Η λογική των παιχνιδιών - Μερικές φορές πρέπει απλά να γελάμε

by Κώστας Βλάχος on 1 Οκτωβρίου 2015

Όλοι οι gamers έχουμε ένα κοινό. Αγαπάμε τα παιχνίδια μας ανεξαρτήτως είδους. Περνάμε ευχάριστα την ώρα μας είτε βάζοντας κάποια γκολ, είτε ανεβάζοντας επίπεδο τον παίκτη, είτε πυροβολώντας τους εχθρούς, είτε τερματίζοντας πρώτοι με το Nissan GT-R. Αυτό που μας παρέχει το gaming, είναι η δυνατότητα να μπούμε στον κόσμο των παιχνιδιών και ν' αφήσουμε το μυαλό μας ελεύθερο εκεί μέσα. Ο κόσμος αυτός δεν υπακούει στους νόμους της φύσης και πολλές φορές θα βρεθούμε με ανοιχτό το στόμα, ενώ άλλες φορές απλά θα πούμε "Μα πώς έγινε αυτό;" (σιγά μην το πούμε τόσο ευγενικά αλλά τέλοσπαντων). Ακολουθούν μερικές εικόνες στις οποίες θα δείτε πως δεν έχει λογική η λογική των παιχνιδιών, όμως σίγουρα προσφέρει στιγμές άφθονου γέλιου!

Λογική HALO

Ο αγαπημένος μας Master Chief βρίσκεται σε μια υψηλής τεχνολογίας στολή και κατάφερε να επιζήσει από πτώση στο διάστημα. Ωστόσο η δυναμική του και το ύψος του δεν τον κάνουν αθάνατο. Δείτε και θα καταλάβετε.

Λογική Grand Theft Auto

Μεγάλο game, μεγάλες στιγμές...Παρ' όλο που οι τεράστιοι χάρτες μας έδωσαν τη χαρά να ξεχυθούμε στον υπέροχο κόσμο ενός GTA, υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μας έκαναν να αναρρωτηθούμε, αλλά στο τέλος καταλήξαμε στο ότι δεν χρειάζεται να τα εξηγήσουμε με βάση την ανθρώπινη λογική. Τι εννοούμε; Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Λογική Destiny

Για το παιχνίδι αυτό οι γνώμες ήταν ποικίλες. Πολύς κόσμος το ευχαριστήθηκε (και εξακολουθεί με την προσθήκη του Taken King), ενώ άλλοι απλά το έπαιξαν και μετά το άφησαν στη σκόνη και το έλεος του χρόνου. Σε κάθε περίπωση δε λείπουν οι στιγμές μέσα στον τίτλο που απλά δε βγαίνει νόημα.

Λογική Battlefield

Ένα από τα μεγαλύτερα shooting games των τελευταίων ετών που έχει καταφέρει μέσα από τη στρατηγική του να αποκτήσει πολλούς φαν. Πολλοί χάρτες, πολλά άτομα συνδεδεμένα ταυτόχρονα online κι ένας μικρός χαμός επικρατεί στο παιχνίδι που δίνει μια όμορφη αίσθηση ενός ψηφιακού πολέμου. Ωστόσο υπάρχουν καταστάσεις στις οποίες δε χρειάζεται γνώσεις μηχανικού ή γιατρού ώστε να καταλάβεις πως απλά δε γίνονται. Ή η κλασσική ατάκα των AI bots που λένε "Πήγαινε, σε καλύπτω" και ξαφνικά τρως μια σφαίρα στο κεφάλι από το πουθενά. Όμως είπαμε, δε χρειάζεται ανάλυση. Βλέπεις, γελάς, προχωράς!

Λογική Call of Duty

Ό,τι και να πεις γι' αυτό το παιχνίδι θα είναι λίγο. Το μεγαλύτερο shooting game όλων των εποχών με μεγάλη ιστορία στις πλάτες του, έχει καταφέρει να καθηλώσει εκατομμύρια gamers ανά τον κόσμο. Παλαιότερα κολλάγαμε πολλές ώρες στο story του παιχνιδιού ενώ πλέον το online multiplayer έχει την τιμητική του. Όλα καλά ως εδώ, όμως τι γίνεται όταν έχεις όπλα και στα 2 χέρια και ξαφνικά, μ' ένα κουμπί, ένα τρίτο χέρι βγάζει μαχαίρι; Είπαμε...Είναι απλά η μαγεία του gaming!

 

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
100%
Cheers
0%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
0%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1