35 αποκλειστικοί τίτλοι του PC που περιμένουμε το 2018

by Βασίλης Καμακάρης on 18 Φεβρουαρίου 2018
Διαβάστε επίσης
30 αποκλειστικοί τίτλοι του PlayStation 4 που περιμένουμε το 2018

Το 2017 αποτέλεσε μια παραγωγική χρονιά για το gaming με τις κυκλοφορίες AAA και indie παιχνιδιών να κινούνται σε ικανοποιητικά επίπεδα για τους gamers. Το 2018 είναι εδώ και μαζί του φέρνει μπόλικα παιχνίδια για υπολογιστές και κονσόλες. Φυσικά κάθε πλατφόρμα έχει τα δικά της αποκλειστικά και το PC σφύζει από αυτά με μπόλικους exclusive και timed-exclusive τίτλους να έχουν μαρκάρει ή να ετοιμάζουν την ημερομηνία κυκλοφορίας τους στο ημερολόγιο του 2018.

Disclaimer:
Στους τίτλους που παρουσιάζονται, πιθανώς να αλλάξουν ημερομηνίες κυκλοφορίας ή αποτελούν και timed-exclusive παιχνίδια μέχρι την κυκλοφορία τους σε κονσόλες. Θα υπάρξουν τίτλοι που θα ανακοινωθούν μέσα στο 2018, οι οποίοι δεν συμπεριλαμβάνονται στην λίστα ή και άλλα παιχνίδια που δεν έχουμε συμπεριλάβει.

Age of Empires: Definitive Edition

Μαζί με την νέα προσθήκη, Age of Empires IV, ο πρώτος τίτλος της σειράς επιστρέφει πλήρως ανανεωμένος για να θυμίσει στους παλιούς και να διδάξει στους νέους την μαγεία των RTS παιχνιδιών. To Age of Empires Definitive Edition θα κυκλοφορήσει στις 20 Φεβρουαρίου 2018.

Anno 1800

Επιστροφή στο παρελθόν κάνει η σειρά Anno, με το Anno 1800 να μας ταξιδεύει στον 19ο αιώνα και συγκεκριμένα στην βικτωριανή εποχή. Ενισχύστε την δική σας οικονομία, ανταλλάξτε αγαθά και πολεμήστε για τη νίκη.

Artifact

Ένα ρημάδι Half-Life 3 θέλουμε και η Valve card game μας σερβίρει, με το Artifact να είναι ο νέος τίτλος της εταιρείας βασιζόμενος στο σύμπαν του Dota 2 που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.


Atomic Heart

 

Δείτε την βάναυση πλευρά της Σοβιετικής Ένωσης μέσα από το adventure first-person shooter της Mundfish, Atomic Heart. Το Atomic Heart θα κυκλοφορήσει στο Steam το 2018.

Πατήστε ΕΔΩ για να μεταβείτε στην ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ.

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
60%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
0%
Sad
0%
Rage
40%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1