Η ομάδα μας

vg24covertranscircle

To VideoGames24 είναι ένα site που ασχολείται με τη βιομηχανία των video games και γενικότερα με το gaming. Τα άρθρα μας αποτελούνται από Νέα, Reviews, Previews, Διαγωνισμούς και άρθρα γενικότερου ενδιαφέροντος πάνω στα games, όπως αφιερώματα σε events και άρθρα με Retro θέματα, όπως παλαιότερες κονσόλες, παιχνίδια, εποχές κλπ.

To site μας ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2012 και άλλαξε πολλές μορφές, παραμένοντας πιστό στη θεματολογία του. Προσπαθούμε να καλύπτουμε νέα από τον ευρύτερο χώρο της βιομηχανίας όσο ταχύτερα μπορούμε, καθώς εστιάζουμε στην πηγή του κάθε νέου. Τα Reviews μας καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα από games, ενώ παρακολουθούμε από κοντά το πρόγραμμα των κυκλοφοριών. Κρίνουμε αυτές τις κυκλοφορίες και προσπαθούμε να δώσουμε τη γνώμη μας στους αναγνώστες, ώστε να μεταφέρουμε τις εμπειρίες μας. Τα λοιπά άρθρα μας βασίζονται στην πολυετή εμπειρία και ενασχόληση των συντακτών μας με στο gaming, χωρίς διακρίσεις και πάντα με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

Από τον Ιανουάριο 2015, άλλαξε χέρια η ιδιοκτησία του site, μαζί με την εμφάνιση μας. Η συντακτική ομάδα απαρτίζεται από άτομα που ανήκαν κατά καιρούς στο δυναμικό του VG24, ενώ περιλαμβάνει και αρκετούς νέους. Όλοι μαζί δουλεύουμε για την έγκαιρη ενημέρωση, την αμερόληπτη κριτική στα προϊόντα ψυχαγωγίας και κυρίως γράφουμε αυτά που νιώθουμε για τo gaming, που λατρεύουμε.

Αυτοί είμαστε λοιπόν...

Σχόλια
Ο Αντώνης είναι το βαρύ πυροβολικό της ειδησεογραφίας! Παιδί της Sony από μικρός. Λατρεύει τα κόμικ και σειρές ή ταινίες με Super Ήρωες. Όταν δεν ασχολείται με κάτι από αυτά πιθανόν να βρίσκεται πίσω από κάποιον φωτογραφικό φακό. Αγαπημένες φράσεις "Get to the payload" και I need healing!
Παίζει φανατικά ότι παιχνίδι περιέχει μπάλα και δηλώνει τρελό fanboy της Nintendo .
Τεράστιος fan των RPG, μισεί θανάσιμα τα MOBA, μεγάλωσε με φορητά της Nintendo και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις μασκότ της Sony: Crash και Spyro. Ενίοτε PCάκιας. Συνήθως κυνικός. Θα τον λατρέψετε, ή θα τον μισήσετε.
Παίζει τα πάντα αν δεν είναι αθλητικά ή racing. Αγαπημένη του κονσόλα το Sega Saturn. Ακόμα περιμένει ένα remake του Panzer Dragoon Saga. Του τη σπάνε οι τριλογίες και ιδιαίτερα το τρίτο τους μέρος.
Γαλουχημένος με όλα τα κλασσικά adventure games της Lucas Arts και Sierra, οι κριτικές του στα video games δεν θα μπορούσαν να είναι κάτι λιγότερο από επικές. Η 10ετής φοίτησή του στο πανεπιστήμιο του World Of Warcraft και η αγάπη του για το healing τον έχουν κάνει να βλέπει τον κόσμο του gaming με μία πιο ειρηνική και ήρεμη ματιά.(λέμε τώρα) Απεχθάνεται τα αμέτρητα sequels και επιθυμεί παγκόσμια ειρήνη. Έτσι απλά.
Λάτρης των RPG και των superhero themed σκηνικών. Βλέπει περισσότερες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες από ότι προλαβαίνει, ενώ η μουσική είναι μια συνεχής παρουσία στη ζωή της. Σιχαίνεται τα fandom wars.
Games, μουσική, ποδόσφαιρο... Βάλτε τα με όποια σειρά θέλετε. Μπορεί να ασχοληθεί με οποιοδήποτε είδος Video Game αρκεί να βρει ποιότητα σε αυτό. Λάτρης διαφόρων ειδών ηλεκτρονικής μουσικής ενώ αν κάτι απεχθάνεται είναι οι ταινίες με Super ήρωες...
Η αγάπη μου για τα games ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Η αρχή έγινε με ένα Atari, για να ακολουθήσει το Super Nintendo και στη συνέχεια έγινε πάθος. Λάτρης των RPGs, Action, FPS, Strategy Games, Football Manager και ότι έχει να κάνει με τη τεχνολογία.
Φανατικά φανατικός fan κάθε είδους video game όταν αυτά δεν έχουν να κάνουν με looting, potions και turn-based actions... συνήθως. Λατρεύει την 7η και 8η γενιά κονσολών και έχει ένα περίεργο κόλλημα με τον Batman.
Μεγάλωσε με Crash, Tekken και Mega Man X. Φανατικός οπαδός των JRPGs, Action και Fighting παιχνιδιών και με μια αδυναμία στα old school games. Επίσης λατρεύει τα anime/manga και την ιαπωνική κουλτούρα γενικότερα. Μην ανακατεύεστε με την κουζίνα του.
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1