Διαγωνισμός - Project CARS (PS4 / Xbox One)

by Παύλος Κρούστης on 14 Μαΐου 2015

Πριν μερικές μέρες, εδώ στο VideoGames24 αποφασίσαμε να κάνουμε άλλον ένα διαγωνισμό με hot game του μήνα. Επειδή όμως διχαζόμασταν ανάμεσα στα Project CARS και The Witcher 3: Wild Hunt, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα δημοψήφισμα, όπου επιλέχθηκε το The Witcher 3. Έτσι έχουμε τον μεγάλο διαγωνισμό μας, που θα κυλήσει μέχρι τις 22 του μήνα, όπου ένας τυχερός μπορεί να κερδίσει το The Witcher 3: Wild Hunt για PlayStation 4.

H Bandai Namco Games Hellas, όμως δε μας άφησε έτσι. Μας έδωσε τη δυνατότητα να κάνουμε δώρο σε άλλους 3 τυχερούς από ένα promo αντίτυπο του Project CARS! 2 αντίτυπα θα κληρωθούν για το PlayStation 4 και 1 αντίτυπο για το Xbox One.

Το Project CARS αποτελεί έναν από τους καλύτερους racing τίτλους της χρονιάς και μπορείτε να διαβάσετε το Review μας για να δείτε τους λόγους.

Παρακάτω θα βρείτε 2 πίνακες από το Gleam (σύστημα, που μας επιτρέπει να μετράμε συμμετοχές για τους διαγωνισμούς). Ο ένας πίνακας είναι για τα 2 αντίτυπα για το PlayStation 4 και ο άλλος πίνακας είναι για το αντίτυπο του Xbox One. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σε όποιο από τα 2 θέλετε ή και στα 2.

Σημείωση: Παρακαλούμε δώστε το κανονικό σας e-mail και όχι ψεύτικα, αλλιώς δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, σε περίπτωση που κερδίσετε. Θα χρησιμοποιηθεί μόνο για την επικοινωνία μεταξύ μας και τίποτα άλλο.

Προϋποθέσεις:

1) Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

2) Κερδίστε μία συμμετοχή τουλάχιστον μέσω του παρακάτω πίνακα από το Gleam. Αφού κερδίσετε έστω μία, το σύστημα θα σας ζητήσει είτε το email σας, είτε να κάνετε login μέσω Facebook, ώστε αν κερδίσετε, να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Στη συνέχεια μπορείτε να αυξήσετε τις συμμετοχές σας, μέσω των υπόλοιπων actions από τον πίνακα (follow, visit, κλπ.)

Ο διαγωνισμός θα λήξει σε 11 ημέρες από σήμερα, στις 25/05/15 στις 17:00 το απόγευμα και ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα.

Καλή επιτυχία σε όλους!

  • Από τον διαγωνισμό εξαιρούνται η συντακτική ομάδα του vg24.gr και τα συγγενικά τους πρόσωπα έως πρώτου βαθμού.
  • Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οι νικητές υποχρεούνται να επικοινωνήσουν μέσα σε 7 ημέρες στο mail: info@vg24.gr
  • Με την δήλωση συμμετοχής αποδέχονται αυτόματα όλοι οι όροι του διαγωνισμού από τον συμμετέχοντα.

VG24 Giveaway - Project CARS (PS4)


VG24 Giveaway - Project CARS (Xbox One)

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
10%
Cheers
90%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
0%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1