Μερικά από τα παιχνίδια που θα δούμε στο PlayStation VR

by Κώστας Βλάχος on 30 Σεπτεμβρίου 2015

Στον τομέα του gaming έχουμε δει κάθε λογής γραφικά τα τελευταία χρόνια. Η next-gen εμπειρία έχει φτάσει τη διασκέδαση πολλά επίπεδα πάνω και εμείς απλά απολαμβάνουμε τα σχέδια των εταιρειών. Μια από αυτές τις εταιρείες, η Sony, βρίσκεται προ των πυλών για το μεγάλο βήμα στη Virtual Reality εποχή. Το μεγάλο της χαρτί είναι το PlayStation VR στο οποίο έχει ρίξει αρκετή δουλειά και ευελπιστεί να καταπλήξει τους πάντες. Λίγοι μήνες απομένουν μέχρι την κυκλοφορία του, οπότε ας δούμε μερικά από τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν για το VR.

ADRIFT

Ένας Interactive First-Person τίτλος όπου διαδραματίζεται στο διάστημα. Μετά από κάποια δυσλειτουργία ενός διαστημικού σταθμού, θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση προσπαθώντας να μείνετε ζωντανοί στο αχανές αυτό περιβάλλον. Όλο το πλήρωμα είναι νεκρό και ο διοικητής Alex Oshima θα προσπαθήσει να επιστρέψει στη γη αψηφώντας κάθε κίνδυνο. Πως θα σας φαινόταν να ζείτε την εμπειρία του διαστήματος ενώ ταυτόχρονα η φιάλη του οξυγόνου να τελειώνει και οι αισθήσεις σας να πέφτουν κατακόρυφα;

adrift-playstation-vr

The Hum – Abductions

Εικονική πραγματικότητα χωρίς το αίσθημα του φόβου γίνεται; Φυσικά και όχι. Ο Survival-Horror τίτλος έρχεται για να σας οδηγήσει στο μυστήριο του μεταφυσικού. Η Holly Sanders έχει μείνει μόνη της μαζί με το γιο της, μιας και ο άντρας της εξαφανίστηκε πριν από μήνες. Τα αίτια της εξαφάνισης παραμένουν άγνωστα, όμως εκείνη ψάχνει να βρει απαντήσεις μέσα από τρομακτικά γεγονότα και μάλιστα, μέσα από το περιβάλλον του ίδιου της του γιου. Η κατάσταση μυρίζει Alien και η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά creepy, κάτι που θα αρέσει σε πολλούς φαν, όταν μάλιστα θα τα βλέπουν όλα μπροστά τους στην κυριολεξία.

The-Hum-Abductions-playstation-vr

Omega Agent

Πίσω στο 1960, βρίσκεστε σε ένα κατάλληλα διαμορφωμένο νησί για πράκτορες. Έχετε στη διαθεσή σας ένα Jetpack με το οποίο μπορείτε να μεταφέρεστε μέσα στην πόλη και να αναλαμβάνετε διάφορες αποστολές. Σκοπός σας είναι να γίνεται ο καλύτερος όλων, δηλαδή ο Omega Agent. Εκτός από τις αποστολές, μπορείτε να ξεχυθείτε σε ολόκληρη την πόλη και να βρείτε έγγραφα σε δύσκολα σημεία του χάρτη, καθώς και να λύσετε γρίφους. Μαζί με το Jetpack θα έχετε στην κατοχή σας καραμπίνα, πυραύλους και αυτόματο.

Omega-Agent-playstation-vr

TrackMania Turbo

Η Ubisoft θα φροντίσει ώστε να φτάσει η αδρεναλίνη μας στα ύψη μέσα από τις μεγάλες ταχύτητες. Ο τίτλος αυτός θα προσφέρει περίπου 200 πίστες που θα βρίσκονται σε 4 διαφορετικές τοποθεσίες και με τον Track Editor θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια πίστα με βάση τα θέλω σας. Επιπλέον θα υπάρχει η δυνατότητα Double Driver που θα υποστηρίζει την ύπαρξη συνοδηγού παίκτη. Όλα αυτά και σε συνδυασμό με δυνατή μουσική θα δίνουν μια ξεχωριστή VR εμπειρία.

TrackMania-Turbo-playstation-vr

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
80%
Τιιιιι ;
20%
Μπαααα
0%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1