
Μέσα από τα social media, κυρίως το Facebook και το Twitter, δεν είναι λίγες οι φορές που οι εταιρίες έχουν προχωρήσει στην ανακοίνωση ενός νέου τίτλου. Όταν κάτι ετοιμάζει μια εταιρία, τότε συνήθως ενεργοποιεί ένα λογαριασμό που έχει για αρκετό καιρό άνεργο. Μια τέτοια κίνηση παρατηρήθηκε πρόσφατα γύρω από τον τίτλο της Ubisoft, το Prince of Persia. Ένας χρήστης του Reddit προχώρησε στην αποκάλυψη του λογαριασμού. Όπως ήταν φυσικό, τα σενάρια γύρω από το franchise του Prince of Persia και τη μεγάλη επιστροφή έχουν αρχίσει για τα καλά.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο λογαριασμός δημιουργήθηκε τον Μάιο και για την ώρα είναι κλειδωμένος. Πολύ πιστεύουν ότι δεν είναι τυχαία η κίνηση της Ubisoft, καθώς δεν αποκλείουν στο Ubisoft Forward τον Ιούλιο να υπάρξουν ανακοινώσεις όσον αφορά το Prince of Persia, σηματοδοτώντας την επιστροφή σχεδόν μετά από δέκα χρόνια. Η κινητικότητα γύρω από το Twitter είναι μεγάλη το τελευταίο διάστημα. Πρόσφατα και οι λογαριασμοί του Fable και Perfect Dark ανακαλύφθηκαν. Από την πλευρά της Ubisoft δεν έχει δώσει καμία απάντηση για τον συγκεκριμένο λογαριασμό. Η Microsoft έχει ήδη πει ότι οι δύο λογαριασμοί στο Twitter δημιουργήθηκαν ως «τυπική πρακτική» προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι λογαριασμοί θα είναι δικοί της.
Πέρα από τα σενάρια για την ύπαρξη νέου τίτλου, υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν ότι προστατεύει απλώς το Prince of Persia IP. Ο Ιούλιος έχει έρθει, με την Ubisoft Forward να έχει προγραμματιστεί για τις 12 του μηνός. Ίσως μάθουμε περισσότερα τόσο για το Prince of Persia, αλλά και για το Far Cry 6 που φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί. Υπομονή μέχρι τότε και ας ελπίσουμε ότι θα δούμε ένα νέο τίτλο.