5 παιχνίδια που αναμένουμε τον Αύγουστο

by Παύλος Κρούστης on 31 Ιουλίου 2015

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των κυκλοφοριών ΕΔΩ.


O τελευταίος μήνας του καλοκαιριού και της gaming ανομβρίας καταφθάνει. Μπορεί το καλοκαίρι να μην ήταν γεμάτο με κυκλοφορίες, αλλά το ερχόμενο φθινόπωρο έρχεται δυναμικά να καλύψει αυτό το κενό, αρχής γενομένης με τα τέλη Αυγούστου. Ο μήνας ανήκει δικαιωματικά στα exclusives, μιας και έχουμε στη λίστα μας 2 για PS4, 2 για Xbox One και ένα για Wii U. Ναι, κάποια απ' αυτά είναι συλλογές και επανεκδόσεις (του Xbox One), αλλά δεν παύουν να αποτελούν όαση στην έρημο ελλείψει κυκλοφοριών. Ξεχωρίσαμε 5 για τον Αύγουστο και τα παρουσιάζουμε παρακάτω:


1. Rare Replay
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 4 Αυγούστου 2015
Πλατφόρμες: Xbox One

To Rare Replay αποτέλεσε μία από τις εκπλήξεις της Microsoft στην E3 2015, καθώς αποφάσισαν να "πακετάρουν" 30 επιτυχίες από το θρυλικό studio της Rare σε ένα παιχνίδι. Τα 30 ακούγονται πολλά, αλλά μέσα στη συλλογή θα βρείτε παιχνίδια μέχρι και 3 δεκαετίες πίσω, ενώ φτάνει στο πιο πρόσφατο παρελθόν με τα παιχνίδια του Xbox 360. Το συνολικό μέγεθος θα αγγίζει τα 50GB, αλλά μας υποσχέθηκαν ότι θα μπορούμε εμείς να κατεβάζουμε και να εγκαθιστούμε όποιο από τα παιχνίδια θέλουμε. Την πλήρη λίστα μπορείτε να τη βρείτε ΕΔΩ. Κάποια από τα παιχνίδια είναι τα Battletoads, Conker και όλα τα Banjo games.


2. Everybody's Gone to the Rapture
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 11 Αυγούστου 2015
Πλατφόρμες: PlayStation 4

To παιχνίδι αποτελεί αποκλειστικότητα του PS4 και μας έρχεται από συνεργασία της The Chinese Room (Dear Esther, Amnesia: A Machine for Pigs) και της Sony Santa Monica (God of War series). Είναι ένας first-person adventure τίτλος, ο οποίος λαμβάνει χώρα κατά την αποκάλυψη και θα αφηγείται τις ιστορίες 6 ανθρώπων. Θεωρείται πνευματικός διάδοχος του Dear Esther και θα διαφοροποιείται αρκετά στο gameplay, αφού θα υπάρχει μεγαλύτερο interaction του παίκτη, καθώς και επιρροή στις εξελίξεις.


3. Until Dawn
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 28 Αυγούστου 2015
Πλατφόρμες: PlayStation 4

To Until Dawn αποτελεί την επιλογή μας για αυτόν το μήνα. Πρόκειται για έναν AAA Horror τίτλο, αποκλειστικότητα για την κονσόλα της Sony. Το παιχνίδι θα διαδραματίζεται σε ένα σπίτι στο δάσος, όπου μια παρέα φίλων θα προσπαθήσει να σωθεί από έναν serial killer. Ο τίτλος θα χρειάζεται πολλαπλά playthroughs (καθένα εκ των οποίων θα διαρκεί περίπου 9 ώρες) για να καλυφθεί πλήρως, ενώ βασικό του σύστημα αποτελεί το "Butterfly Effect", το οποίο καθορίζει ότι η παραμικρή σας επιλογή θα έχει επιπτώσεις στο μέλλον, που δε θα μπορείτε να φανταστείτε. Το στυλ του ακολουθεί την πεπατημένη των slasher movies των τελευταίων δεκαετιών και αυτό μας εξάπτει το ενδιαφέρον.

Μπορείτε να διαβάσετε Preview του τίτλου ΕΔΩ.


4. Gears of War: Ultimate Edition
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 28 Αυγούστου 2015
Πλατφόρμες: Xbox One

To Gears of War έρχεται για επιτέλους στο Xbox One με Remaster του πρώτου παιχνιδιού, που είχε κυκλοφορήσει αρχικώς το 2006. To παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από την The Coalition (πρώην Black Tusk Studios), η οποία θα μας δώσει το 2016 το Gears of War 4. Το Ultimate Edition θα περιλαμβάνει κομμένες σκηνές από το παιχνίδι του 360, οι οποίες είχαν προστεθεί αργότερα στην έκδοση PC, όπως και όλες τις DLC πίστες. H The Coalition έχει εκμοντερνίσει κάποια χαρακτηριστικά διατηρώντας το ύφος του πρώτου Gears of War, που όλοι αγαπήσαμε.

Μπορείτε να διαβάσετε Preview του τίτλου ΕΔΩ.


5. Devil's Third
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 28 Αυγούστου 2015
Πλατφόρμες: Wii U / PC

O Itagaki, δημιουργός του Ninja Gaiden επιστρέφει σε μια αποκλειστικότητα στο Wii U (ενώ πρόσφατα μάθαμε ότι θα κυκλοφορήσει και σε PC). Ο τίτλος διακατέχεται από την υπερβολή, καθώς ο πρωταγωνιστής μας πετσοκόβει αμέτρητες ορδές εχθρών τόσο με το σπαθί του, όσο και με τα όπλα του. Το παιχνίδι είχε προβληματικό development και άργησε ιδιαίτερα, αλλά τελικά καταφθάνει στο τέλος του μήνα.

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
11%
Cheers
67%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
22%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1