Borderlands 3

Μια χαοτική πανδαισία από εκρήξεις, loot και περιστασιακά πετυχημένο χιούμορ
by Ελένη Δρίβα on 25 Σεπτεμβρίου 2019

Ο “βασιλιάς των looter shooter” επέστρεψε. Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, το Borderlands 3 έρχεται να συνεχίσει το πασίγνωστο και ιδιαίτερο franchise, κυκλοφορώντας σε μια τελείως διαφορετική εποχή από το Borderlands 2. Πλέον, υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές για τους λάτρεις του εν λόγω genre. Σε αντίθεση με τον προκάτοχο του λοιπόν, το τρίτο κεφάλαιο της σειράς δεν πρέπει απλά να είναι καλύτερο από τα προηγούμενα Borderlands, πρέπει να είναι καλύτερο και από τα υπόλοιπα looter shooters… σωστά;

Εν μέρει, ναι. Ο λόγος που έχει ξεχωρίσει το Borderlands σαν franchise όμως, είναι επειδή δεν μοιάζει σε κανένα άλλο παιχνίδι. Όταν ξεκίνησε η σειρά το 2009, η Gearbox Software κατάφερε να πρωτοπορήσει και παρόλο που με το τρίτο παιχνίδι της σειράς θα χρειαστεί να πασχίσει πολύ περισσότερο για να στεφθεί και πάλι “βασιλιάς”, η αλήθεια είναι πως δεν επιχειρεί να ανταγωνιστεί κανέναν. Το Borderlands 3 δεν προσπαθεί να γίνει κάτι καινούργιο για τη σειρά ή κάτι “σχετικό” με την εποχή. Το Borderlands 3 είναι ένα παιχνίδι αντάξιο της κληρονομιάς του και η φυσική εξέλιξη ενός δεκαετούς franchise.

Το Borderlands 3 μάς μεταφέρει στην Pandora, οπού τα δίδυμα αδέρφια Troy και Tyreen Calypso έχουν δημιουργήσει μια αίρεση με το όνομα Children of the Vault. Η αίρεση αποτελείται από σχεδόν όλους τους bandits που έχουν απομείνει στον πλανήτη και αναζητά το φημισμένο “Great Vault”, καθώς πιστεύει πως θα μετατρέψει τους Calypso σε πραγματικούς θεούς. Η Lilith, ως αρχηγός των Crimson Raiders, επιστρατεύει τέσσερις νέους vault hunters για να σταματήσει τους Calypso και την αίρεση τους.

Η ιστορία δίνει την αίσθηση πως πρόκειται για κάτι πιο “επικό” από τα προηγούμενα παιχνίδια και σε αυτό συμβάλλουν οι δεκάδες χαρακτήρες που επιστρέφουν από όλα τα προηγούμενα κεφάλαια της σειράς, καθώς και οι διαφορετικοί πλανήτες που θα επισκεφθείτε μέσα στις περίπου 30 ώρες που διαρκεί το main quest line. Ομολογουμένως όμως, η βασική ιστορία είναι μέτρια. Αν έπρεπε να κάνουμε τη σύγκριση, η πλοκή του Borderlands 3 δεν ξεπερνάει σε καμία περίπτωση αυτή του Borderlands 2, όμως δεν είναι αυτό το πρόβλημα.

Από τη μια, το σενάριο διατηρεί τη χαριτωμένη καυστικότητα και σατιρική διάθεση που χαρακτηρίζει το franchise και μάλιστα, αναφέρεται εύστοχα σε διάφορες “μόδες” της σημερινής εποχής, είτε στιγμιαία, είτε επανειλημμένα (στο επίκεντρο όλων βρίσκονται οι streamers). Το χιούμορ του είναι περιστασιακά πετυχημένο και κάποιες φορές θυμίζει τα παλιά παιχνίδια της σειράς, ενώ κάποιες άλλες θα σας κάνει να δυσανασχετήσετε με το πόσο κακό είναι.

Από την άλλη, ακόμα και τα πετυχημένα αστεία και τα απολαυστικά cameos των παλιών χαρακτήρων δεν μπορούν να σώσουν την πλοκή, η οποία χάσκει σε αρκετά σημεία. Πάνω από όλα, μας συστήνει σε δυο villains που γίνονται αντιπαθείς για τους λάθος λόγους, αφού είναι εκνευριστικοί και ιδιαίτερα ρηχοί. Οι μοναδικές σκηνές τους που προσφέρουν κάτι θετικό στο σενάριο βρίσκονται στο τέλος της βασικής ιστορίας και ακόμα και αυτές είναι κάτι που θα ξεχάσετε πολύ σύντομα αφότου τελειώσετε το παιχνίδι. Έπειτα, υπάρχουν διάφορα plotlines που δεν έχουν την επιρροή που θα ήθελε η Gearbox λόγω λανθασμένης προσέγγισης, ενώ κάποια επαναλαμβάνουν το αποτυχημένο χιούμορ τους για αρκετή ώρα, κουράζοντας τον παίκτη.

Παράλληλα, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, κάθε φορά που συμβαίνει κάτι σημαντικό ο χαρακτήρας μας εξαφανίζεται. Ο “one-man-army” ήρωας αντιμετωπίζει δεκάδες bosses, αλλά όταν ξεκινάει ένα cutscene στο ίδιο ακριβώς σημείο και συμβαίνει κάτι δραματικό, εξαφανίζεται, δεν κάνει τίποτα, σαν να μην υπάρχει. Με το τέλος του cutscene είναι και πάλι εκεί, αγέρωχος και έτοιμος για όλα.

Αντίθετα, ο πυρήνας του παιχνιδιού, το gameplay και η looter shooter φύση του, είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει σε Borderlands παιχνίδι. Το σύστημα μάχης είναι εθιστικά απλοϊκό, χωρίς να είναι φτωχό. Ο κάθε χαρακτήρας έχει τα δικά του abilities, τα οποία αλλάζουν αισθητά τον τρόπο που θα προσεγγίσετε τη μάχη ανάλογα με την επιλογή σας. Ασχέτως class όμως, οι μάχες είναι διασκεδαστικές για όλους τους χαρακτήρες, χάρις στους φρενήρεις ρυθμούς της, τους εύκολους και βελτιωμένους χειρισμούς και τα αμέτρητα όπλα που θα βρείτε.

Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε ένα mech, το pet σας, διάφορα gadgets ή υπερφυσικές δυνάμεις για να κατατροπώσετε τους εχθρούς, το gameplay του Borderlands 3 είναι απολαυστικό. Σε αυτό συμβάλλουν έντονα και οι μικρές αλλά σημαντικές βελτιώσεις που έχουν γίνει, όπως η δυνατότητα να κάνετε slide και grapple σε διάφορες επιφάνειες ή το γεγονός πως ο χαρακτήρας μαζεύει αυτόματα τα πυρομαχικά, τα χρήματα και τα αντικείμενα του health που πέφτουν από εχθρούς ή chests.

Αν κάτι κουράζει στη μάχη, αυτοί είναι οι εχθροί. Η AI τους είναι ικανοποιητικά “έξυπνη”, ενώ υπάρχει μια σεβαστή ποικιλία από απειλές, με κάποια πολύ ωραία boss fights ανά διαστήματα. Ωστόσο, όσο περνάνε οι ώρες οι εχθροί δυσκολεύουν, κάτι απολύτως φυσιολογικό που όμως σε ορισμένες περιπτώσεις επιτυγχάνεται με τον λάθος τρόπο, αφού μερικοί αντίπαλοι είναι bullet sponges. Έτσι, θα υπάρξουν περιπτώσεις που θα περάσετε αρκετά λεπτά ρίχνοντας στον ίδιο εχθρό (ασχέτως όπλου), κάνοντας κύκλους και αποφεύγοντας επιθέσεις, κάτι που χαλάει την κατά τα άλλα άψογη ροή της μάχης.

Οι νέοι vault hunters, ανάμεσα στους οποίους μπορείτε να επιλέξετε, είναι οι Amara (Siren), FL4K (Beastmaster), Zane (Operative) και Moze (Gunner). Ο κάθε ένας έχει τρία διαφορετικά skill trees, τα οποία προσφέρουν δεκάδες επιλογές για συγκεκριμένα builds ή τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια πιο mix and match προσέγγιση. Με αυτόν τον τρόπο δεν διαφέρουν μόνο μεταξύ τους οι τέσσερις χαρακτήρες, αλλά και με τους παίκτες που χρησιμοποιούν τον ίδιο ήρωα.

Φυσικά, σε αυτό βοηθάνε εξίσου τα όπλα, που είναι πάρα πολλά, τα mods και τα cosmetics, που μπορείτε να αποκτήσετε και παίζοντας και αγοράζοντας με το αντίστοιχο currency. Όλοι θυμόμαστε το πρώτο trailer του παιχνιδιού, που η Gearbox μιλούσε για δισεκατομμύρια όπλα και εν τέλει μπορεί να μην είναι τόσα (δεν μπορούμε να τα μετρήσουμε ακριβώς), αλλά σίγουρα δίνουν την αίσθηση ότι είναι πολύ κοντά σε αυτόν τον αριθμό (ναι, όντως υπάρχει όπλο που περπατάει· υπάρχει και όπλο που αντί για σφαίρες ρίχνει άλλα όπλα!).

Υπάρχουν διαφορετικά είδη οπλών, όπως sniper, shotgun και handgun, από διαφορετικούς in-game κατασκευαστές και με διαφορετικό rarity. Οι επιλογές είναι φαινομενικά αμέτρητες και ακόμα και αν βρείτε το ίδιο όπλο δυο φορές, οι πιθανότητες να έχει ακριβώς τα ίδια stats και perks είναι σχεδόν μηδενικές. Το Borderlands 3 δίνει την αίσθηση της αφθονίας όσον αφορά το loot, όπως θα έπρεπε να κάνουν και όλα τα υπόλοιπα looter shooters. Μάλιστα, ορισμένα όπλα έχουν και εναλλακτικό firing mode, προσθέτοντας ακόμα περισσότερες επιλογές. Παραδείγματος χάρη, ένα handgun μπορεί να έχει τη δυνατότητα να ρίξει και μικρές ρουκέτες. Ό,τι και αν επιλέξετε όμως, όλα τα όπλα προσφέρουν μοναδικό και ικανοποιητικό feedback.

Έπειτα, υπάρχουν και τα mods για τις χειροβομβίδες και την ασπίδα που ακολουθούν τη φιλοσοφία των όπλων, αλλά με λιγότερη ποικιλία. Ένα mod μπορεί να κάνει τη χειροβομβίδα σας να κολλάει πάνω στους εχθρούς ή την ασπίδα σας να γεμίζει πιο γρήγορα. Στην ίδια κατηγορία έχουμε τα class mods και artifacts, με τον κάθε χαρακτήρα να έχει τα δικά του, καθώς επηρεάζουν διάφορα abilities από τα skill trees. Οι πιθανότητες είναι πάρα πολλές και όσο επενδύετε τον χρόνο σας, τόσο αυξάνονται.

Όπως προαναφέραμε, το Borderlands 3 μπορεί να ξεκινάει στην Pandora, αλλά θα σας ταξιδέψει σε διάφορους πλανήτες. Η Gearbox μας οδηγεί σε διάφορους προορισμούς, με τελείως διαφορετικά τοπία που δεν κουράζουν και προσφέρουν μια ευχάριστη ποικιλία. Κάθε πλανήτης κρύβει δεκάδες collectibles, αλλόκοτα side quests και άλλες δραστηριότητες. Παρά τον όμορφο σχεδιασμό όμως, ο χάρτης δεν βοηθάει ιδιαίτερα στην εξερεύνηση και η οδήγηση απέχει πολύ από το ιδανικό, αφού παίρνει αρκετή ώρα για να τη συνηθίσει κανείς. Δυο προβλήματα που προϋπήρχαν στο franchise και δυστυχώς παραμένουν παρόλες τις βελτιώσεις.

Τι γίνεται όμως με το endgame; Μέχρι στιγμής, έχουμε αναφερθεί στη μέτρια ιστορία, το βελτιωμένο gameplay και μερικά ελαττώματα που επιστρέφουν από τα παλιότερα παιχνίδια της σειράς. Το endgame είναι κάτι που μας απασχολεί ιδιαίτερα όσον αφορά τα looter shooters, καθώς όλα πασχίζουν να προσφέρουν ικανοποιητική ποσότητα περιεχομένου κατά την κυκλοφορία. Το Borderlands 3 δεν πασχίζει, αλλά πάσχει.

Με το πέρας της βασικής ιστορίας, θα αποκτήσετε πρόσβαση στο guardian rank, το οποίο σας επιτρέπει να βελτιώσετε επιπλέον κάποια στατιστικά του vault hunter σας. Αν φτιάξετε και άλλους χαρακτήρες, το guardian rank είναι κοινό για όλους, καθώς βασίζεται στο account σας. Με λίγα λόγια, το endgame φέρνει ένα επιπλέον skill tree (χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες ωστόσο). Έπειτα, έχουμε μια επιπλέον δυσκολία.

Την πρώτη φορά που θα παίξετε θα έχετε πρόσβαση στο easy και το normal. Μόλις τερματίσετε το παιχνίδι μια φορά θα ξεκλειδώσετε το vault hunter difficulty, το οποίο ουσιαστικά είναι κάτι αντίστοιχο του κλασικού hard. Παρόλα αυτά, δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε το vault hunter mode για να έρθετε αντιμέτωποι με μια μεγαλύτερη πρόκληση, καθώς την ίδια ώρα θα αποκτήσετε πρόσβαση και στο mayhem mode. Εν αντίθεσή με το vault hunter, το mayhem δεν σας αναγκάζει να ξεκινήσετε από την αρχή την ιστορία, αλλά αυξάνει την πρόκληση στο ήδη υπάρχον playthrough. Το mayhem έχει τρεις διαφορετικές κλίμακες δυσκολίας (I, II και III) και φέρνει όλους τους εχθρούς στο level σας, ενώ αυξάνει τη ζωή τους και τη ζημιά που μπορούν να κάνουν. Ως αντάλλαγμα κερδίζετε περισσότερα λεφτά και καλύτερο loot.

Αφήνοντας στην άκρη τα επίπεδα δυσκολίας και περνώντας στις endgame δραστηριότητες, έχουμε το Circle of Slaughter και τα Proving Grounds. Το Circle of Slaughter αποτελεί ένα τυπικό horde mode, το οποίο σταδιακά δυσκολεύει, ενώ τα Proving Grounds είναι τα dungeons του Borderlands 3 και το μόνο ουσιαστικό endgame περιεχόμενο. Μπαίνετε σε έναν χάρτη με αρχή και τέλος (μορφή πίστας) και καθαρίζετε τα δωμάτια από εχθρούς για να προχωρήσετε. Στο τέλος περιμένει ένα boss fight και πολύ, πολύ καλό loot.

Το πρόβλημα, λοιπόν, δεν είναι ότι δεν υπάρχει περιεχόμενο για να σας κρατήσει απασχολημένους, το πρόβλημα είναι ότι το υπάρχον περιεχόμενο δεν είναι τόσο ενδιαφέρον ώστε να κρατήσει όλους τους παίκτες ικανοποιημένους. Σαφώς, για κάποιους θα είναι αρκετό και τα επερχόμενα DLCs ενδέχεται να φέρουν περισσότερα endgame activities, όμως τη δεδομένη στιγμή σίγουρα θα μπορούσε να προσφέρει και κάτι καλύτερο.

Είναι καλύτερο με παρέα”, αυτό επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά οι εταιρείες όταν μιλάνε για ένα multiplayer παιχνίδι. Προφανώς, σχεδόν τα πάντα είναι καλύτερα με παρέα και το Borderlands 3 δεν αποτελεί εξαίρεση. Μπορείτε να παίξετε όλο το παιχνίδι είτε μόνοι σας, είτε co-op, τόσο online, όσο και split-screen. Πάνω από όλα, κανείς δεν μπορεί να κλέψει πλέον το loot σας.

Παίζοντας co-op, η Gearbox σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στο κλασικό multiplayer της σειράς και μια νέα εκδοχή. Το νέο cooperative mode είναι ακριβώς το ίδιο με το παλιό, μόνο που προσφέρει στον κάθε παίκτη το δικό του loot (instanced), ώστε να μην κλέβουν οι φίλοι σας (γνωστοί και ως φίλοι-σκούπες) όλες τις ανταμοιβές. Παράλληλα, το νέο mode κάνει level scaling, ώστε αν είστε χαμηλότερο level από την παρέα σας να μπορείτε να επιζήσετε χωρίς βοήθεια, με το level των εχθρών να προσαρμόζεται.

Έχοντας παίξει και online και split-screen, μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα ότι είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές co-op εμπειρίες, καθώς επικρατεί ένα απολαυστικό χάος. Δυστυχώς, μπορούμε επίσης να σας πούμε ότι και τα δυο mode έχουν μερικά προβλήματα. Παίζοντας online, παρατηρούνται έντονα framedrops, input lag και lag γενικής φύσεως. Οι εντολές που δίνετε στον χαρακτήρα σας καθυστερούν, ενώ και οι εχθροί δέχονται damage με καθυστέρηση. Όσοι περισσότεροι παίκτες μπαίνουν στην ομάδα (μπορείτε να φτάσετε τους τέσσερις), τόσο χειροτερεύει η κατάσταση.

Παράλληλα, το split-screen έχει τα δικά του προβλήματα, αφού κάθε φορά που μπαίνει κάποιος παίκτης στο μενού του, ο συμπαίκτης του αντιμετωπίζει έντονα stutters καθ’ όλη τη διάρκεια. Επιπλέον, υπάρχουν κάποια μικρά glitches, όπου όλες οι ειδοποιήσεις από τα quests και τα social εμφανίζονται δυο φορές στην “πλευρά” του πρώτου παίκτη και καμία στου δεύτερου, ενώ οι υπότιτλοι εμφανίζονται πάντα στη μέση της οθόνης και είναι μικροσκοπικοί. Όλα αυτά αφενός προκαλούν εκνευρισμό, αφετέρου χαλάνε την όλη εμπειρία.

Ακόμα και αν επιλέξετε να παίξετε μόνοι σας τα προβλήματα δεν λείπουν. Υπάρχουν διάφορα glitches που αποτρέπουν την πρόοδο σε βασικά και δευτερεύοντα quests, με το απαιτούμενο objective να μην εμφανίζεται στο σημείο που πρέπει, ενώ υπάρχουν και bugs που κάνουν τον χαρακτήρα να πέφτει επανειλημμένα στο κενό ενώ στέκεται σε στερεό έδαφος, με αποτέλεσμα να πεθαίνει ξανά και ξανά. Ευτυχώς, τα παραπάνω διορθώνονται αν κλείσετε την εφαρμογή και την ξανα-ανοίξετε.

Από άποψη art style, το Borderlands 3 αναμενόμενα διατηρεί την ξεχωριστή και πολύ όμορφη cel shaded προσέγγιση που χαρακτηρίζει το franchise και είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει στη σειρά. Αυτή τη φορά, η Gearbox έχει επιλέξει την Unreal Engine 4 και έχει δώσει μεγαλύτερη έμφαση στις λεπτομέρειες και τα εφέ, αν και σε πολύ κοντινή απόσταση μπορούν να παρατηρηθούν μερικά χαμηλότερης ποιότητας textures.

Στις απλές κονσόλες (PlayStation 4 και Xbox One), το παιχνίδι τρέχει σχεδόν σταθερά στα 30fps, με ανάλυση 1080p. Παρόλα αυτά, σε αρκετά σημεία παρατηρείται έντονο popping και loading στα textures, όχι μόνο του περιβάλλοντος, αλλά και των εχθρών. Από την άλλη, στις elite κονσόλες (PlayStation 4 Pro και Xbox One X) υπάρχουν δυο διαφορετικά modes για να επιλέξετε.

Το performance mode εστιάζει στα καρέ το δευτερόλεπτο, με ανάλυση 1080p και 60fps, ενώ το resolution mode εστιάζει στην ανάλυση, με 1800p και 30fps. Και στις δυο κονσόλες, το performance mode αδυνατεί να κρατήσει τα 60fps, με το Xbox One X να πέφτει μέχρι και στα 45 καρέ το δευτερόλεπτο και το PlayStation 4 Pro να πέφτει μέχρι και στα 40. Στο resolution mode, το Xbox One X διατηρεί σταθερά τα 30fps, όμως το PS4 Pro παρουσιάζει μερικά στιγμιαία framedrops, φτάνοντας και στα 25fps. Για κάποιο λόγο, η έκδοση του PlayStation 4 (ανεξαρτήτως base ή elite) φαίνεται να έχει καλύτερης ποιότητας textures από αυτή του Xbox One (και πάλι ανεξαρτήτως base και elite). Ομολογουμένως, μετά από την 4K ανάλυση και τα 60fps του Handsome Collection, η ασταθής απόδοση του Borderlands 3 ίσως να κακοφανεί σε κάποιους, όμως πέρα αυτού το τρίτο κεφάλαιο της σειράς είναι αδιαμφισβήτητα και το πιο όμορφο, με πιο ζωηρά χρώματα και λεπτομερή σχεδιασμό σε χαρακτήρες και περιβάλλοντα.

Το Borderlands 3 είναι τα Borderlands όπως τα ξέρουμε και τα αγαπάμε, μόνο που είναι καλύτερο από σχεδόν όλες τις απόψεις. Πρόκειται για μια χαοτική πανδαισία από εκρήξεις, loot και περιστασιακά πετυχημένο χιούμορ. Για κάποιους οι αλλαγές που έχουν γίνει θα είναι αρκετές, για κάποιους άλλους όχι. Στην ουσία, το τρίτο κεφάλαιο της σειράς ακολούθησε το πιο ασφαλές μονοπάτι, χωρίς να πάρει κάποιο ρίσκο, βελτιώνοντας μόνο τις πιο ξεπερασμένες πτυχές του franchise. Για κάποιον που θέλει ένα “κλασικό Borderlands”, το Borderlands 3 είναι ιδανικό. Αν πάλι θέλετε “κάτι παραπάνω”, τότε πιθανότατα οι αλλαγές που έχουν γίνει δεν θα σας φανούν αρκετές.

Το παιχνίδι μάς παραχωρήθηκε από την CD Media για τις ανάγκες του Review.

Σχόλια
Λεπτομέρειες
Τίτλος

Borderlands 3

Συντάκτης
25 Σεπτεμβρίου 2019
Developer

Gearbox Software

Publisher

2K Games

Διανομή

CD Media

Πλατφόρμες

PC / PlayStation 4 / Xbox One

Tested on

PlayStation 4

Κυκλοφορία

13 Σεπτεμβρίου 2019

Είδος

Action role-playing, first-person shooter

PEGI

18

Θετικά

+ Βελτιωμένο και απολαυστικό gameplay
+ Δισεκατομμύρια όπλα με διαφορετικό feedback το κάθε ένα
+ Μια εξωφρενικά διασκεδαστική co-op εμπειρία
+ Δεκάδες επικά cameos από παλιούς χαρακτήρες της σειράς
+ Κανείς δεν μπορεί να κλέψει το loot σας πλέον
+ Οι τέσσερις vault hunters διαφέρουν αλλά διασκεδάζουν εξίσου
+ Το χιούμορ

Αρνητικά

- Μέτριο σενάριο, με εκνευριστικούς και ρηχούς villains
- Μικρά bugs και glitches που εμποδίζουν την πρόοδο των παικτών
- Το co-op μαστίζεται από ακόμα περισσότερα τεχνικά προβλήματα
- Το χιούμορ

Βαθμολογία
Βαθμόλογία συντάκτη
Βαθμολογία χρηστών
Rate Here
Βαθμολογία
8.5
8.9
Συνοψίζοντας

Το Borderlands 3 είναι τα Borderlands όπως τα ξέρουμε και τα αγαπάμε, μόνο που είναι καλύτερο από σχεδόν όλες τις απόψεις. Πρόκειται για μια χαοτική πανδαισία από εκρήξεις, loot και περιστασιακά πετυχημένο χιούμορ. Για κάποιους οι αλλαγές που έχουν γίνει θα είναι αρκετές, για κάποιους άλλους όχι. Στην ουσία, το τρίτο κεφάλαιο της σειράς ακολούθησε το πιο ασφαλές μονοπάτι, χωρίς να πάρει κάποιο ρίσκο, βελτιώνοντας μόνο τις πιο ξεπερασμένες πτυχές του franchise. Για κάποιον που θέλει ένα “κλασικό Borderlands”, το Borderlands 3 είναι ιδανικό. Αν πάλι θέλετε “κάτι παραπάνω”, τότε πιθανότατα οι αλλαγές που έχουν γίνει δεν θα σας φανούν αρκετές.

8.5
Βαθμός
8.9
Βαθμός
You have rated this
What's your reaction?
LOL
100%
Cheers
0%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
0%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1