Not Another Top 5: Κακοί που θα κάναμε παρέα

by Afaza on 1 Δεκεμβρίου 2016

Δύσκολη η ζωή.Καμιά φορά οι ήρωες μας γίνονται κομμάτι αυτής ή είναι και βγαλμένοι μέσα από αυτή.Υπάρχουν κάποιοι που είναι πολύ καλά τυπάκια και τους δικαιολογούμε για τις πράξεις τους, ενώ θα βγαίναμε για μπίρα έξω μαζί τους.Κάποιους μπορεί να τους φωνάζαμε και σπίτι για να παίξουμε κανένα "πλέι-στέσιο", αλλά προφανώς και θα τους αφήναμε να κερδίσουν (μην ξεχνάμε πως είναι και κακά παιδιά).

Ας ξεκινήσουμε με το δεύτερο Top 5 μας με θέμα "5 κακοί τύποι που θα κάναμε παρέα":

Δείτε το Video:

5. Scorpion (Mortal Kombat X)
MortalKombatX_Scorpion

Συγκεκριμένα, όμως του Mortal Kombat X.Το παιδί δεν φταίει. Είναι ξεκάθαρο πλέον. Μπήκαν τα διαόλια μέσα του και από ένα καλό Ninja (σαν και αυτούς που βλέπαμε στα 90's απ'την Joconda films) τον μετατρέψανε σε έναν άσχημο ασπρομάτη σκελετό με δέρμα (wtf) που μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξεπετσώνεται, πετώντας φλόγες βγαλμένες από τους δράκους του Game of Thrones, ψήνοντας καλαμάκι (για τους Αθηναίους) ή σουβλάκι (για τους Θεσσαλονικιούς) πιο γρήγορα από οποιοδήποτε φούρνο γάστρα κλπ. Αν γίνει φίλος σου, σίγουρα θα τριγυρνάς ήσυχος.

4. Wario
wario1

Ο ξάδερφος του κολλητού σου, που σκάει από το χωριό και έρχεται να του φάει το κορίτσι, ενώ ανοίγει το δικό του μαγαζί, απέναντι ακριβώς από του φίλου σου που είναι και αυτός υδραυλικός και μάλιστα προσφέρει τις υπηρεσίες του πιο φθηνά. Βάζει εκατό ταμπέλες με LED για να τραβάει την προσοχή, πίνει μπυρόνια στο καφενείο, δίπλα απ' το κατάστημα με άσπρο φανελάκι. Αυτούς τους κάνεις παρέα για να μην τους κάνεις εχθρούς σου. Πάντα χάνεις από αυτούς, οπότε sorry, κολλητέ.

3. Dr. Neo Cortex
dr__neo_cortex__crash_bandicoot_fan_art___render__by_chrono_the_hedgehog-daej2pe

Τι εννοείς γιατί; Είναι ο πιο loser κακός όλων των εποχών. Χάνει συνέχεια από ένα bandicoot, που αντί για μυαλό έχει μια φυσαλίδα και είναι και bandicoot! Ούτε καν κάποιο λιοντάρι. Απορούμε με τι βύσμα πήρε το διδακτορικό του (Doctor Cortex). Προφανώς και τον θέλουμε για φίλο, αφού όσο κακός και αν δείχνει, δεν παύει να είναι ένα μικροσκοπικό κίτρινο ανθρωπάκι (?), που θα είναι η χαρά της παρέας, καθώς όλοι θα τον γλεντάμε σε κάθε συνάντηση και θα προσφέρει τρελό γέλιο όταν νευριάζει. Για δώρο γενεθλίων του κάνεις ένα ροζ κρύσταλλο από το μαγαζί με είδη δώρων του Crash και καθάρισες.

2. John Marston
6-john-marston-red-dead-redemption-1452704333

Εδώ το πράγμα σοβαρεύει. Κάθεσαι στο salοon της γειτονιάς σου, πίνεις την τεκιλίτσα σου, που την έφερε ο Κουέρβος από την ηλιόλουστη Γουαδαλαχάρα και χαλαρώνεις. Μια σκιά σού κρύβει τις λίγες ηλιαχτίδες που μπαίνουν δειλά μέσα στο μαγαζί. Είναι ο John. Κάθεται στο τραπέζι του Poker και βγάζει το καπέλο του. Ζητάω από τον μάστορα πίσω από την μπάρα ένα ουίσκι "ον δε ροκς" και πάω κοντά του και του το δίνω. "Κάτσε, ξένε", μου λέει. "Κάθομαι, ντόπιε", του λέω. Θες μου λέει, να παίξουμε καμιά παρτίδα;
- Πώς, βρε Γιάννο; Poker δύο άτομα;
- Sorry, ρε όμορφε, (έτσι θυμάμαι τουλάχιστον να μου λέει), απλά έχω τα δικά μου.
- Πες τα μου, ρε φιλαράκι να τα βγάλεις από μέσα σου.

Ε, μου τα είπε και η φιλία μας θα κρατούσε αιώνια, αν τελικά δεν τον τρώγανε τα κυκλώματα. Και του έλεγα μην τον εμπιστεύεσαι τον μπάρμπα, τίποτα αυτός. Α, ρε John, και είχαμε τόσα πολλά ακόμα να περάσουμε μαζί.

1. Joel
57cTheLastofUsRemastere

Έχουμε δει ανθρώπους να τους κερδίζει το έγκλημα για πολύ λιγότερα πράγματα από αυτά που τράβηξε ο Joel. Το σκοτάδι που κρύβει μέσα του πολύ πιθανόν να το έχουμε και εμείς μέσα μας. Ένας cool πενηντάρης που από καλός πατέρας μετατρέπεται σε έναν λαθρέμπορο σε μια μολυσμένη πόλη. Τον συγχωρούμε για όλα γιατί έδειξε πως έχει καρδιά τόσο δυνατή, που εκεί που καίει η μπάλα, παίρνει την απόφαση που οι πιο πολλοί θα φοβόμασταν να πάρουμε. Θα μας προστατεύει με οποιονδήποτε τρόπο, αν γίνουμε φίλοι του και δε θα αφήσει κανέναν να μας πειράξει. Κρύο χιούμορ, λιγομίλητος και τέρμα συμπαθητικός, αν κερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Και σίγουρα αξίζει να προσπαθήσουμε.

Γράψτε μας το δικό σας top 5 στα σχόλια του άρθρου. Εσύ με ποιον κακό τύπο θα έκανες παρέα και γιατί;

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
13%
Cheers
38%
Τιιιιι ;
13%
Μπαααα
13%
Sad
13%
Rage
13%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1