Multiplayer Shooter για PC, PS4 και Xbox One
To τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού Game Informer επιφύλασσε την αποκάλυψη του Evolve. Πρόκειται για έναν εκ των τίτλων που εξαγόρασε η εκδότρια εταιρία 2K Games από την χρεοκοπημένη πλέον THQ.
To Εvolve είναι Multiplayer Shooter και στο τιμόνι της ανάπτυξής του βρίσκεται η Turtle Rock Studios, το στούντιο που -σε συνεργασία με την Valve- δημιούργησε το Left 4 Dead. Σύμφωνα με το περιοδικό, το παιχνίδι θα φιλοξενεί μία τετράδα παικτών-κυνηγών εξωγήινων ενάντια σε ένα ελεγχόμενο από άλλον παίκτη τέρας που θα μεγαλώνει και θα δυναμώνει κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.
Κάθε κυνηγός θα διαθέτει ξεχωριστά αντικείμενα και ικανότητες. Αν και το τέρας θα έχει αριθμητικό μειονέκτημα, λέγεται πως θα είναι κάτι περισσότερο από δύσκολος αντίπαλος για την ομάδα των τεσσάρων ατόμων. Όπως και στο Left 4 Dead, το Evolve θα προβάλλει την ποικιλία και την αξία του replayability στα επίπεδά του.
Αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο σε PC, PS4 και Xbox One.