NBA 2K17

by Κώστας Βλάχος on 22 Σεπτεμβρίου 2016

Τα τελευταία χρόνια ο βασιλιάς του ψηφιακού μπάσκετ είναι ένας και ακούει στο όνομα NBA 2K. Οι εποχές που οι λάτρεις της στρογγυλής θεάς με τα «σπυριά» ξόδευαν ώρες μπροστά στο NBA Live έχουν τελειώσει. Το NBA 2K έχει φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο και κάθε χρόνο τέτοια εποχή περιμένουμε το νέο παιχνίδι της σειράς για να δούμε τι προσθήκες-βελτιώσεις έχουν γίνει. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και η Visual Concepts μάς καλομαθαίνει κάθε Σεπτέμβρη. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τι προσφέρει το NBA 2K17 για τη φετινή σεζόν.

nba-2k17_20160921090557

Gameplay

Ξεκινώντας, θα είναι συνετό να επισημάνουμε κάτι, που θα βοηθήσει αρκετούς κατά τη διάρκεια της πορείας του NBA 2K17 από τους παίκτες που χειρίζονται και smartphones. Η εφαρμογή My NBA 2K17 εκτός από τη δυνατότητα απόκτησης επιπλέον VC και όλων των παροχών που διαθέτει τα τελευταία χρόνια, πλέον υποστηρίζει και face scan. Αυτό σημαίνει, πως όσοι δεν έχουν κάμερες στις κονσόλες ή στους Η/Υ, τότε θα μπορούν μέσω των smartphones (εκδόσεις πάνω από 5.0.1 λογισμικού Android), να φωτογραφίσουν τα πρόσωπά τους και να τα εισάγουν στο παιχνίδι για τα modes που αφορούν την καριέρα.

Θα συνεχίσουμε με τις βελτιώσεις που έχει υποστεί το gameplay και αυτές βρίσκονται κυρίως στις κινήσεις των παικτών και πώς εκείνες εκτελούνται αναφορικά με την άμυνα και την επίθεση. Αυτό που καταλάβαμε φέτος είναι πως τα λάθη δε συγχωρούνται. Μια λάθος πάσα μπορεί πολύ εύκολα να στείλει την μπάλα σε αντίπαλο παίκτη, χωρίς εκείνος να κάνει οποιαδήποτε κίνηση για κλέψιμο. Ένα λάθος κοντρόλ και πολύ απλά «the pass is tipped». Μπορεί να μην αλλάξει η κατοχή της μπάλας, αλλά κάλλιστα θα φέρει καθυστέρηση και άγχος στην επίθεση

Σε γενικές γραμμές τα γκαρντ που έχουν καλό ποσοστό overall, μπορούν να κάνουν εύκολα κλέψιμο της μπάλας και να πιέσουν αφόρητα παίκτες των θέσεων 3, 4 και 5. Παράλληλα, η επίθεση πλέον είναι πιο γρήγορη από πέρυσι και αν γίνει σωστά στο ανοιχτό γήπεδο, τότε θα είμαστε μάρτυρες μιας εκπληκτικής φάσης, αντάξιας των προσδοκιών για το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο. Αντίστοιχα, με μια καθυστέρηση στην επίθεση, η άμυνα της αντίπαλης ομάδας γίνεται αρκετά σφιχτή και δεν αφήνει περιθώρια για το εύκολο καλάθι.

Μια επιπλέον αλλαγή που υπήρξε φέτος και σχετίζεται άμεσα με το gameplay είναι η μπάρα επιτυχίας του σουτ. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πως το συγκεκριμένο στοιχείο διαφοροποιείται χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος, μιας και είναι θέμα συνήθειας. Πάντως φέτος, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι είναι το πιο βολικό, μιας και η μπάρα φορτώνει όσο πιέζουμε το κουμπί του σουτ και όταν φτάσει στο τέρμα, τότε το αφήνουμε κι ελπίζουμε σ’ ένα perfect release. Αυτό βέβαια θα φανεί με πράσινο χρώμα στην μπάρα και ποικίλει ανάλογα με τα ποσοστά του κάθε παίκτη. Να επισημάνουμε πως αν καθυστερήσουμε στο release, η μπάρα επιστρέφει προς τα πίσω και χάνουμε το σουτ ενώ ταυτόχρονα όλο αυτό ισχύει και στα lay ups - dunks, οπότε θέλει προσοχή!

Φέτος, θα πρέπει να ξεχάσουμε το Livin Da Dream της περσινής χρονιάς. Επιστρέφουμε στο My Career, το οποίο ομολογουμένως είναι αρκετά ζωντανό και βγαλμένο από την πραγματικότητα. Ξεκινώντας από κάποιο πανεπιστήμιο της Αμερικής, γνωρίζεις την αποθέωση και όλοι φωνάζουν το ψευδώνυμο σου στο γήπεδο. Αξίζει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή κατά την έναρξη των πανεπιστημιακών αγώνων, στην ατμόσφαιρα του γηπέδου. Πραγματικά αξιέπαινο αυτό που είδαμε! Φυσικά η ιστορία θα γραφτεί από τα κατώτερα στρώματα και η αξία σας θα φανεί ανάλογα με τα ποσοστά στους αγώνες. Έτσι, το όνειρο του NBA θα ξεκινήσει με το draft και θα πάτε στην ομάδα που θα δει το κάτι διαφορετικό σ’ εσάς. Αυτό όμως, που θα μείνει χαραγμένο σε πολλούς είναι το τηλεφώνημα του Coach Krzyzewski, όταν εκείνος θα δει το ταλέντο σας και θα σας συμπεριλάβει στην TEAM USA. Η σκηνή του τηλεφωνήματος προκαλεί έντονα συναισθήματα!

Η πορεία της καριέρας σας θα είναι πιο αληθινή από ποτέ. Θα ξεκινήσει από τα ξαφνικά τηλεφωνήματα προπονητών, από τη δημιουργία στενής φιλίας μεταξύ παικτών, την επικοινωνία με τα social media μέσω κινητού τηλεφώνου, από τις προπονήσεις, τα events και πολλά άλλα. Μεγάλο ατού του My Career είναι η προπόνηση. Εκτός από την ομαδική προπόνηση υπάρχει και η ατομική προπόνηση. Ο κοινός παρονομαστής και των 2 είναι τα drills. Τα drills είναι objectives που θα πρέπει να κάνετε κατά την προπόνηση. Όσο καλύτερος είναι ο βαθμός ευστοχίας τόσο το καλύτερο για σας, γιατί αυτό θα σας δίνει attribute upgrades χωρίς να πληρώνετε VC. Φυσικά μιλάμε για πολύ μικρή αύξηση του attribute, αλλά κάτι είναι κι αυτό.

Έπειτα, αξίζει να δούμε όλα τα υπόλοιπα modes καθώς και τις νέες βελτιώσεις τους:

  • MyTeam: Συνεχίζοντας στα χνάρια του FUT του FIFA, το MyTeam υπόσχεται τις μεγαλύτερες συγκινήσεις μετά το My Career, αφού θα δημιουργήσετε την ομάδα των ονείρων σας. Τόσο στο Single Player κομμάτι, όσο και στο Multiplayer, θα μπορείτε ν’ αποκτήσετε τις κάρτες των παικτών που θαυμάζετε και που θα θέλατε να αποκτήσετε στην ομάδα σας. Αν υπάρχει ένα sub-mode που θα ξεχωρίζαμε, θα ήταν το Domination, μιας και μας επιτρέπει να ανταγωνιστούμε όλες τις ομάδες του NBA με την ομάδα μας στο MyTeam. Σε περίπτωση νίκης, εκτός από coins δίνονται και packs, οπότε μιλάμε για ένα σεβαστό αρχικό boost.
  • MyGΜ: Φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει το mode του προπονητή, όπου θα επιλέξουμε την αγαπημένη μας ομάδα και θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή πορεία μέσα στα σαλόνια του NBA. Ανανεωμένο φέτος, με τις προπονήσεις, το scouting, το σύστημα της ομάδας, τα οικονομικά, καθώς επίσης και τις δυνατότητες αγοράς της ομάδας και της μεταφοράς της έδρας σε διαφορετική τοποθεσία. Ό,τι ακριβώς χρειάζεται ένας σύγχρονος προπονητής στο NBA 2K
  • MyLeague: Το κλασσικό πρωτάθλημα βρίσκεται και πάλι εδώ, μόνο που φέτος μπορούμε να παίξουμε μέχρι και 80 διαφορετικές σεζόν. Ταυτόχρονα, ο χρόνος κυλάει και προφανώς αυτό δε μπορεί να σημαίνει τίποτε παραπάνω από το γνωστό σε όλους «retiring». Πολύ απλά οι παίκτες αποσύρονται και κρεμάνε τις φανέλες τους, δίνοντας τη θέση τους στους Rookies. Εκτός από αυτό, έχουμε και το League Expansion. Ένα sub-mode στο οποίο μπορούν να προστεθούν μέχρι και 6 custom teams. Έτσι λοιπόν θα έχουμε τη δυνατότητα να φτιάξουμε τη δική μας ομάδα (όνομα, γήπεδο, εμφάνιση, έμβλημα) και να την οδηγήσουμε στο δαχτυλίδι. Οι παίκτες της 1ης σεζόν θα επιλέγονται μέσα από ένα draft με διάφορους παίκτες του NBA. Το συγκεκριμένο mode θ’ αφήσει ελεύθερη τη φαντασία σας και είναι ένα από τα μεγάλα συν για το φετινό NBA 2K. Τέλος, εκτός από το My League Online και το Seasons, έχουμε άλλα 2 sub-modes. Το ένα ονομάζεται Playoffs οπότε θα μπορούμε να παίξουμε τα παιχνίδια της τελικής φάσης του NBA, χωρίς να παίξουμε ολόκληρη τη σεζόν και το άλλο ονομάζεται Start Today (διαθέσιμο από τις 25 Οκτωβρίου), όπου μπορούμε να διαλέξουμε όποια ομάδα NBA θέλουμε και να συνεχίσουμε την πορεία της με τα πραγματικά γεγονότα που συμβαίνουν στο μεγάλο πρωτάθλημα.

Τεχνικός τομέας

Κάθε χρόνο το παιχνίδι διαπρέπει στον τομέα της εικόνας. Τα γραφικά του, τα animations και γενικά ό,τι έχει σχέση με την αναπαράσταση του NBA σε ψηφιακή μορφή, είναι το μεγάλο του θετικό στοιχείο. Έτσι ακριβώς έγινε και φέτος. Τα γραφικά του βρίσκονται σε εξαιρετικά επίπεδα, ο φωτισμός είναι τέτοιος, ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή αντανάκλαση και φυσικά οι παίκτες φέρονται με την αντίστοιχη ένταση που αρμόζει σ’ ένα παιχνίδι NBA. Βλέπουμε περισσότερους πανηγυρισμούς από πέρυσι, ομηρικές μάχες κάτω από το καλάθι με τον ιδρώτα να κυλάει, ενώ ακόμα και το διχτάκι φαίνεται πιο ρεαλιστικό από ποτέ.

Όλα αυτά συνεπάγονται σε περισσότερα και ποιοτικότερα animations, που γι’ άλλη μια φορά θα κάνουν τους φαν του παιχνιδιού να μείνουν με ανοικτό το στόμα. Αν υπήρχε κάτι αρνητικό σε όλο αυτό, είναι η προσπάθεια της Visual Concepts να προσομοιώσει τα αδύνατα σώματα των παικτών. Βλέπουμε παίκτες όπως ο Kevin Durant ή ο Giannis Antetokounmpo που είναι ψηλοί, αλλά όχι τόσο γεροδεμένοι (βλ. LeΒron James) και ο σχεδιασμός τους είναι δυσανάλογος. Για παράδειγμα τα κεφάλια τους είναι αρκετά μεγάλα συγκριτικά με το κορμί τους, ενώ οι ώμοι τους είναι αρκετά μικροί. Λεπτομέρειες βέβαια που μπορούν να διορθωθούν με κάποιο μελλοντικό update.

Για τον ήχο αξίζει να αναφέρουμε ότι ό,τι ηχητικό εφέ υπάρχει στο πραγματικό NBA, θ’ ακουστεί και στο NBA 2K17. Πανηγυρισμοί φιλάθλων, κόρνες, φωνές προπονητών και παικτών, ακόμα και οι σχολιαστές φέτος δεν είναι ίδιοι. Ναι καλά ακούσατε, τέλος στην αποκλειστικότητα της Doris Burke (θα συνεχίσει να εμφανίζεται, αλλά όχι μόνο αυτή), αφού οι Steve Smith, Chris Webber, Brent Barry, και Clark Kellogg θα συμμετάσχουν στη συζήτηση ξεχωριστά σε διαφορετικά παιχνίδια μαζί με τους σταθερούς πυλώνες της δημοσιογραφίας, Kevin Harlan και Greg Anthony.

Για τον χειρισμό του παιχνιδιού, λίγο πολύ αναφερθήκαμε και στην αρχή με την μπάρα του σουτ αλλά και με τα κλεψίματα που γίνονται, αφού κάθε λάθος κοστίζει φέτος. Εκτός από αυτά, αξίζει να προσθέσουμε το μεγάλο πλεονέκτημα του αναλογικού μοχλού που κάνει περισσότερο αισθητή την παρουσία του φέτος. Αν ελέγχουμε παίκτες με γρήγορη ντρίμπλα και χαμηλό κέντρο βάρους μπορούμε εύκολα να κάνουμε πολλά ankle brakers που θα σπάσουν τις αντίπαλες άμυνες. Οι ντρίμπλες αυτές γίνονται με τον αναλογικό μοχλό και μπορούν είτε να είναι απλές, είτε πιο σύνθετες για εκείνους που θέλουν να εντυπωσιάσουν. Όπως θα καταλάβατε, έχουμε κι εκεί νέα animations. Επιπλέον η έκταση των χεριών έχει κι αυτή αρκετή σημασία διότι ο χειρισμός του παίκτη στο low-post, απαιτεί διαφορετική προσέγγιση όταν θα έχετε αμυντικό με μεγάλη έκταση, ενώ εσείς έχετε μικρότερη και διαφορετική όταν συμβαίνει το αντίθετο.

Online

Σε γενικές γραμμές το διαδικτυακό κομμάτι του παιχνιδιού παραμένει σταθερό και απαράλλαχτο προς λύπη όλων εκείνων που ελπίζουν σε κάποια βελτιστοποίησή του. Φυσικά είδαμε στο MyPark έναν ομορφότερο σχεδιασμό των γηπέδων, ο οποίος μας ικανοποίησε αλλά μέχρι εκεί. Όταν οι servers παραμένουν σε κακή κατάσταση και συχνό lag, τότε καταλαβαίνουμε πως κάτι δεν πάει καλά. Είναι ένα πρόβλημα που υφίσταται πολλά χρόνια και δυσκολεύει πολλούς παίκτες. Παρ’ όλα αυτά η 2K Sports συνεχίζει να μη δίνει ιδιαίτερη σημασία. Πολλοί κομβικοί αγώνες γίνονται στο My Team και στο My Park που στην καλύτερη περίπτωση ο κίνδυνος είναι η απώλεια κάποιων coins. Ως άμεσος αντίκτυπος αυτού εμφανίζεται το lag που κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα όταν οι παίκτες εναλλάσσονται από το single player, στο multiplayer και αντίστροφα. Σουτ χάνονται εξαιτίας του προβλήματος αυτού και υπάρχει δυσφορία στο gameplay.


Το NBA 2K17 διαθέτει 50 Trophies
Βαθμός δυσκολίας για το Platinum: 8/10
Kit And Kaboodle
Earn every trophy in NBA 2K17.
I Got You
Make 5 Jump Pass assists in a single game. (5)
Wait, There's More!
Perform a celebration after an "And-1" during a MyCAREER/MyPARK/Pro-Am game.
Makin' Adjustments
Make an on-the-fly defensive coaching adjustment during a game. (2)
The First Of Many
Earn a Call-Up in Play Now Online.
Perfection
Win all 10 games of 'Greatest of All-Time' in Play Now Online.
Ringer
Beat a Tier 1 team with a team from a lower tier in Play Now Online.
Mano a Mano
Play 1-on-1 with a teammate in MyCOURT.
In Your Image
Create your own jump shot in MyCAREER.
Man Of The People
Get 5,000,000 fans in MyCAREER.
My Every Day Player
Become a starter in the NBA in MyCAREER.
My All-Star
Be named an NBA All-Star in MyCAREER.
How Much Ya Got?
Sign a max deal in free agency in MyCAREER.
Run It
Get a win streak of 5 or more in MyPARK.
Bust A Move
Bust a 5 or more game win streak of an opposing team in a MyPARK game.
What's My Line?
Get at least 5 PTS, 5 AST, and 5 REB in a MyPARK game. (2)
Mount Up
Join a Squad in MyPARK.
Got My Passport
Travel to a Rival Park in MyPARK.
Movin' On Up
Earn a Rookie 3 Rep level in MyPARK.
Flexin'
Go shirtless in MyPARK.
Represent
Win 3 Rival Day games in MyPARK.
No 'I' In Team
Join or Own a 2K Pro-Am Team.
Get Your Feet Wet
Complete a 2K Pro-Am Walk-On game. (1)
On The Rise
Win as a member of a Pro-Level or higher 2K Pro-Am team.
Insurance Policy
Add a Pick Protection on a traded pick in MyGM/MyLEAGUE.
Total Confidence
Add a Pick Swap on a traded pick in MyGM/MyLEAGUE.
Plus One
Start a new MyLEAGUE with an Expansion Team.
Back To The Future
Start a new MyGM/MyLEAGUE in the Offseason.
Lift It Up
Win an NBA Title in Playoffs mode. (2)
Just Say No
Purchase a Card Pack in MyTEAM.
History Lesson
Unlock Historic Domination in MyTEAM.
198 Problems and Domination IS one!
Earn 198 Stars in Domination and Historic Domination in MyTEAM.
Secret Trophies
No TV, No Newspapers...
Get in some extra work with Justice.
That's Got a Ring To It
Come up with a nickname for your dynamic duo.
Poetic Justice
Publicly state your support for Justice remaining with the team.
Leavin' On a Jet Plane
Get the sad news from Denver.
Get By With a Little Help
Reach out to Xavier about setting up a better workout plan.
Ice is Nice
Go to the barbershop with Justice.
Friend For Life
Say hello to an old friend.
Play It Safe
Choose to rest and not risk further injury.
Always the Comedian
Choose to do the funny shoe commercial.
Ah, Memories
Get the gift from Coach Falls.
Form Blazing Sword
Upgrade a Park Card by applying 5 duplicates in the same slot in MyPARK.
I Want To Go Home
Acquire a Ruby Player in MyTEAM.
Déjà vu
Prestige in MyTEAM Online.
To The Victor...
Earn a Challenge Token in MyTEAM.
...Go The Spoils
Earn a Challenge Prize in MyTEAM.
Pssst!
Solve a code in MyTEAM.
Nothing But Net
Find a points card and make a basket in MyTEAM Blacktop.
Next Level
Reach level 10 in MyTEAM Blacktop.
Το NBA 2K17 διαθέτει 46 Achievements
Βαθμός δυσκολίας για το 1000: 8/10
Dawn of an Era20
Get drafted as a lottery pick in the NBA draft in MyCAREER mode.
Serving Notice20
Get 250,000 fans in MyCAREER mode.
I'm Here to Stay30
Get 1,000,000 fans in MyCAREER mode.
Man of the People40
Get 2,000,000 fans in MyCAREER mode.
Everyone is Special20
Purchase and equip 1 Signature Skill in MyCAREER mode.
Some more Special than Others40
Purchase and equip 5 Signature Skills simultaneously in MyCAREER mode.
Now Playing15
Purchase a pre-game ritual in MyCAREER mode.
Both Feet on the Ground30
Sign an endorsement contract with either Nike® or Jordan in MyCAREER mode.
Come Fly with Me15
Purchase Michael Jordan's dunk package (Historic Jordan) in MyCAREER mode.
NBA Cares15
Make a donation to the NBA Cares global community outreach initiative in MyCAREER mode.
MyPLAYER of the Game20
Be named Player of the Game (in an NBA game) in MyCAREER mode.
My Every Day Player20
Become a starter in the NBA in MyCAREER Mode.
My All-Star25
Be named an NBA All-Star in MyCAREER mode.
Immortality30
Make the Hall of Fame in MyCAREER mode.
Runneth Over30
Obtain a balance of 20,000 VC.
Buzzer Beater30
Make a game winning shot with no time left on the clock in a non-simulated game.
Trip-Dub20
Record a triple double with any player in a non-simulated game.
Dub-Dub20
Record two double doubles with any teammates in the same non-simulated game.
Five by Five20
Record 5 or more in 5 different stats with any player in a non-simulated game.
It's Raining20
Make 15 or more 3-pointers with any team in a non-simulated game.
Block Party20
Record 10 or more blocks with any team in a non-simulated game.
Men of Steal20
Record 10 or more steals with any team in a non-simulated game.
Swat and Swipe20
Record at least 5 blocks and 5 steals with any team in a non-simulated game.
Smothering20
Hold the opposing team's FG% below 40% with any team in a non-simulated game.
Giveth and Taketh Away20
Record 10 or more rebounds and assists with any player in a non-simulated game.
Hold the Fat Lady20
Start the 4th period losing by 10 or more points and win with any team in a non-simulated game.
Wire to Wire20
Do not allow your opponent to lead the game at any point with any team in a non-simulated game.
The Closer30
Hold the opposing team to zero points in the final two minutes of a non-simulated game.
The Here and Now15
Begin an Association.
Puppet Master10
Adjust your "Total Sim Control" strategy in The Association or Season mode.
Another Day, Another Win20
Win 5 NBA Today matchups.
Streaking25
Win 5 non-simulated games in a row in The Association mode.
Ticker Tape30
Win an NBA Championship in The Association mode (playing every playoff game).
Human Highlight25
Win the Slam Dunk Contest.
Hey Mr. DJ10
Create a 2K Beats Playlist.
Maestro15
Create a shoe in the 2K Shoe Creator.
Freshness15
Purchase a Booster in MyTEAM mode.
82-030
Finish any team's Schedule in MyTEAM.
On the Road Again15
Play a MyPLAYER Blacktop game online.
It's Got to be the Crews10
Winning is everything. Get a W as part of a Crew.
This One Counts15
Win one online Versus match.
Back to Back to Back25
Win 3 Versus matches in a row.
You're Officially Hot40
Win 5 Versus matches in a row.
Lincoln15
Win 5 Versus matches total.
Hamilton20
Win 10 Versus matches total.
The Sum of Its Parts15
Play a Team-Up Game.

Το παιχνίδι μάς παραχωρήθηκε από την CD Media για τις ανάγκες του Review.

Σχόλια
Λεπτομέρειες
Τίτλος

NBA 2K17

Author

Κώστας Βλάχος

Developer

Visual Concepts

Publisher

2K Sports

Διανομή

Take-Two Interactive

Πλατφόρμες

PC / PS4 / Xbox One / PS3 / Xbox 360

Tested on

PlayStation 4

Κυκλοφορία

16 Σεπτεμβρίου 2016

Είδος

Sports

PEGI

3

Θετικά

+ Ο νέος τρόπος στο σουτ
+ Κάθε λάθος στην κατοχή κοστίζει
+ Εξαιρετικό My Career
+ League Expansion

Αρνητικά

- Άστοχη προσομοίωση αδύνατων κορμιών
- Σταθερό lag στο online

Βαθμολογία
Βαθμόλογία συντάκτη
Βαθμολογία χρηστών
Rate Here
Βαθμολογία
9.0
9.6
Συνοψίζοντας

Η συνέχεια του NBA 2K16 έδειξε πως η Visual Concepts δε θα σταματήσει να βελτιώνει και να προσθέτει πράγματα κάθε χρόνο. Γραφικά, χειρισμός, customizations, καριέρα, όλα βρίσκονται στο ζενίθ τους και το μπάσκετ στην ψηφιακή του μορφή δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Αν θα ξεχωρίζαμε κάτι από το φετινό 2K, είναι σίγουρα το My Career, κυρίως για τα συναισθήματα που προσφέρει και που ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα της ζωής ενός παίκτη του μπάσκετ. Η διασκέδαση που θα προσφέρει το League Expansion θα ανταμείψει εκείνους που περίμεναν το παιχνίδι, ενώ το online εξακολουθεί να είναι η αχίλλειος πτέρνα της σειράς. Σε κάθε περίπτωση γίνεται αντιληπτό πως το NBA 2K17 έκανε άλλο ένα βήμα προς την τελειότητα.

9.0
Βαθμός
9.6
Βαθμός
You have rated this
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
100%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
0%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1