8 παιχνίδια που αναμένουμε τον Σεπτέμβριο

by Παύλος Κρούστης on 2 Σεπτεμβρίου 2015

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των κυκλοφοριών ΕΔΩ.


Επιτέλους έφτασε ο Σεπτέμβρης και ήρθε η ώρα να ξεκινήσει το μεγάλο "τσιμπούσι". Το φθινόπωρο και ο Σεπτέμβρης μπαίνουν δυναμικά με 2 μεγάλες κυκλοφορίες: Το τεράστιο Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, που αποτελεί το τελευταίο παιχνίδι της σειράς, αλλά και του Kojima για την Konami, όπως και το ελπιδοφόρο prequel της ταινίας Mad Max από την Avalanche του Just Cause. Δε σταματά όμως εκεί ο Σεπτέμβρης, έχουμε το expansion του Destiny, που σηματοδοτεί τη δεύτερη σεζόν του, Destiny: The Taken King, ενώ μετά έρχεται και η μεγάλη αποκλειστικότητα του Xbox One, Forza Motorsport 6.

O μήνας επίσης είναι αφιερωμένος και στις sports κυκλοφορίες, καθώς θα έχουμε προς το τέλος και τα 2 μεγάλα "ποδοσφαιράκια", αλλά και τα 2 basketball games. To φθινόπωρο ξεκίνησε και έχουμε πολλές καυτές κυκλοφορίες μπροστά μας.


1. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 1 Σεπτεμβρίου 2015
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360

To κύκνειο άσμα του Hideo Kojima για την Konami έρχεται μετά από μεγάλη αναμονή, αφού... "he kept us waiting". Ο πρόλογος, Ground Zeroes, είχε κυκλοφορήσει πριν ενάμιση χρόνο περίπου και μόλις τώρα ήρθε κοντά μας ο πολυαναμενόμενος τίτλος. Αν λάβουμε υπόψη μας όλα αυτά που έχουν συμβεί, από την αποχώρηση του Kojima, μέχρι τις συνθήκες reviewing στο bandcamp, τότε σίγουρα μιλάμε για τον πιο πολυσυζητημένο τίτλο της χρονιάς και όχι μόνο. Η ίδια η Konami είναι σίγουρη ότι μιλάμε για το Game of the Year. Εσείς;


2. Mad Max
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 4 Σεπτεμβρίου 2015
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

To παιχνίδι Mad Max έρχεται ως το πρώτο licensed game για την Avalanche Studios, που μας έχει δώσει ως τώρα τη σειρά Just Cause. Ο τίτλος αποτελεί prequel της ταινίας Mad Max: Fury Road και βασικό του χαρακτηριστικό είναι ο ανοιχτός κόσμος της ερήμου, που μας καλεί να τον εξερευνήσουμε. Η ωμή βία και οι μάχες με τα αυτοκίνητα θα έχουν την τιμητική τους, ενώ οι μάχες σώμα με σώμα χρησιμοποιούν το σύστημα της σειράς Batman: Arkham, αλλά με πολύ πιο αιματηρό τρόπο.


3. Destiny: The Taken King
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 15 Σεπτεμβρίου 2015
Πλατφόρμες: PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360

O πατέρας του Crota, Oryx, θέλει να πάρει εκδίκηση για τον γιο του και έχει μαζέψει έναν ολόκληρο στρατό γι' αυτό: τους Taken. Οι Guardians θα πρέπει να συλλέξουν κάποιες δυνάμεις των προγόνων τους, αν θέλουν να αντιμετωπίσουν τον The Taken King. Το τεράστιο αυτό expansion του Destiny σηματοδοτεί τη δεύτερη σεζόν του παιχνιδιού, σε μια νέα μόδα, όπως βλέπουμε τελευταία, όπου αντί για sequels, κυκλοφορούν μεγάλα expansions. Το The Taken King θα φέρει μεγάλες αλλαγές στην εξιστόρηση του τίτλου, καθώς ήταν απ' τα σημεία που είχε επικριθεί εξ αρχής. Θα απαιτεί τα δύο προηγούμενα expansions, ενώ φυσικά θα κυκλοφορήσει και η Legendary έκδοση που θα περιλαμβάνει τα πάντα.


4. Forza Motorsport 6
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 18 Σεπτεμβρίου 2015
Πλατφόρμες: Xbox One

H Microsoft απ' ότι φαίνεται έχει πιάσει το νόημα των racing games και προσφέρει στο Xbox One μία απ' τις καλύτερες σειρές στο είδος. Ερχόμενο μετά την μεγάλη επιτυχία του Forza Horizon 2, το Forza Motorsport 6 δίνει περισσότερη βαρύτητα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και αφήνει πίσω  την εξερεύνηση, που δίνουν οι Horizon τίτλοι. Με πάνω από 450 αυτοκίνητα και 26 πίστες, είναι το μεγαλύτερο Forza Motorsport ως τώρα. Επιπλέον έχουμε και τη νυχτερινή οδήγηση, αλλά και τη βροχή, που ζητούσαν οι fans. Όλα αυτά στα 1080p και 60fps. Ο ανταγωνισμός είναι δυνατός, αλλά το ίδιο και το FM6.


5-8. Pro Evolution Soccer 2016 / FIFA 16 / NBA Live 16 / NBA 2K16
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 17 (PES) / 25 (FIFA) / 29 (LIVE/2K) Σεπτεμβρίου 2015
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 (Το NBA Live 16 μόνο σε PS4 / Xbox One)

Μια θέση δικαιωματικά θα πάρουν τα Sports games, καθώς είναι ο μήνας τους. Εκτός από το NHL, το οποίο δεν αφορά ιδιαίτερα την ελληνική αγορά, έχουμε 3 απ' τους μεγαλύτερους τίτλους για τη χώρα μας: Pro Evolution Soccer 2016, FIFA 16 και NBA 2K16. Μαζί τους ακολουθεί το NBA Live 16, το οποίο έχει απογοητεύσει αρκετό κόσμο από τότε που ξεκίνησε ξανά να κυκλοφορεί προσπαθώντας να χτυπήσει το μεγαθήριο, που ακούει στο όνομα NBA 2K16. Όλα υπόσχονται αμέριστο ρεαλισμό, νέα εντυπωσιακά animations και είμαστε σίγουροι ότι θα κλέψουν πολλές ώρες από το χρόνο σας. Είστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν;

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
71%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
29%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1