H επιστροφή του καλύτερου multiplayer τίτλου
Με την Epic Games να αναλαμβάνει την ανάπτυξη του νέου Unreal Tournament, δόθηκαν στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες από concept art για τον επερχόμενο τίτλο. Μέσα από το επίσημο blog του Unreal Tournament, εκτός από τις φωτογραφίες, υπάρχει ένα podcast στο οποίο ο Senior Designer Jim Brown και η ψυχολόγος Celia Hodent μιλούν για την πρώτου προσώπου εμπειρία του νέου multiplayer τίτλου.
Τα multiplayer mode του τίτλου θα είναι, σίγουρα, το Team Deathmatch και το Capture the Flag. Ωστόσο η Epic Games ανέφερε πως θέλει να προσέξει την κάθε λεπτομέρεια του παιχνιδιού, προτού κάνει τα επόμενα βήματα για την ανάπτυξη του. Αυτό μας διασφαλίζει μόνο ότι έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας, μέχρι να κυκλοφορήσει ο τίτλος.
Τα Concept Arts και το podcast παρουσιάζονται παρακάτω.
{source}
<iframe src="http://www.podbean.com/media/player/audio/postId/5209709?url=http%3A%2F%2Fepicgames.podbean.com%2Fe%2Funreal-tournament-concept-art-review-and-user-experience%2F" width="100%" height="100" frameborder="0" scrolling="no" data-name="pd-iframe-player"></iframe>
{/source}