Η ομάδα μας

vg24covertranscircle

To VideoGames24 είναι ένα site που ασχολείται με τη βιομηχανία των video games και γενικότερα με το gaming. Τα άρθρα μας αποτελούνται από Νέα, Reviews, Previews, Διαγωνισμούς και άρθρα γενικότερου ενδιαφέροντος πάνω στα games, όπως αφιερώματα σε events και άρθρα με Retro θέματα, όπως παλαιότερες κονσόλες, παιχνίδια, εποχές κλπ.

To site μας ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2012 και άλλαξε πολλές μορφές, παραμένοντας πιστό στη θεματολογία του. Προσπαθούμε να καλύπτουμε νέα από τον ευρύτερο χώρο της βιομηχανίας όσο ταχύτερα μπορούμε, καθώς εστιάζουμε στην πηγή του κάθε νέου. Τα Reviews μας καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα από games, ενώ παρακολουθούμε από κοντά το πρόγραμμα των κυκλοφοριών. Κρίνουμε αυτές τις κυκλοφορίες και προσπαθούμε να δώσουμε τη γνώμη μας στους αναγνώστες, ώστε να μεταφέρουμε τις εμπειρίες μας. Τα λοιπά άρθρα μας βασίζονται στην πολυετή εμπειρία και ενασχόληση των συντακτών μας με στο gaming, χωρίς διακρίσεις και πάντα με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

Από τον Ιανουάριο 2015, άλλαξε χέρια η ιδιοκτησία του site, μαζί με την εμφάνιση μας. Η συντακτική ομάδα απαρτίζεται από άτομα που ανήκαν κατά καιρούς στο δυναμικό του VG24, ενώ περιλαμβάνει και αρκετούς νέους. Όλοι μαζί δουλεύουμε για την έγκαιρη ενημέρωση, την αμερόληπτη κριτική στα προϊόντα ψυχαγωγίας και κυρίως γράφουμε αυτά που νιώθουμε για τo gaming, που λατρεύουμε.

Αυτοί είμαστε λοιπόν...

Σχόλια

Λάτρης των καλών videogames, των επιτραπέζιων, των card games και των tabletop και pen & paper RPGs, είναι ο geek της διπλανής πόρτας,

Ξεκίνησε από το SEGA MASTER SYSTEM II με Alex Kidd και μετέπειτα σε όλες τις PlayStation κονσόλες. Gamer, μεταλλάς, anime / supeheroes fan με αυτή τη σειρά.

Από την μέρα που έπιασα το Super Mario στα χέρια μου στο τούβλο-game boy, δηλώνω ερωτευμένος gamer.

Τεράστιος fan των RPG, μισεί θανάσιμα τα MOBA, μεγάλωσε με φορητά της Nintendo και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις μασκότ της Sony: Crash και Spyro. Ενίοτε PCάκιας. Συνήθως κυνικός. Θα τον λατρέψετε, ή θα τον μισήσετε.

Ταγμένος στο PC Master RACE, λατρεύει τα indie games και γεμίζει ασφυκτικά την συλλογή του από games στο Steam, ευελπιστώντας κάποια στιγμή να τερματίσει όσα περισσότερα μπορεί. Φανατικός των South Park, Family Guy, Marvel και φυσικά Star Wars.

Παίζει τα πάντα αν δεν είναι αθλητικά ή racing. Αγαπημένη του κονσόλα το Sega Saturn. Ακόμα περιμένει ένα remake του Panzer Dragoon Saga. Του τη σπάνε οι τριλογίες και ιδιαίτερα το τρίτο τους μέρος.

Γαλουχημένος με όλα τα κλασσικά adventure games της Lucas Arts και Sierra, οι κριτικές του στα video games δεν θα μπορούσαν να είναι κάτι λιγότερο από επικές. Η 10ετής φοίτησή του στο πανεπιστήμιο του World Of Warcraft και η αγάπη του για το healing τον έχουν κάνει να βλέπει τον κόσμο του gaming με μία πιο ειρηνική και ήρεμη ματιά.(λέμε τώρα) Απεχθάνεται τα αμέτρητα sequels και επιθυμεί παγκόσμια ειρήνη. Έτσι απλά.

Λάτρης των RPG και των superhero themed σκηνικών. Βλέπει περισσότερες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες από ότι προλαβαίνει, ενώ η μουσική είναι μια συνεχής παρουσία στη ζωή της. Συχαίνεται τα fandom wars.

Οπαδός των FPS και Horror παιχνιδιών, ενώ είναι Sports Lover από το 2005 και αποδέχεται κάθε πρόκληση στο FIFA αφήνοντας συντρίμμια στο πέρασμά του.

Gaming, το πρώτο του χόμπι από ηλικία νηπίου. Πρώτη του κονσόλα το NES. Λάτρης των JRPG’s και «πιστός» του The Legend of Dragoon. Λατρεύει επίσης τη μπάλα, τη θεϊκή τέχνη του Food porn και τον ύπνο. Νιώθει και λίγο Party Animal…

Games, μουσική, ποδόσφαιρο… Βάλτε τα με όποια σειρά θέλετε. Μπορεί να ασχοληθεί με οποιοδήποτε είδος Video Game αρκεί να βρει ποιότητα σε αυτό. Λάτρης διαφόρων ειδών ηλεκτρονικής μουσικής ενώ αν κάτι απεχθάνεται είναι οι ταινίες με Super ήρωες…

RPGakias τρελαμένος, αγαπά το Farming και Grinding, τρελαίνεται να περνά άπειρες ώρες στο ίδιο σημείο κάνοντας το ίδιο και το ίδιο πράγμα μόνο και μόνο για να βλέπει τα XP να ανεβαίνουν σαν τρέλα.

Γουστάρει τη σειρά Souls και όλα τα Extreme Modes των παιχνιδιών που οφείλονται στις πιθανές τάσεις μαζοχισμού του.

2η αγάπη και παντοτινή, όχι η Lacta, αλλά το Mortal Kombat!!!

Φανατικός οπαδός του Crash Bandicoot (και αυτός!), και λάτρης των παραδοσιακών platformer. Ελπίζει σε reboot των Pandemonium και Ape Escape και γνωρίζει την πλειοψηφία των 719 Pokemon. Πάει κόντρα στο κύμα και χρησιμοποιεί το Xbox One ως κύρια κονσόλα.

Φανατικά φανατικός fan κάθε είδους video game όταν αυτά δεν έχουν να κάνουν με looting, potions και turn-based actions… συνήθως. Λατρεύει την 7η και 8η γενιά κονσολών και έχει ένα περίεργο κόλλημα με τον Batman.

Μεγάλωσε με Crash, Tekken και Mega Man X. Φανατικός οπαδός των JRPGs, Action και Fighting παιχνιδιών και με μια αδυναμία στα old school games. Επίσης λατρεύει τα anime/manga και την ιαπωνική κουλτούρα γενικότερα. Μην ανακατεύεστε με την κουζίνα του.

/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1