Η ομάδα μας

vg24covertranscircle

To VideoGames24 είναι ένα site που ασχολείται με τη βιομηχανία των video games και γενικότερα με το gaming. Τα άρθρα μας αποτελούνται από Νέα, Reviews, Previews, Διαγωνισμούς και άρθρα γενικότερου ενδιαφέροντος πάνω στα games, όπως αφιερώματα σε events και άρθρα με Retro θέματα, όπως παλαιότερες κονσόλες, παιχνίδια, εποχές κλπ.

To site μας ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2012 και άλλαξε πολλές μορφές, παραμένοντας πιστό στη θεματολογία του. Προσπαθούμε να καλύπτουμε νέα από τον ευρύτερο χώρο της βιομηχανίας όσο ταχύτερα μπορούμε, καθώς εστιάζουμε στην πηγή του κάθε νέου. Τα Reviews μας καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα από games, ενώ παρακολουθούμε από κοντά το πρόγραμμα των κυκλοφοριών. Κρίνουμε αυτές τις κυκλοφορίες και προσπαθούμε να δώσουμε τη γνώμη μας στους αναγνώστες, ώστε να μεταφέρουμε τις εμπειρίες μας. Τα λοιπά άρθρα μας βασίζονται στην πολυετή εμπειρία και ενασχόληση των συντακτών μας με στο gaming, χωρίς διακρίσεις και πάντα με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

Από τον Ιανουάριο 2015, άλλαξε χέρια η ιδιοκτησία του site, μαζί με την εμφάνιση μας. Η συντακτική ομάδα απαρτίζεται από άτομα που ανήκαν κατά καιρούς στο δυναμικό του VG24, ενώ περιλαμβάνει και αρκετούς νέους. Όλοι μαζί δουλεύουμε για την έγκαιρη ενημέρωση, την αμερόληπτη κριτική στα προϊόντα ψυχαγωγίας και κυρίως γράφουμε αυτά που νιώθουμε για τo gaming, που λατρεύουμε.

Αυτοί είμαστε λοιπόν...

Σχόλια
Λάτρης των καλών videogames, των επιτραπέζιων, των card games και των tabletop και pen & paper RPGs, είναι ο geek της διπλανής πόρτας,
Η σχέση της με τα video games ξεκίνησε τον περασμένο αιώνα. Αγαπημένοι της τίτλοι, τα Dark Souls. Δηλώνει επίσης φαν των indie games.
Παίζει φανατικά ότι παιχνίδι περιέχει μπάλα, δηλώνει λάτρης των τεσσάρων τροχών και της Nintendo.
Τεράστιος fan των RPG, μισεί θανάσιμα τα MOBA, μεγάλωσε με φορητά της Nintendo και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις μασκότ της Sony: Crash και Spyro. Ενίοτε PCάκιας. Συνήθως κυνικός. Θα τον λατρέψετε, ή θα τον μισήσετε.
Παίζει τα πάντα αν δεν είναι αθλητικά ή racing. Αγαπημένη του κονσόλα το Sega Saturn. Ακόμα περιμένει ένα remake του Panzer Dragoon Saga. Του τη σπάνε οι τριλογίες και ιδιαίτερα το τρίτο τους μέρος.
Γαλουχημένος με όλα τα κλασσικά adventure games της Lucas Arts και Sierra, οι κριτικές του στα video games δεν θα μπορούσαν να είναι κάτι λιγότερο από επικές. Η 10ετής φοίτησή του στο πανεπιστήμιο του World Of Warcraft και η αγάπη του για το healing τον έχουν κάνει να βλέπει τον κόσμο του gaming με μία πιο ειρηνική και ήρεμη ματιά.(λέμε τώρα) Απεχθάνεται τα αμέτρητα sequels και επιθυμεί παγκόσμια ειρήνη. Έτσι απλά.
Λάτρις των RPGs και των superhero-themed σκηνικών. Πλέον, το έχει πάρει απόφαση ότι δεν θα καθαρίσει ποτέ το backlog της από όλα τα παιχνίδια, τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές που έχουν μαζευτεί. Η μουσική είναι μια συνεχής παρουσία στη ζωή της. Σιχαίνεται τα fandom wars.
Gamer από εποχές DOS, λάτρης της τεχνολογίας, των anime και των καλών Sci-fi βιβλίων. Όταν δεν ασχολείται με Games, θα τον βρεις πάντα με ακουστικά στα αυτιά και χαμένο στο υπερπέραν να σκέφτεται για τον κόσμο και το σύμπαν.
Gaming, το πρώτο του χόμπι από ηλικία νηπίου. Πρώτη του κονσόλα το NES. Λάτρης των JRPG's και "πιστός" του The Legend of Dragoon. Λατρεύει επίσης τη μπάλα, τη θεϊκή τέχνη του Food porn και τον ύπνο. Νιώθει και λίγο Party Animal...
Games, μουσική, ποδόσφαιρο... Βάλτε τα με όποια σειρά θέλετε. Μπορεί να ασχοληθεί με οποιοδήποτε είδος Video Game αρκεί να βρει ποιότητα σε αυτό. Λάτρης διαφόρων ειδών ηλεκτρονικής μουσικής ενώ αν κάτι απεχθάνεται είναι οι ταινίες με Super ήρωες...
Η αγάπη μου για τα games ξεκίνησε από μικρή ηλικία. Η αρχή έγινε με ένα Atari, για να ακολουθήσει το Super Nintendo και στη συνέχεια έγινε πάθος. Λάτρης των RPGs, Action, FPS, Strategy Games, Football Manager και ότι έχει να κάνει με τη τεχνολογία.
Φανατικός οπαδός του Crash Bandicoot, και λάτρης των παραδοσιακών platformer. Ελπίζει σε reboot των Pandemonium και Ape Escape και δηλώνει εκπαιδευτής Pokemon. Όταν δεν ασχολείται με το site, σπαταλάει ώρες σε παιχνίδια όπως τα Fortnite και League of Legends.
Φανατικά φανατικός fan κάθε είδους video game όταν αυτά δεν έχουν να κάνουν με looting, potions και turn-based actions... συνήθως. Λατρεύει την 7η και 8η γενιά κονσολών και έχει ένα περίεργο κόλλημα με τον Batman.
Ο υπεραστικός «θρύλος» της συμπρωτεύουσας θέλει τον Σπύρο ιδρυτή και αρχηγό μιας μυστικής οργάνωσης που πραγματοποιεί μυστικιστικές τελετές, ξόρκια, και μαγείες φιλοδοξώντας να καταστήσει ξανά τη SEGA αυτοκράτειρα του gaming, όπως (δεν) ήταν παλιά. Η προφητεία της οργάνωσης είχε «σημαδέψει» την ημερομηνία 9/9/9, όπου η ιαπωνική εταιρεία υποτίθεται πως θα εμφάνιζε μυστηριωδώς το Dreamcast 2, το διάδοχο του τελευταίου συστήματός της, ακριβώς δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Εκείνη η μέρα ήρθε και έφυγε και η εκπλήρωση της προφητείας μετατέθηκε για το 2019 και αφού πέρασε κι αυτή, το 2029. Μέχρι τότε και για να πνίξει την πίκρα και την ανυπομονησία του, ο Σπύρος ασχολείται εντατικά με gaming sites, ως συντάκτης.
Gamer και anime freak από τα γενοφάσκια του, ο εν λόγω κύριος τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για την ιαπωνική κουλτούρα, pop και όχι μόνο! Ταγμένος rpg enthusiast, θα τον βρείτε στα dungeons του Final Fantasy XIV, σε κάποιο fighting game τύπου Guilty Gear ή απλά να τρώει.
Μεγάλωσε με Crash, Tekken και Mega Man X. Φανατικός οπαδός των JRPGs, Action και Fighting παιχνιδιών και με μια αδυναμία στα old school games. Επίσης λατρεύει τα anime/manga και την ιαπωνική κουλτούρα γενικότερα. Μην ανακατεύεστε με την κουζίνα του.
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1