3 παιχνίδια (+ κάτι) που αναμένουμε τον Απρίλιο

by Παύλος Κρούστης on 1 Απριλίου 2015

Δύσκολος μήνας ο Απρίλιος. Το Project CARS συνεχίζει την αστεία πορεία του με τις αναβολές (αυτή τη φορά στάθηκε στο Μάιο ο τροχός της τύχης), ενώ μέσα στον μήνα αυτό είναι εμφανής η έλλειψη ποικιλίας. Ο μοναδικός μεγάλος νέος τίτλος που θα μας απασχολήσει είναι η θρυλική επιστροφή της σειράς Mortal Kombat με τη δέκατη εκδοχή της. Γι' αυτό το λόγο δεν έχουμε προς επίδειξη 5 τίτλους, αλλά 3. Οι άλλοι 2 είναι κυκλοφορίες μεγάλων τίτλων των τελευταίων ετών σε άλλες πλατφόρμες. Συμπληρώσαμε στο τέλος μερικές απ' τις μικρότερες κυκλοφορίες για να δώσουμε λίγη πνοή σ' αυτόν το μήνα που τα ρουφάει όλα το MK.


1. Dark Souls II: Scholar of the First Sin
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2 Απριλίου 2015
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One

Το Scholar of the First Sin είναι ένα expansion/re-release του αρχικού Dark Souls II με περισσότερο περιεχόμενο και τεχνικές βελτιώσεις στις εκδόσεις για PS4 και Xbox One. Όσοι δεν είχατε την ευκαιρία να το πιάσετε ως τώρα, είναι μια εκπληκτική ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα απ' τα καλύτερα παιχνίδια της περσινής χρονιάς. Και συμπίπτει η κυκλοφορία του με το που θα αφήσετε στην άκρη το Bloodborne... αν το αφήσετε...


2. Grand Theft Auto V
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 14 Απριλίου 2015
Πλατφόρμες: PC

To GTA είναι θρησκεία, είναι ιδεολογία, είναι κάτι πάνω από τα video games. Η έκδοση για τα PC του Grand Theft Auto V έρχεται να το απελευθερώσει από τα δεσμά του hardware και να του δώσει τα φτερά της 4Κ ανάλυσης και άλλων αμέτρητων βελτιώσεων. Το λατρέψαμε σε κάθε έκδοση που έχει βγει ως τώρα και είμαστε σίγουροι ότι η έκδοση για τα PC δε θα μας απογοητεύσει. Ούτε τα mods που θα ακολουθήσουν αναπόφευκτα.


3. Mortal Kombat X
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 14 Απριλίου 2015
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Ο συγκεκριμένος τίτλος είναι ο δέκατος της σειράς, ο πιο αιματηρός απ' ό,τι φαίνεται (και αυτό λέει πολλά), ένα απ' τα μεγαλύτερα παιχνίδια της χρονιάς και σίγουρα το μεγαλύτερο και ίσως μοναδικό μεγάλο παιχνίδι του Απριλίου (μιας και τα άλλα είναι επανακυκλοφορίες ή κάτι σχετικό).

Η NetherRealm Studios, έχοντας μαζέψει την εμπειρία από το Mortal Kombat του 2011 και το Injustice, έρχεται πλέον στη νέα γενιά να μας δείξει πόσα νέα στοιχεία προσέθεσε στο θρυλικό της beat'em up. Ας θυμηθούμε όλοι ξανά το εκπληκτικό trailer της ανακοίνωσης του τίτλου... Και μην ξεχάσετε το διαγωνισμό μας!

Special Guest Stars:

The Evil Within: The Consequence (DLC)

21-22/04/2015
PC / PS3 / PS4 / Xbox 360 / Xbox One

Assassin's Creed Chronicles: China

22/04/2015
PC / PS4 / Xbox One


Broken Age

29/04/2015
PC (Act 2) / PS4 / PS Vita

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
100%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
0%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1