
Το δεύτερο act του Valorant αναμένεται μέσα στην εβδομάδα, φέρνοντας μαζί του το deathmatch mode όπου οι παίκτες καλούνται να βασιστούν μόνο στις δικές τους αποφάσεις και ικανότητες για να οδηγηθούν στην νίκη.
Αυτή η λειτουργία παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει ως beta για αρχή, επομένως η Riot θα έχει την δυνατότητα να λύσει τα προβλήματα που θα προκύψουν μέχρι αυτή να μονιμοποιηθεί. Τα match θα αποτελούνται από δέκα παίκτες που έχουν στην διάθεση τους απεριόριστα χρήματα για να αγοράσουν όλο εξοπλισμό και όπλα που χρειάζονται. Επιπλέον, όλοι οι παίκτες ξεκινάνε με πανοπλία αλλά δεν θα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης των γνωστών abilities που είναι μέρος του παιχνιδιού όπως το ξέρουμε.
Κατά την διάρκεια των matches, ένα radar θα σαρώνει τον χάρτη κάθε πέντε δευτερόλεπτα και θα αποκαλύπτει τις θέσεις όλων των παικτών. Τα respawn ανέρχονται στα τρία δευτερόλεπτα και κάθε φορά που κάποιος πέφτει νεκρός, ρίχνει ένα health pack που σας επαναφέρει την ζωή πλήρως. Νικητής είναι αυτός που θα καταφέρει να συγκεντρώσει τριάντα kills ή να έχει μαζέψει τα περισσότερα μετά το πέρας των έξι λεπτών που διαρκεί το match.
Εκτός από το deathmatch mode, μια μέρα πριν την ενσωμάτωσή του στο παιχνίδι, θα διατεθεί ένα νέο πακέτο skin όπλων το οποίο θα ανέρχεται στα 8700 VP. Τέλος, μαζί με όλα τα προαναφερθέντα, αναμένεται και η κυκλοφορία ενός νέου agent. Τα skins θα είναι διαθέσιμα στις 4 Αυγούστου και το deathmatch μια μέρα μετά, την Τετάρτη 5 Αυγούστου.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer που αποκαλύπτει τα αναμενόμενα skin: