Η ομάδα μας

vg24covertranscircle

To Video Games 24 είναι ένα site που ασχολείται με τη βιομηχανία των video games και γενικότερα με το gaming. Τα άρθρα μας αποτελούνται από Νέα, Reviews, Previews, Διαγωνισμούς και άρθρα γενικότερου ενδιαφέροντος πάνω στα games, όπως αφιερώματα σε events και άρθρα με Retro θέματα, όπως παλαιότερες κονσόλες, παιχνίδια, εποχές κλπ.

To site μας ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2012 και άλλαξε πολλές μορφές, παραμένοντας πιστό στη θεματολογία του. Προσπαθούμε να καλύπτουμε νέα από τον ευρύτερο χώρο της βιομηχανίας όσο ταχύτερα μπορούμε, καθώς εστιάζουμε στην πηγή του κάθε νέου. Τα Reviews μας καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα από games, ενώ παρακολουθούμε από κοντά το πρόγραμμα των κυκλοφοριών. Κρίνουμε αυτές τις κυκλοφορίες και προσπαθούμε να δώσουμε τη γνώμη μας στους αναγνώστες, ώστε να μεταφέρουμε τις εμπειρίες μας. Τα λοιπά άρθρα μας βασίζονται στην πολυετή εμπειρία και ενασχόληση των συντακτών μας με στο gaming, χωρίς διακρίσεις και πάντα με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

Από τον Ιανουάριο 2015, άλλαξε χέρια η ιδιοκτησία του site, μαζί με την εμφάνιση μας. Η συντακτική ομάδα απαρτίζεται από άτομα που ανήκαν κατά καιρούς στο δυναμικό του VG24, ενώ περιλαμβάνει και αρκετούς νέους. Όλοι μαζί δουλεύουμε για την έγκαιρη ενημέρωση, την αμερόληπτη κριτική στα προϊόντα ψυχαγωγίας και κυρίως γράφουμε αυτά που νιώθουμε για τo gaming, που λατρεύουμε.

Αυτοί είμαστε λοιπόν...

Σχόλια
''Ο Crash μας έβαλε μυαλό και η Activision μας τον πήρε''
Ξεκίνησε από το SEGA MASTER SYSTEM II με Alex Kidd και μετέπειτα σε όλες τις PlayStation κονσόλες. Gamer, μεταλλάς, anime / supeheroes fan με αυτή τη σειρά.
Ταγμένος στο PC Master RACE, λατρεύει τα indie games και γεμίζει ασφυκτικά την συλλογή του από games στο Steam, ευελπιστώντας κάποια στιγμή να τερματίσει όσα περισσότερα μπορεί. Φανατικός των South Park, Family Guy, Marvel και φυσικά Star Wars.
Γαλουχημένος με όλα τα κλασσικά adventure games της Lucas Arts και Sierra, οι κριτικές του στα video games δεν θα μπορούσαν να είναι κάτι λιγότερο από επικές. Η 10ετής φοίτησή του στο πανεπιστήμιο του World Of Warcraft και η αγάπη του για το healing τον έχουν κάνει να βλέπει τον κόσμο του gaming με μία πιο ειρηνική και ήρεμη ματιά.(λέμε τώρα) Απεχθάνεται τα αμέτρητα sequels και επιθυμεί παγκόσμια ειρήνη. Έτσι απλά.
Οπαδός των FPS και Horror παιχνιδιών, ενώ είναι Sports Lover από το 2005 και αποδέχεται κάθε πρόκληση στο FIFA αφήνοντας συντρίμμια στο πέρασμά του.
Παρότι παιδί που μεγάλωσε στα 90s, ξεκίνησε το gaming με ένα NES μέχρι να μεταπηδήσει στο PC οπού και κόλλησε. Αγαπάει όλα τα καλά games αν και για κάποιο λόγο προτιμά τα old school. Αυτό το NES μάλλον…
Gaming, το πρώτο του χόμπι από ηλικία νηπίου. Πρώτη του κονσόλα το NES. Λάτρης των JRPG's και "πιστός" του The Legend of Dragoon. Λατρεύει επίσης τη μπάλα, τη θεϊκή τέχνη του Food porn και τον ύπνο. Νιώθει και λίγο Party Animal...
Games, μουσική, ποδόσφαιρο... Βάλτε τα με όποια σειρά θέλετε. Μπορεί να ασχοληθεί με οποιοδήποτε είδος Video Game αρκεί να βρει ποιότητα σε αυτό. Λάτρης διαφόρων ειδών ηλεκτρονικής μουσικής ενώ αν κάτι απεχθάνεται είναι οι ταινίες με Super ήρωες...
Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας του, του έκανε δώρο απ' την Αγγλία το Master System! Ήταν το μικρόβιο για να γίνει αυτό που είναι τώρα. Την παιδική του ηλικία πέρα από τους εκατοντάδες δεινόσαυρους και όλο το Jurassic Park τον συνόδευσαν οι Sonic και Mario. Λάτρης φυσικά όλων των κατηγοριών μα ξεχωρίζει στα των action, adventure, platform, horror και racing games! Νοσταλγεί να δει ξανά τα είδωλα του Crash και Spyro αλλά και ένα Dino Crisis δεν θα ήταν άσχημο. Πέρα των άλλων η ζωή του συγκεκριμένου ατόμου είναι ένα γυμναστήριο! Το μότο του; Φίλε μου ότι και να γίνει, μην ξεχνάς ποτέ ότι... You Only Live Once!
RPGakias τρελαμένος, αγαπά το Farming και Grinding, τρελαίνεται να περνά άπειρες ώρες στο ίδιο σημείο κάνοντας το ίδιο και το ίδιο πράγμα μόνο και μόνο για να βλέπει τα XP να ανεβαίνουν σαν τρέλα. Γουστάρει τη σειρά Souls και όλα τα Extreme Modes των παιχνιδιών που οφείλονται στις πιθανές τάσεις μαζοχισμού του. 2η αγάπη και παντοτινή, όχι η Lacta, αλλά το Mortal Kombat!!!
Φανατικός οπαδός του Crash Bandicoot (και αυτός!), και λάτρης των παραδοσιακών platformer. Ελπίζει σε reboot των Pandemonium και Ape Escape και γνωρίζει την πλειοψηφία των 719 Pokemon. Πάει κόντρα στο κύμα και χρησιμοποιεί το Xbox One ως κύρια κονσόλα.
Φανατικά φανατικός fan κάθε είδους video game όταν αυτά δεν έχουν να κάνουν με looting, potions και turn-based actions... συνήθως. Λατρεύει την 7η και 8η γενιά κονσολών και έχει ένα περίεργο κόλλημα με τον Batman.
Pokemon και Need for Speed οι ασχολίες του από παιδί. Λάτρης των FPS, RPG, Racing και Horror παιχνιδιών. Όταν δεν παίζει games, γράφει μουσική στο home studio.
Μεγάλωσε με Crash, Tekken και Mega Man X. Φανατικός οπαδός των JRPGs, Action και Fighting παιχνιδιών και με μια αδυναμία στα old school games. Επίσης λατρεύει τα anime/manga και την ιαπωνική κουλτούρα γενικότερα. Μην ανακατεύεστε με την κουζίνα του.
/* ]]> */