Πέντε χαρακτήρες που θα θέλαμε να δούμε σε φιγούρα Totaku

by Αντώνης Κοντοδήμας on 6 Μαΐου 2018

Πριν λίγο καιρό μια νέα σειρά από μινιατούρες έκανε την εμφάνισή της· ο λόγος για τις Totaku φιγούρες οι οποίες έχουν γεμίσει ήδη τα ράφια των συλλεκτών. Αρχικά, υπήρχε η εντύπωση πως τα Totaku θα είναι τα αντίστοιχα Amiibo της Sony για το PlayStation 4, αφού η πρώτη σειρά αποτελούνταν μόνο από χαρακτήρες και παιχνίδια αποκλειστικά στο PlayStation. Η εντύπωση αυτή έφυγε αμέσως, αφού στη 2η παρτίδα εμφανίστηκαν χαρακτήρες και από άλλες εταιρίες, όπως ο Sonic της Sega αλλά κυρίως ο Gold Hoarder από το νέο παιχνίδι της Microsoft, Sea of Thieves.

Αυτή τη στιγμή έχουν ανακοινωθεί τρία waves φιγούρων. Στο τρίτο, βρίσκονται στην ουρά το Horizon Zero Dawn και το νέο Shadow of the Tomb Raider και περιμένουμε να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες κυκλοφορίας τους, μαζί με χαρακτήρες από άλλα franchises. Μέχρι τώρα, έχουμε δει 16 φιγούρες και το Gamestop που κάνει την διανομή μάς "κλείνει το μάτι" πως θα συνεχίζουμε να βλέπουμε για πολύ καιρό ακόμη. Για αυτό τον λόγο φτιάξαμε μια λίστα στην οποία βάζουμε χαρακτήρες που θα θέλαμε να δούμε να αποκτούν την δική τους Totaku φιγούρα στο μέλλον.

  1. Nathan Drake

Ο πρωταγωνιστής ενός από τα μεγαλύτερα franchises του PlayStation δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρώτη κιόλας παρτίδα με φιγούρες Totaku. Δυστυχώς όμως, μέχρι στιγμής δεν έχει συμπεριληφθεί στην λίστα των Totaku. Τον έχουμε δει σε προϊόντα της Funko, ως λούτρινο και, φυσικά, στα συλλεκτικά statues στο Playstation Gear Store και στις συλλεκτικές εκδόσεις του Uncharted. Κοιτάζοντας τα statues αυτά, ποιός δε θα ήθελε έναν μικρούλη Nathan Drake στο ράφι του;

  1. Commander Shepard

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Mass Effect της EA, Commander Shepard, μάς έχει λείψει αρκετά, αφού δεν τον είδαμε στο Mass Effect: AndromedaToν έχουμε δει σε action figures αλλά και σε Funko Pop. Φανταστείτε τον όμως ως μινιατούρα με την πανοπλία του και το χαρακτηριστικό του Omni-Blade στο χέρι. Ελπίζουμε η EA να δώσει τα δικαιώματα και κάποια στιγμή να δούμε τον Shepard να επιστρέφει. Θα ήταν ένα δυνατό come-back για τον μεγαλύτερο Commander του διαστήματος. 

  1. Master Chief

Και αφού μιλήσαμε για διάστημα δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε έξω τον Master Chief. Είπαμε άλλωστε πως η σειρά Totaku δεν θα αποτελείται μόνο από PlayStation αποκλειστικότητες. Η επιλογή του Gold Hoarder από το νέο Sea of Thieves ήταν για πολλούς παράδοξη, αφού η πρώτη Totaku φιγούρα της Microsoft θα περίμενε κανείς να είναι η μασκότ της ίδιας και του Xbox. Δικαιολογούμε όμως την κίνησή της, αφού το Sea of Thieves κυκλοφόρησε πρόσφατα και έπρεπε να προωθηθεί. Ελπίζουμε να δούμε γρήγορα τον Master Chief να παίρνει την δική του Totaku φιγούρα. Αν και, κακά τα ψέματα, έχουμε δει πάρα πολύ merchandise με τον Chief, όμως όλοι θα ήθελαν μια Totaku φιγούρα.

  1. Ratchet and Clank

Το δίδυμο του PlayStation δεν θα μπορούσε να μην έχει την δική του Totaku φιγούρα. Οι Ratchet and Clank δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Δεν υπάρχουν αρκετές φιγούρες με τους χαρακτήρες της Insomniac Games και μια Totaku θα ήταν ιδανική για όλους τους fans του franchise. Πρόσφατα τους είδαμε να κάνουν μια μικρή εμφάνιση στο Super Bomberman R· ποιός δεν θα ήθελε μια μινιατούρα του Ratchet με το OmniWrench στα χέρια και τον Clank στην πλάτη του;

  1. Geralt of Rivia

Το καλύτερο έμεινε για το τέλος. Ο Witcher, Geralt of Rivia χρειάζεται οπωσδήποτε τη δική του Totaku. Τον έχουμε δει σε Funko Pop τα οποία εξαφανίστηκαν από τα ράφια των καταστημάτων. Ο Witcher είναι από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες αυτή τη στιγμή και ο ερχομός του στο Soul Calibur VI έχει ενθουσιάσει τους fans και των δύο franchises. Η κυκλοφορία της φιγούρας θα μπορούσε να συνδυαστεί με αυτή του fighting τίτλου της Bandai Namco.

Αυτή είναι η δική μας λίστα με πέντε χαρακτήρες που χρειάζονται τη δική τους Totaku φιγούρα. Αν αφήσαμε κάποιους εκτός λίστας, θα βρίσκονται σίγουρα στην συνέχεια του άρθρου. Ποιούς θα έπρεπε να συμπεριλάβουμε και ποιούς θα θέλατε να δείτε εσείς σε φιγούρα Totaku;

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
100%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
0%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1