Little Nightmares II - Review

Ποτέ ξανά ένας εφιάλτης δεν ήταν τόσο όμορφος
by Κώστας Νικολούζος on 17 Φεβρουαρίου 2021

Γυρνώντας πίσω στο 2017, η κυκλοφορία του Little Nightmares αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη για όσους επέλεξαν να επενδύσουν στην αγορά του. Το νεοσύστατο horror puzzle-platformer αναπτύχθηκε υπό την αιγίδα της Bandai Namco Entertainment και δια χειρός Tarsier Studios. Το σουηδικό στούντιο "ξεδίπλωσε" της αρετές του και κατάφερε να προσφέρει μία ιδιαίτερη εμπειρία στους παίκτες του τίτλου.

To Little Nightmares δεν ήταν το τέλειο platformer, όμως ξεκάθαρα ξεχώρισε χάρη στη δυναμική του "ταυτότητα". Σημείο αναφοράς αποτέλεσαν η ανατριχιαστική -εμπνευσμένη από πραγματικούς εφιάλτες- εικαστική αισθητική του, οι σοκαριστικές στιγμές του και ο εξαιρετικός οπτικοακουστικός του τομέας (διαβάστε το αναλυτικό μας review). Σίγουρα διέθετε ελαττώματα, αλλά στον απόηχο του κατάφερε να αποκτήσει το δικό του κοινό. Οι κολακευτικές του πωλήσεις, ξεπερνώντας τα 2 εκατομμύρια, έθεσαν τις "βάσεις" προς τη συνέχιση του franchise και την αναπόφευκτη κυκλοφορία του Little Nightmares II. Με τη δυναμική παρουσίαση του πρώτου μέρους και τα περιθώρια βελτίωσης που υπήρξαν ξεκάθαρα, η έλευση του δεύτερου μέρους προκαλεί καλοπροαίρετο ενδιαφέρον και απορία ως προς την εξέλιξη της σειράς.

Πρώτη πρωταγωνίστρια της σειράς ήταν η εννιάχρονη Six. Το πανέξυπνο μικροσκοπικό κοριτσάκι, με το αναγνωρίσιμο πια αδιάβροχο κίτρινο μπουφάν, πάλεψε για να ξεφύγει από τα έγκατα του θαλάσσιου θέρετρου "The Maw" και τις "καρικατούρικες" αλλά συνάμα αηδιαστικές του υπάρξεις. Είναι αλήθεια πως το σενάριο και η ροή των γεγονότων του τίτλου δεν έδωσαν ποτέ επαρκή στοιχεία για το παρελθόν της Six. Αυτή η έλλειψη αναγνωριστικού "υπόβαθρου" επέφερε μία αδυναμία ταύτισης με τη πρωταγωνίστρια και απουσία πραγματικής έγνοιας για αυτή.

Το Little Nightmares II μας συστήνει για πρώτη φορά τον Mono. Ο -ξανά μικροσκοπικός- νέος κεντρικός χαρακτήρας θα αναζητήσει τη δική του "σανίδα σωτηρίας" στο αφιλόξενο σύμπαν της σειράς. Όμως δεν θα είναι μόνος του. Η Six επιστρέφει, με τον ρόλο του συντροφικού χαρακτήρα αυτή τη φορά. Ξυπνώντας από ένα περίεργο όνειρο -ομοίως με την έναρξη του πρώτου μέρους-, ο σακουλοφόρος πρωταγωνιστής μας θα βρεθεί στη μέση ενός ερημικού τοπίου με πυκνή βλάστηση. Σύντομα θα βρει τη Six φυλακισμένη, θα την ελευθερώσει και μαζί θα διασχίσουν την Pale City αναζητώντας διαφυγή.

Η πλοκή ακολουθεί πιστά τα πρότυπα του πρώτου μέρους. Οι δύο χαρακτήρες θα έρθουν σε επαφή με τους κινδύνους της πόλης, που για ακόμη μία φορά αποδίδονται ως εφιαλτικές, γιγάντιες "καρικατούρες". Αυτή τη φορά οι εχθροί που θα σας κυνηγήσουν παρουσιάζονται επιβλητικότεροι, ενώ είναι σχεδιασμένοι με κύρια έμφαση στην αίσθηση τρόμου και μικρότερη στο στοιχείο της αηδίας, το οποίο ήταν περίσσιο στον πρώτο τίτλο. Για εκείνους που θα ασχοληθούν πρώτη φορά με τη σειρά, η παρούσα ιστορία υπόσχεται να "ξυπνήσει" ξεχασμένους εφιάλτες σας, να προκαλέσει δόσεις καταδιωκτικού άγχους και να θίξει θλιβερά γεγονότα της πραγματικότητας.

Όσοι γνωρίζουν την περιπέτεια της Six, ευτύχησαν να βιώσουν ήδη τις ιδιαίτερες συγκινήσεις της σειράς. Αυτή τη φορά θα αντιληφθούν την ενισχυμένη αισθητική του τρόμου και για ακόμη μία φορά θα απολαύσουν τη "σκοτεινή" ατμόσφαιρα που δημιουργείται. Όμως, έχοντας παίξει και τα δύο μέρη της σειράς, η γενική αίσθηση του ενθουσιασμού και της καθήλωσης που δημιουργήθηκε την πρώτη φορά φάνηκε να είναι υποδεέστερη τώρα. Στο μεγαλύτερο μέρος τους, η εξερεύνηση και η καταδίωξη συνεχίζουν να πραγματοποιούνται με την ίδια φιλοσοφία. Έτσι έχουμε παρόμοιο περιεχόμενο, ίδιας καλής ποιότητας, αλλά λόγω αυτού απουσιάζει πλέον το στοιχείο της έκπληξης. Παρ' όλα αυτά, το ανατρεπτικό και απρόσμενο φινάλε που επιφύλαξαν οι ιθύνοντες του τίτλου θεωρείται ανώτερο του πρώτου μέρος και είναι ικανό να αποζημιώσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς του φίλους.

Η έλλειψη οποιασδήποτε αφήγησης και η απουσία διαλόγου επικρατούν για μία ακόμη φορά. Οι χαρακτήρες περιορίζουν την επικοινωνία τους σε νοήματα και άναρθρες κραυγές και έτσι, όπως και στον πρώτο τίτλο, σε περίοπτη θέση είναι τα στοιχεία της φαντασίας και της εικασίας. Επιπρόσθετα, η έλλειψη αυτή επισκιάζει την ουσιαστική ανάδειξη όποιων δεσμών αναπτύσσουν κατά το ταξίδι τους οι δύο χαρακτήρες. Παραμένουν ξανά αναπάντητα καίρια ερωτήματα, όπως το ποιος φυλάκισε τη Six ή το γιατί ξύπνησε στη μέση του πουθενά ο Mono, δημιουργώντας σύγχυση σχετικά.

Στον αντίποδα, μέσα από τα γεγονότα της ιστορίας και κυρίως με την τελευταία "πράξη", δίνονται επιτέλους απαντήσεις για το σεναριακό "υπόβαθρο" της Six. Παράλληλα, με το τέλος της ιστορίας είναι σαφέστερο -αλλά πάντα με ελλείψεις- το αντίστοιχο "υπόβαθρο" του Mono σε σχέση με τις όσες πληροφορίες είχαμε για τη Six στο τέλος τη περιπέτειάς της. Οι λεπτομέρειες αυτές είναι που αναβαθμίζουν ελαφρώς από την τελευταία φορά τον -κατά τα άλλα- ελλιπή, από πληροφορίες, τομέα του σεναρίου.

Το gameplay του Little Nightmares II έχει ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχό του. Εξακολουθεί να απαρτίζεται από συνεχόμενο platforming, γρίφους, τμηματική stealth προσέγγιση και ενότητες κυνηγητού, ενώ αυξήθηκε ελάχιστα η εξερεύνηση με την προσθήκη collectibles σε υποτυπώδης μορφή. Όπως και πριν, η κίνηση στον χώρο πραγματοποιείται προς όλες τις κατευθύνσεις σε 2.5D. Το έντονο platforming στοιχείο που επικρατεί θα οδηγήσει τους παίκτες στο να σκαρφαλώσουν επιφάνειες, να κινηθούν αθόρυβα ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί και να τρέξουν μακριά από τους διώκτες τους.

Οι περισσότεροι γρίφοι, όπως και την πρώτη φορά, έχουν χαμηλά επίπεδα πρόκλησης και σχεδόν αμέσως θα βρεθούν οι λύσεις τους. Υπάρχει όμως και μία σειρά από διάσπαρτους, πιο ευφάνταστους γρίφους. Εκείνοι θα χρειαστούν περισσότερη σκέψη και χρόνο, με την αναζήτηση της λύσης να απαιτεί εξερεύνηση στα ευρύτερα όρια ενός επιπέδου.

Για πρώτη φορά στη σειρά ο βασικός χαρακτήρας δεν κινείται στον χώρο "παθητικά". Όποτε απαιτείται, θα βρει στο πάτωμα διάφορα αντικείμενα που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να αμυνθεί. Εκτός από τους γιγαντιαίους εχθρούς, που μονόδρομος είναι η αποφυγή και η απόδραση, οι παίκτες θα έρθουν σε επαφή και με εχθρούς μικρότερου μεγέθους. Σέρνοντας τα αντικείμενα-όπλα (όμοια με τον "εμβληματικό" εχθρικό χαρακτήρα Pyramid Head από το Silent Hill), οι παίκτες θα βρεθούν σε σύντομες αναμετρήσεις. Χωρίς μηχανισμούς αποφυγής και περιθώρια λάθους, αφού ο Mono χάνει τη ζωή του από την οποιαδήποτε αντίπαλη επαφή, με μοναδική κίνηση το χτύπημα από πάνω προς τα κάτω και περιορισμένη εμβέλεια, θα χρειαστεί να ληφθεί σοβαρά υπόψιν η κίνηση του εχθρού στο χώρο.

Χωρισμένα σε καπέλα και ψηφιακές παιδικές σκιές, τα collectibles που προστέθηκαν βρίσκονται κυρίως τοποθετημένα μέσα στις βασικές διαδρομές, ενώ σε ελάχιστες περιπτώσεις έχουν τοποθετηθεί σε σημεία του κόσμου που έχουν φτιαχτεί ειδικά για εκείνα. Στο πλαίσιο της γενικότερης σεναριακής σύγχυσης, δεν δίνεται ξεκάθαρη εξήγηση για το τι αντιπροσωπεύουν τα collectibles των σκιών. Τα καπέλα έχουν κοσμητικό ρόλο και μπορούν, μόλις βρεθούν, να αντικαταστήσουν τη σακούλα στο κεφάλι του Mono. Είναι μία απλούστατη, αλλά καλοδεχούμενη, μικρή προσθήκη παραμετροποίησης της εμφάνισης.

Μετά τα collectibles, νέα και τελευταία ουσιαστική προσθήκη είναι εκείνη της συνεργασίας με την AI της Six. Στον πρώτο τίτλο, το platforming στοιχείο και οι γρίφοι απαιτούσαν από τον μοναχικό χαρακτήρα να σκαρφαλώσει, να μετακινήσει αντικείμενα και -μεταξύ άλλων- να πηδήξει πάνω από το κενό. Αυτή τη φορά, στην προσπάθειά του ο Mono έχει τη βοήθεια της Six. Όποτε κρίνεται απαραίτητο, η Six θα προσφερθεί να βοηθήσει τον Mono να πηδήξει ψηλά για να ανοίξει μία πόρτα, θα τον πιάσει ύστερα από ένα μεγάλο άλμα και θα τον βοηθήσει στην επίλυση γρίφων τραβώντας, σπρώχνοντας ή κουβαλώντας διάφορα αντικείμενα.

Συνολικά, η AI ανταποκρίνεται με επιτυχία στις επιθυμίες του παίκτη. Χωρίς να χρειαστεί να την καλέσει, αν και υπάρχει η δυνατότητα, μόλις ο παίκτης τοποθετηθεί στο σημείο που απαιτείται συνεργασία θα δει τη Six να παίρνει από μόνη της θέση ετοιμότητας. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις με την κίνησή της στον χώρο θα "δείξει" ποια πρέπει να είναι η επόμενη κίνηση του παίκτη, ενώ  θα βοηθήσει στην επίλυση γρίφων. Σε καμία περίπτωση δεν θα δημιουργήσει προβλήματα με δικούς της "φθηνούς" θανάτους. Όλα τα παραπάνω οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα ενός καλογραμμένου, σχετικά, κώδικα.

Ο trial & error χαρακτήρας του gameplay συνεχίζει να υφίσταται σε έντονο βαθμό. Πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι, οι παίκτες θα πεθάνουν πολλές φορές. Οι δεκάδες θάνατοι έχουν ποικίλες εξηγήσεις. Κάποιες φορές δεν θα είναι ξεκάθαρος ο στόχος (λόγω έλλειψης tutorial και διαλόγων), άλλες φορές ο χειρισμός δεν θα είναι ακριβής, ενώ κάποιοι θάνατοι θα προέλθουν από λάθος εκτιμήσεις λόγω της θέσης της κάμερας. Τα ίδια ακριβώς προβλήματα που εντοπίστηκαν και στο πρώτο μέρος δηλαδή.

Οι μικρές βελτιώσεις που παρατηρήθηκαν μείωσαν σε μικρό βαθμό τους "φθηνούς" θανάτους, που συνεχίζουν εν τέλει να είναι συχνό φαινόμενο. Για την "αντιμετώπιση" της έλλειψης tutorial προστέθηκαν πολύ βασικές οδηγίες χρήσης αντικειμένων, οι οποίες αρκούν για να δώσουν στους παίκτες μία ιδέα επιπλέον ως προς την πρόοδο. Ο απλός χειρισμός συνεχίζει να περιορίζεται στις εντολές για άλμα, πιάσιμο, τρέξιμο και σκύψιμο, με την προσθήκη της απλής melee επίθεσης όπου απαιτείται. Πάντα με το πάτημα ενός κουμπιού ανά εντολή, στο πρώτο παιχνίδι ο τομέας παρουσιαζόταν κατά περιπτώσεις ανακριβής, ειδικά όταν απαιτούνταν συνδυασμός κινήσεων (πχ. πιάσιμο μετά από άλμα). Στο δεύτερο μέρος φαίνεται να έχουν γίνει βελτιώσεις στα σημεία, χωρίς να επιλύνεται το γενικότερο πρόβλημα του τομέα. Γενικά, παρουσιάζεται αξιόλογος αλλά στις περιπτώσεις που απαιτεί μεγάλη ακρίβεια ή άμεση ανταπόκριση δεν ικανοποιεί.

Επιπλέον, δεν παρατηρήθηκε κάποια βελτίωση στην απόδοση της κάμερας. Η πλαϊνή οπτική της γωνία αλλάζει απόσταση από τον χαρακτήρα ανάλογα με τις απαιτήσεις της σκηνής. Σαν συνολική εμπειρία, η απόδοση της κάμερας συνεχίζει να είναι αξιόλογη. Δεν εκλείπουν, όμως, οι στιγμές εκείνες που η απόστασή της από τον Mono είναι ακατάλληλη, προκαλώντας λάθος υπολογισμούς σε άλματα και κατεύθυνση. Οι περιττοί θάνατοι που επιφέρουν οι λάθος αυτές λήψεις είναι αναπόφευκτοι.

To level design φέρει, με τη σειρά του, πολλές γεωμετρικές ομοιότητες με τον προκάτοχό του. Τα επίπεδα του παιχνιδιού είναι γεμάτα από τεράστια έπιπλα, πολλές πόρτες και δωμάτια, που θυμίζουν τη ρυθμική της πρώτης ιστορίας. Εκεί που το Little Nightmares II κάνει τη διαφορά είναι η μεγαλύτερη ποικιλία που παρουσιάζει σε τοποθεσίες. Τη στιγμή που το πρώτο παιχνίδι περιόριζε την περιπέτεια της Six εντός του υποθαλάσσιου ατσάλινου θέρετρου, στο δεύτερο μέρος η αρχή γίνεται σε έναν -πλούσιο από βλάστηση- βάλτο και έπειτα συνεχίζεται στις γειτονιές της νυχτερινής και βροχερής Pale City. Η εναλλαγή των τοποθεσιών γίνεται με έξυπνο τρόπο. Οι κλειστές περιοχές απαρτίζονται -μεταξύ άλλων- από ένα άναρχο σχολείο με πορσελάνινους μαθητές και ένα εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο με ασθενείς μαριονέτες, ενώ η μετάβαση ανάμεσά τους γίνεται σε πραγματικό χρόνο, βάζοντας τους παίκτες να διασχίσουν τις καταθλιπτικές, τσιμεντένιες, κατεστραμμένες και υγρές γειτονιές της πόλης.

Το πρώτο playthrough στην αφιλόξενη Pale City διαρκεί περίπου 6 ώρες, τη στιγμή που το πρώτο παιχνίδι ολοκληρωνόταν σε περίπου 4 ώρες. Παρά την αυξημένη του διάρκεια, η αδιαμφισβήτητη θετική εμπειρία που αποκομίσαμε μας έκανε να αποζητούμε λίγο ακόμη περιεχόμενο. Όσον αφορά στο replayability, η αξία του είναι ελάχιστη και περιορίζεται στη συλλογή όλων των collectibles που οδηγούν στην προβολή μίας επιπλέον σκηνής κατά τον τερματισμό.

Ο οπτικοακουστικός τομέας της σειράς ήταν και συνεχίζει να είναι ο "ακρογωνιαίος λίθος" της. Η φωτορεαλιστικού επιπέδου -αλλά ταυτόχρονα σουρεαλιστική- απόδοση της εικόνας επιστρέφει ακόμη ποιοτικότερη. Οι επιφάνειες των αντικειμένων αλλά και τα μοντέλα χαρακτήρων αποδίδονται επιβλητικά, με μεγάλη λεπτομέρεια και εύστοχους χρωματισμούς που μεταφέρουν με απόλυτη επιτυχία την ανατριχιαστική, καταθλιπτική και μεταφυσική απόδοση της Pale City. Τα εφέ φωτισμού τονίζουν σχεδόν άψογα το βάθος του χώρου, ενώ βελτιωμένες παρουσιάζονται και οι ήδη ποιοτικές σκιάσεις και γενικότερες υφές. Είναι χαρακτηριστική η μοναδική αναπαράσταση της βροχής και των σταγόνων της που διαλύονται στο έδαφος και πλημμυρίζουν τον χώρο. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως εντός του τρέχοντος έτους θα κυκλοφορήσει το patch της αναβαθμισμένης έκδοσης για PlayStation 5. Το αποτέλεσμα είναι ήδη τόσο καλό που αναρωτιόμαστε που μπορεί να το φτάσει η αναβάθμιση αυτή.

Για ακόμη μία φορά οι φυσικοί ήχοι επικρατούν. Το περπάτημα στις ξύλινες επιφάνειες, οι δαιμονισμένες "στριγκλιές" των πελώριων εχθρών και οι νότες οργάνων που ακούγονται μέσα από αντικείμενα του παιχνιδιού αποδίδονται με τεράστια πιστότητα και ακρίβεια απόστασης. Μαζί με όλα τα υπόλοιπα ηχητικά εφέ και τις επιτυχημένες επιλογές στο background κατά τη διάρκεια του κυνηγητού μεταφέρεται με επιτυχία η αγχωτική, τρομακτική και παράλογη ατμόσφαιρα του τίτλου.

Ο τεχνικός τομέας μας άφησε επίσης ικανοποιημένους. Παίζοντας την έκδοση του PlayStation 4 στο PlayStation 5, είδαμε τους χρόνους φόρτωσης μετά από κάθε θάνατο να είναι ιδιαίτερα σύντομους. Από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του δείχνει να τα πηγαίνει καλά από άποψη bugs και glitches. Κατά τη διάρκεια του playthrough μας είδαμε το μοντέλο του κεντρικού χαρακτήρα να "τρεμοπαίζει" όταν τον κλείναμε σε γωνίες και τον αναγκάζαμε να προχωρήσει πάνω τους ή να συγκρουστεί με επιφάνειες, ενώ το ίδιο τρέμουλο παρατηρήσαμε σε μία περίπτωση με κάποιο αντικείμενο του περιβάλλοντος. Επιπλέον, σε μία περίπτωση βρεθήκαμε κολλημένοι μέσα σε συρτάρι που άνοιξε ο δευτερεύων χαρακτήρας και μοναδική λύση ήταν η επανεκκίνηση από το πιο πρόσφατο checkpoint. Βέβαια, όλα αυτά είναι μικρές λεπτομέρειες που δεν "τσαλάκωσαν" τη συνολική μας εμπειρία και μπορούν να διορθωθούν εύκολα σε κάποιο επερχόμενο update.

Ο ρυθμός των καρέ παραμένει σταθερός και σε ικανοποιητικούς αριθμούς σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ η υποστήριξη του HDR προσθέτει στους χρωματισμούς ακόμη μεγαλύτερο εύρος. Η μόνη σχετική ατέλεια αποτυπώνεται στα animations των χαρακτήρων όταν τρέχουν. Κοιτώντας προσεκτικά, μπορεί κάποιος να αντιληφθεί πως η κίνηση τους δεν είναι απόλυτα ομαλή, αλλά δείχνει σαν να χάνει κάποια καρέ κατά την κίνηση των άκρων τους.

Το δεύτερο μέρος της ιδιαίτερης horror puzzle-platformer σειράς παρουσιάζεται ελαφρώς βελτιωμένο σε όλους τους τομείς. Φέρει μικρές προσθήκες στο gameplay, δεν καταφέρνει όμως να απαλλαγεί από τα ελαττώματα του πρώτου τίτλου (χειρισμός, κάμερα, "φθηνοί" θάνατοι). Διηγείται μία καλύτερη ιστορία με έμφαση στο στοιχείο του τρόμου, δίνοντας παράλληλα πολυπόθητες εξηγήσεις για τη Six. Ο εξαιρετικός οπτικοακουστικός τομέας δηλώνει έτοιμος να κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Το Little Nightmares II συγκαταλέγεται στους πιο ενδιαφέροντες τίτλους της χρονιάς.

Το παιχνίδι μάς παραχωρήθηκε από την εκδότρια εταιρεία για τις ανάγκες του review.

Σχόλια
Λεπτομέρειες
Τίτλος

Little Nightmares II - Review

Συντάκτης
17 Φεβρουαρίου 2021
Developer

Tarsier Studios

Publisher

Bandai Namco Entertainment

Διανομή

Bandai Namco Entertainment Hellas

Πλατφόρμες

PC / PlayStation 4 / PlayStation 5 / Xbox One / Xbox Series X/S / Switch / Stadia

Tested on

PlayStation 5 (έκδοση PS4)

Κυκλοφορία

11 Φεβρουαρίου 2021 / Αναμένεται (PlayStation 5 / Xbox Series X|S)

Είδος

Puzzle-Platformer

PEGI

16

Θετικά

+ Καλύτερη ιστορία με ανατρεπτικό φινάλε
+ Η ΑΙ της Six
+ "Εμπλουτισμένες" τοποθεσίες
+ Eξαιρετικός οπτικοακουστικός τομέας
+ Οι όποιες μικρές προσθήκες

Αρνητικά

- Εξελίχθηκε ελάχιστα
- Τα ελαττώματα του πρώτου τίτλου παρέμειναν (χειρισμός, κάμερα, "φθηνοί" θάνατοι)
- Η ιστορία γεννά τα δικά της ερωτήματα

Βαθμολογία
Βαθμόλογία συντάκτη
Βαθμολογία χρηστών
Rate Here
Βαθμολογία
8.0
10
Συνοψίζοντας

Το δεύτερο μέρος της ιδιαίτερης horror puzzle-platformer σειράς παρουσιάζεται ελαφρώς βελτιωμένο σε όλους τους τομείς. Φέρει μικρές προσθήκες στο gameplay, δεν καταφέρνει όμως να απαλλαγεί από τα ελαττώματα του πρώτου τίτλου (χειρισμός, κάμερα, "φθηνοί" θάνατοι). Διηγείται μία καλύτερη ιστορία με έμφαση στο στοιχείο του τρόμου, δίνοντας παράλληλα πολυπόθητες εξηγήσεις για τη Six. Ο εξαιρετικός οπτικοακουστικός τομέας δηλώνει έτοιμος να κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Το Little Nightmares II συγκαταλέγεται στους πιο ενδιαφέροντες τίτλους της χρονιάς.

8.0
Βαθμός
10
Βαθμός
You have rated this
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
100%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
0%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1