DLC Review: Call of Duty: Infinite Warfare - Sabotage

by Σπύρος Σελλάς on 9 Φεβρουαρίου 2017
Διαβάστε επίσης
Call of Duty: Infinite Warfare - Review

Με το Sabotage να είναι το πρώτο DLC του Call of Duty: Infinite Warfare, περιμέναμε να δούμε προς τα πού θα κινηθεί η Infinity Ward και η Activision για την επέκταση του παιχνιδιού. Ενώ ακολουθεί την κλασική φόρμουλα που έχουμε δει τόσα χρόνια, με τέσσερα multiplayer maps και ένα καινούριο zombies map, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως φέρνει συναρπαστικές, μοναδικές εμπειρίες στους παίκτες που εκτιμούν τον συγκεκριμένο τίτλο της σειράς και επιθυμούν να τον εμπλουτίσουν με επιπλέον content.

NEON

CODIW_Sabotage_Neon_WM

Το Neon είναι η μικρότερη πίστα που θα βρείτε στο DLC και πρόκειται για την ολογραφική προσομοίωση μίας πόλης. Εκτός από τα εντυπωσιακά κτίρια που θα βρείτε, όπως ένα night club που βρίσκεται στο κέντρο, το συγκεκριμένο map προσφέρει και ορισμένα visual effects που δεν έχετε ξαναδεί. Όταν σκοτώσετε κάποιον αντίπαλό σας, θα τον δείτε να διασπάτε σε ψηφιακά κομμάτια, κάτι που συμβαίνει και με τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στον χώρο, τα οποία σχηματίζονται ξανά μετά ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Ενώ είναι με διαφορά η μικρότερη από τις πίστες, προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες σε όσους αξιοποιούν στο έπακρο το wall running, με καμπυλωτούς τοίχους και υψώματα για να αιφνιδιάσετε τους αντιπάλους σας. Επιπρόσθετα, υπάρχουν αρκετοί μικροί χώροι που ευνοούν το camping για όσους το επιθυμούν.

RENAISSANCE

CODIW_Sabotage_Renaissance_WM

Η Renaissance είναι μία πιο κλασική πίστα, που ξεφεύγει από το φουτουριστικό σενάριο του Infinite Warfare και διαδραματίζεται στα στενά σοκάκια και κανάλια της πανέμορφης Βενετίας. Στο κέντρο του χάρτη θα βρείτε έναν μεγαλοπρεπή καθεδρικό ναό με εντυπωσιακές λεπτομέρειες στο εσωτερικό του, μαγαζιά με παγωτό και πίτσα, όπως και επιβλητικά αγάλματα αγγέλων.

Παρ’ όλο που εμφανισιακά δεν ταιριάζει με τις υπόλοιπες πίστες του παιχνιδιού, η δυνατότητα για run and gun αξιοποιείται στο έπακρο, λόγω της περιορισμένης ορατότητας και τα αμέτρητα σημεία για wall run που προσφέρει αυτός ο χάρτης μεσαίου μεγέθους.

NOIR

CODIW_Sabotage_Noir-1_WM

Το πιο όμορφο εμφανισιακά map του Sabotage DLC, είναι σίγουρα το Noir. Βρίσκεται στο νυχτερινό Brooklyn του μέλλοντος, κατά τη διάρκεια μιας απαγόρευσης κυκλοφορίας. Οι λεπτομέρειες στα κτίρια αλλά και τον ουρανό είναι εξαιρετικές, δημιουργώντας μία ατμοσφαιρική, μοναδική πίστα, που συνδυάζει στοιχεία από το Brooklyn του παρόντος, με φουτουριστικά στοιχεία από την εποχή που διαδραματίζεται το Infinite Warfare.

Ο συγκεκριμένος χάρτης είναι μεσαίου μεγέθους και έχει την κλασική διαμόρφωση με τα τρία lanes, συνδυάζοντας παράλληλα πολλές επιλογές για wall run και ψηλά σημεία με μεγάλη ορατότητα.

DOMINION

CODIW_Sabotage_Dominion-2_WM

Πρόκειται για ένα remake του δημοφιλή χάρτη Afghan από το Modern Warfare 2. Η συγκεκριμένη έκδοσή του όμως βρίσκεται στον πλανήτη Άρη. Η γενική διαμόρφωση της πίστας θυμίζει αρκετά τον προκάτοχό της, με άπλετο ανοιχτό χώρο και ένα κατεστραμμένο όχημα στο κέντρο. Επιπλέον, ορισμένα κτίρια περιμετρικά της, όπως και βράχια γύρω από το όχημα προσφέρουν κάλυψη από τα πυρά.

Σε γενικές γραμμές όμως, είναι ένας χάρτης που ευνοεί τη χρήση sniper και περιορίζει τη δυνατότητα για wall run, κάτι το οποίο αντιφάσκει με τη νοοτροπία του γρήγορου και ευέλικτου gameplay που προσφέρει το Infinite Warfare.

RAVE IN THE REDWOODS

Zombies_Video_Thumbnail

Αφού οι χαρακτήρες μας να κατάφεραν να ξεφύγουν από το θεματικό πάρκο του Zombies in Spaceland, βρίσκονται για άλλη μια φορά παγιδευμένοι σε μία ακόμη τρομακτική ταινία του Willard Wyler. Το Rave in the Redwoods τοποθετεί τους παίκτες σε ένα εγκαταλειμμένο camp, την εποχή των 90’s, στο οποίο είχε γίνει κάποιο rave party.

Ξεκινώντας, οι χαρακτήρες δεν διαθέτουν κανένα όπλο, όπως έχετε συνηθίσει. Αντιθέτως, ο μόνος τρόπος να κατατροπώσουν τα zombies των πρώτων γύρων είναι με τις γροθιές τους. Παρ’ όλα αυτά, στο αρχικό σπίτι που ξεκινάτε, υπάρχουν ορισμένα αντικείμενα που μπορείτε να βρείτε, όπως ένα τσεκούρι και ένα μπαστούνι του golf, τα οποία μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να σπάσετε ορισμένα κεφάλια, κάτι εξαιρετικά διασκεδαστικό.

Ο χάρτης είναι τεράστιος και όπως ήταν αναμενόμενο, πολλές περιοχές και μυστικά κρύβονται πίσω από κλειδωμένες πόρτες και γρίφους. Αλλά δεν θα ήταν ένα ολοκληρωμένο rave party των 90’s δίχως τις παραισθησιογόνες ουσίες. Εξερευνώντας τις περιοχές του Rave in the Redwoods, βρήκαμε κάποια σακουλάκια, τα οποία όταν τα πέταξαμε στη φωτιά, στείλαμε τον χαρακτήρα μας σε ένα ψυχεδελικό “ταξίδι” για ένα χρονικό διάστημα, αλλάζοντας τον κόσμο γύρω του δραματικά και γεμίζοντάς τον έντονα χρώματα. Επιπλέον, συναντήσαμε καινούριους εχθρούς που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε, όπως το Sasquatch, γνωστό και ως μεγαλοπόδαρο, αλλά και τον Slasher με το αλυσοπρίονό του.

Το Rave in the Redwoods ίσως είναι ένα από τα ωραιότερα zombie maps που έχει δει ποτέ η σειρά Call of Duty και προσφέρει μοναδικές εμπειρίες, σε μια τοποθεσία γεμάτη χρώματα, δέντρα και zombies.

Μετά από κάποιες ώρες παιχνιδιού, μπορούσα να πω με βεβαιότητα πως πρόκειται για ένα εξαιρετικό DLC για το Call of Duty: Infinite Warfare. Τα maps είναι καλοσχεδιασμένα και το καθένα φέρνει κάτι νέο στο παιχνίδι, επεκτείνοντας με επιτυχία τους διαθέσιμους χάρτες που μπορείτε να απολαύσετε στο Multiplayer. Από την άλλη, το Rave in the Redwoods είναι ένα εντυπωσιακό και διασκεδαστικό zombies map, που θα σας αφήσει για αρκετές ώρες να περιπλανιέστε στο ερειπωμένο camp, με τα μυστικά και τις ιδιομορφίες του, φέρνοντας μία φρέσκια εμπειρία στους λάτρεις του παιχνιδιού.

Το DLC μάς παραχωρήθηκε από την IGE S.A. για τις ανάγκες του Review.

Σχόλια
Λεπτομέρειες
Τίτλος

DLC Review: Call of Duty: Infinite Warfare - Sabotage

Συντάκτης
9 Φεβρουαρίου 2017
Τίτλος

Call of Duty: Infinite Warfare - Sabotage DLC

Author

Σπύρος Σελλάς

Developer

Infinity Ward

Publisher

Activision

Διανομή

IGE S.A.

Πλατφόρμες

PlayStation 4 / Xbox One / PC

Tested on

PlayStation 4

Κυκλοφορία

PlayStation 4: 31 Ιανουαρίου 2017
Xbox One / PC: 31 Φεβρουαρίου 2017

Είδος

First-Person Shooter

PEGI

18

Θετικά

+ Κάθε χάρτης προσφέρει διαφορετικό gameplay
+ Όμορφο design και λεπτομέρειες
+ Μεγάλο και διασκεδαστικό zombies map

Αρνητικά

- Ακριβό για το περιεχόμενο που προσφέρει
- Κάποια maps ενθαρρύνουν το camping

Βαθμολογία
Βαθμόλογία συντάκτη
Βαθμολογία χρηστών
Rate Here
Βαθμολογία
7.0
0.0
Συνοψίζοντας

Όπως έχουμε ξανά πει, θεωρούμε πως κάθε DLC το οποίο κοστίζει 15 ευρώ και το μόνο που προσφέρει είναι 4 καινούριους multiplayer χάρτες και ένα zombies map μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ακριβό, για το content που φέρνει στο παιχνίδι.

Από την άλλη, αν είστε φανατικός του Call of Duty: Infinite Warfare και παίζετε συστηματικά μέχρι σήμερα, το Sabotage DLC θα επεκτείνει τις διαθέσιμες επιλογές σας με τρία μοναδικά, πρωτότυπα maps, το remake ενός παλιού αγαπημένου και το εντυπωσιακό Rave in the Redwoods, που ίσως πρόκειται για το καλύτερο zombies map που έχει δει η σειρά Call of Duty μέχρι σήμερα.

7.0
Βαθμός
0.0
Βαθμός
You have rated this
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
0%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
0%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1