Όλα όσα ξέρουμε για το Call of Duty: Black Ops 3

by Παύλος Κρούστης on 29 Απριλίου 2015

Το τρίτο Black Ops είναι γεγονός και προχθές παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από την Activision και την Treyarch. Πολλές οι "διαρροές" πριν από αυτήν την αποκάλυψη και πολλές οι πληροφορίες για το παιχνίδι και μετά από την αποκάλυψη. Ας δούμε τι έχει γίνει γνωστό ως τώρα:

Campaign

Το Campaign του Black Ops 3 αυτή τη φορά θα μας δίνει τη δυνατότητα για co-op παιχνίδι έως και 4 παικτών καθ' όλη τη διάρκειά του. Ο πρωταγωνιστής είναι fully customizable τόσο σε όπλα, εμφάνιση, όσο και σε... γένος. Μπορείτε για πρώτη φορά να επιλέξετε γυναίκα πρωταγωνίστρια σε Call of Duty τίτλο.

Δε θα υπάρχουν οι διακλαδώσεις στην ιστορία, όπως υπήρχαν στο Black Ops 2, αλλά θα υπάρχει μια "πολυεπίπεδη" δομή, που θα απαιτεί περισσότερα playthroughs για να δείτε όλα όσα έχει να σας προσφέρει ο τίτλος. Θα λαμβάνει χώρα το 2060, 35 χρόνια μετά τα γεγονότα του Black Ops 2. Έπειτα από τα drone strikes, τα έθνη ανέπτυξαν τα συστήματα DEAD (Directed Energy Air Defense), τα οποία καθιστούν άχρηστη οποιαδήποτε προσπάθεια για εναέριες επιθέσεις. Αυτό οδήγησε στην ανάπτυξη των μαχών στο έδαφος.

recrop-Black-Ops-3_Specialist_Ruin

Το DNI (Direct Neural Interface) σύστημα δίνει πλήρη έλεγχο στους στρατιώτες για το σώμα τους. Σκεφθείτε το ως μια εναλλακτική, λιγότερο πιασάρικη εκδοχή της Exo-Suit, που επιτρέπει διαδράσεις με υπολογιστικά συστήματα, προσθετικά μέλη και απόλυτη συνεργασία μεταξύ των στρατιωτών.

Στην αρχή του παιχνιδιού, μια ομάδα "Μυστικών Επιχειρήσεων" (Black Ops) αποστέλλεται σε μια έδρα της CIA στην Σιγκαπούρη. Εκεί χάνεται η επαφή μαζί τους και ακολουθεί μία απ' τις μεγαλύτερες διαρροές πληροφοριών. Σ' αυτό το σημείο ξεκινάει το campaign.

Θα υπάρχουν νέες δυνάμεις, που θα ονομάζονται "Cyber Cores" και θα έχουν τη δυνατότητα customization από τον παίκτη για κάθε level. Αντί να σας δίνονται, λοιπόν, δυνάμεις συγκεκριμένες σε κάθε level, θα μπορείτε εσείς να χρησιμοποιήσετε όσες θέλετε, όποτε θέλετε. Μία απ' αυτές είναι το "immolation", το οποίο θα επιτρέπει να βάλετε φωτιά στους αντιπάλους σας. Μία άλλη είναι το "remote hijack", το οποίο σας επιτρέπει να χειριστείτε οχήματα και drones.

Η Treyarch ήθελε το 4-player online co-op να είναι σωστό και να μη φαίνεται βεβιασμένο. Γι' αυτό το λόγο, οι πίστες έχουν "χτιστεί" πιο ανοιχτές για να μπορούν να εξυπηρετήσουν μεγαλύτερο αριθμό παικτών και να επιτρέπουν διαφορετικές τακτικές. Επίσης έχουν πολλές πιο "στενές" διαδρομές για όσους παίζουν μόνοι τους.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να κάνει tag κάποιος παίκτης κάποιον εχθρό, ώστε να τον δούν οι υπόλοιποι παίκτες (T-mode). Ενθαρρύνει τους παίκτες να χωριστούν και να καλύψουν περισσότερο έδαφος.

ac42c9d40e7ba0f7192750c9c0596a8e

Multiplayer

To Black Ops 3 δε θα περιλαμβάνει τα Exo-Suits. Θα έχει όμως ένα thruster pack, το οποίο θα επιτρέπει στους παίκτες να boostάρουν τις κινήσεις τους. Θα έχει διαφορετική αίσθηση σε σχέση με τον έλεγχο των Exo-Suits και θα έχετε έλεγχο των όπλων σας σε κάθε μανούβρα που θα κάνετε. "Guns up!" Επίσης θα μπορείτε να κάνετε Wall-Run με παρόμοιο τρόπο, όπως στο TitanFall. Θα υπάρχει και κολύμβηση.

Η άλλη μεγάλη αλλαγή που θα βρείτε στο Black Ops 3 έχει να κάνει με τους χαρακτήρες που αναλαμβάνετε. Πλέον θα ελέγχετε συγκεκριμένους χαρακτήρες (Specialists), ο καθένας εκ των οποίων έχει τις δικές του μοναδικές ικανότητες και όπλα. Θα υπάρχουν σύνολο τουλάχιστον 9 διαφορετικές ειδικότητες.

Ruin: Τα όπλα του είναι τα Gravity Spikes, τα οποία φαίνονται και στο trailer και του επιτρέπουν να πηδήξει στον αέρα και να σκάσει στο έδαφος με ορμή, καθώς προκαλεί shockwave. Η δύναμή του είναι το Overdrive που επιταχύνει όλες τις κινήσεις του για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Seraph: Το όπλο της είναι το Annihilator, ένα τεράστιο περίστροφο, που σκοτώνει με μία βολή και έχει penetration rounds. Η ικανότητά της είναι το Combat Focus, το οποίο δίνει έναν bonus πολλαπλασιαστή στο score streak σας.

Outrider: Έχει για όπλο το Sparrow, ένα τόξο με εκρηκτικά βέλη. Η ικανότητά της είναι το Vision Pulse, που tagάρει τις τοποθεσίες των εχθρών και σας επιτρέπει να τους βλέπετε μέσα από τοίχους.

Reaper: Πρόκειται για ένα robot, που έχει για όπλα το Scythe (δρεπάνι - ταιριαστό θα λέγαμε). Το Scythe είναι ένα minigun, που βγαίνει από το χέρι του. Η ικανότητα΄του είναι η Glitch, που του επιτρέπει να βρεθεί αυτόματα, στο σημείο που βρισκόταν μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Τα όπλα θα μπορούν να γίνουν customize σε ένα νέο mode, το "Gunsmith". Εκεί θα μπορείτε να βάλετε έως και 5 attachments, αλλά και να φτιάξετε custom paintjobs.

Οι Specialists δεν λειτουργούν σαν τα loadouts. Δε θα μπορείτε να αλλάξετε στη μέση του αγώνα.

3 πίστες έχουν γίνει γνωστές ως τώρα:

  • Combine: Μία πίστα σε ένα research facility στην έρημο Σαχάρα, που έχει αρκετά κάθετη δομή.
  • Hunted: Ένα μεγάλο lodge κυνηγών (σαλέ), που είναι τοποθετημένο κάτω από έναν καταρράκτη, στα βουνά της Αιθιοπίας.
  • Stronghold: Ένα high-tech ελβετικό παλάτι στις χιονισμένες Άλπεις.

bo3-hendricks

Beta

Όλοι όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι, θα μπορούν να πάρουν μέρος στην Beta του παιχνιδιού. Για πρώτη φορά, στην ιστορία της σειράς, θα υπάρχει Beta testing για το κοινό, ενώ η ημερομηνία, που θα γίνει διαθέσιμη δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

PC

Η έκδοση για τα PC θα έχει το προνόμιο των Dedicated Servers για το multiplayer. Επίσης θα υποστηρίζεται 4Κ ανάλυση και ο Lamia δήλωσε ότι δουλεύουν από κοντά με hardware εταιρείες για να δώσουν ένα hi-end αποτέλεσμα. Επίσης όπως και στα προηγούμενα, θα υπάρχει επιλογή για να ρυθμίσετε το Field of View. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα προτεινόμενα specs:

  • Operating System: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit
  • Processor: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz
  • Memory: 6 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 470 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 6970 @ 1GB
  • DirectX: Version 11
  • Network: Broadband Internet connection
  • Sound Card: DirectX Compatible

To παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου 2015 για PC, PS4 και Xbox One, ενώ δεν υπάρχει καμία αναφορά ως τώρα για εκδόσεις σε PS3 και Xbox 360.

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
7%
Cheers
53%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
40%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1