκε από αρκετές επανακυκλοφορίες παιχνιδιών και με αρκετές καθυστερήσεις και αναβολές.

Έφτασε λοιπόν το τέλος του 2015 για να καλωσορίσει την αρχή του νέου έτους που θα φέρει μαζί του όλες τις πολυπόθητες κυκλοφορίες που περιμένουμε αγωνιωδώς για το PlayStation 4.

Στην τελευταία σελίδα του αφιερώματος μπορείτε να ψηφίσετε για τα δικά σας αναμενόμενο παιχνίδια από τα παρακάτω που θα δείτε στο άρθρο.

Amplitude

Amplitude-E3-08

Το Amplitude μετά το πετυχημένο Kickstarter που έκανε, έρχεται από την Harmonix για να μας θυμίσει τις εποχές του κλασσικου ομώνυμου παιχνιδιού για το PlayStation 2.

Dreams

22334290548_af4ae3232a_o

Ως κλασσικός τίτλος της Media Molecule το Dreams υπόσχεται μια πληθώρα εργαλείων δημιουργίας με στόχο να εξάψει τη φαντασία των παιχτών ώστε να δημιουργήσους δίχως όρια μέσα σε ένα ζωντανό online κόσμο.

Digimon Story: Cyber Sleuth

aeufcbmbygl5yqlftnsi

Έρχεται αποκλειστικά για το PlayStation 4 το Digimon Story: Cyber Sleuth με σκοπό να κατακτήσουμε όλα τα ελεύθερα Digimon της Eden.

Firewatch

firewatch_150305_05

Το Firewatch διαδραματίζεται στο άγριο περιβάλλον της Wyoming το 1989. Αναλαμβάνουμε το ρόλο του Henry, ενός πυροσβέστη που την ώρα του καθήκοντος ανακαλύπτει διάφορα μυστηριώδη στοιχεία σχετικά με την περιοχή και έρχεται αντιμέτωπος με τους φόβους του.

The Tomorrow Children

ps_ex_ss_01_1417689982_1418123371

Ξαναδημιουργήστε την ανθρώπινη φυλή, έπειτα από ένα πείραμα που κατέληξε σε καταστροφή. Η ανθρώπινη συνείδηση χάθηκε και εσείς μόνο μπορείτε να σώσετε την ανθρωπότητα. Επιλέξτε μία από τις πολλές κατηγορίες, όπως Mine Workers, Engineers και Radio Officers για να συγκεντρώσετε διαθέσιμες πηγές ενέργειας και να αποκαταστήσετε τον κατεστραμμένο πολιτισμό.

Gran Turismo Sport

Gran-Turismo-Sport-2

Δεν γνωρίζουμε πολλά για το νέο τίτλο της Polyphony Digital. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για το αναμενόμενο Gran Turismo 7 και πως θα δώσει μεγάλη έμφαση στο e-sport κομμάτι του είδους.

Alienation

alienationscreenshot4

Το Alienation είναι ένα top bottom shooter τεσσάρων παιχτών από την Housemarque Games και θα περιλαμβάνει co-op τοπικό, single player, και PvP επιλογές. Αποτελεί πνευματικό διάδοχο του Dead Νation, στο οποίο αντί για Zombies πολεμάμε εξωγήινους.

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
3%
Cheers
26%
Τιιιιι ;
8%
Μπαααα
50%
Sad
6%
Rage
7%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1