PS4 exclusives που έρχονται το 2015

by Κώστας Βλάχος on 5 Ιανουαρίου 2015

Ούτε 1, ούτε 2, αλλά 5 τα δυνατά χαρτιά της Sony...

Αν υπάρχει ένα πράγμα που θα αυξήσει τις πωλήσεις μιας gaming εταιρίας, αυτό είναι σίγουρα η "αποκλειστικότητα". Η Sony μας έχει συνηθίσει σε αποκλειστικότητες τις οποίες δεν συναντάμε συχνά σε άλλες κονσόλες και έτσι κάνει τη διαφορά. Αν αναλογιστούμε τα παιχνίδια που έρχονται το έτος 2015 για το PlayStation 4, θα καταλάβουμε πως φέτος θα είναι μια χρονιά ορόσημο για τη Sony. Ας δούμε λοιπόν μερικά από αυτά, ταξινομημένα με χρονολογική σειρά αναμενόμενης κυκλοφορίας.

Bloodborne

Ημ/νία Κυκλοφορίας: 25 Mαρτίου 2015

Το Bloodborne είναι ένα νέο IP το οποίο αναπτύσσεται από την From Software, το οποίο από μόνο του είναι ένας λόγος για να ενθουσιαστούμε, αν αναλογιστεί κανείς ότι η εν λόγω εταιρία είναι υπεύθυνη για τη σειρά Dark Souls. Αν δούμε το παιχνίδι πιο προσεκτικά θα ανακαλύψουμε πως μας προσφέρει πολύ περισσότερα από αυτά που συναντά το μάτι. Εξάλλου, το Bloodborne μοιάζει να είναι ένας άξιος διάδοχος των Dark Souls, που ήταν ήδη ένα επιτυχημένο franchise, χρησιμοποιώντας παρόμοια gameplay concepts. Επιπλέον λαμβάνει χώρα σε ένα σκοτεινό και μυστηριώδες τοπίο όπως και άλλοι τίτλοι φαντασίας που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν. Αλλά το συγκεκριμένο έχει μεγαλύτερη ποικιλία στα όπλα και στο crafting από οποιουσδήποτε τίτλους έχουν κυκλοφορήσει πριν από αυτό. Για τους fans των παιχνιδιών τρίτου-προσώπου που συνδυάζουν δράση και πρόκληση, είναι ένας must-buy τίτλος.

 

The Order: 1886

Ημ/νία Κυκλοφορίας: 20 Φεβρουαρίου 2015

Με μια πρώτη ματιά, το The Order: 1866 φαίνεται σαν άλλο ένα RPG με ατμόσφαιρα πολέμου. Όμως αν το παρατηρήσουμε καλύτερα, θα ανακαλύψουμε ότι αναδύεται μια άγρια ομορφιά που συνδυάζει καταστάσεις παλαιάς εποχής και concepts από άλλες χρονικές ακολουθίες μαζί με την εμφάνιση τεράτων. Αν αυτό εξακολουθεί να μην σας εξιτάρει, λάβετε υπόψην ότι η εταιρεία έχει ρίξει αρκετή δουλειά στον οπτικό τομέα και τα γραφικά από τα πρώτα videos μοιάζουν σαν να είναι από άλλο πλανήτη. Αυτό το νέο IP θα μας προσφέρει σίγουρα μια ξεχωριστή εμπειρία στο χώρο του gaming.

 

Until Dawn

Ημ/νία Κυκλοφορίας: Καλοκαίρι 2015

Γίνεται από μια κονσόλα με αποκλειστικότητες να λείπει το horror στοιχείο; Μα και βέβαια όχι. Γι' αυτό έρχεται και το Until Dawn, για να προσφέρει στους χρήστες του PlayStation 4 μια μοναδική εμπειρία τρόμου η οποία ταυτόχρονα χρησιμοποιεί νέες τακτικές για να μας τρομάξει και κατά συνέπεια έρχεται για να μας εκπλήξει. Το παιχνίδι εκτός από τον εξαιρετικό αφηγηματικό χαρακτήρα που θα μας παρουσιάσει, βασίζεται κυρίως στις αποφάσεις που θα πάρει ο παίκτης κατά τη διάρκεια του walkthrough. Οι αποφάσεις μπορεί να είναι είτε μικρές και ασήμαντες είτε να χρήζουν μεγάλης σημασίας μιας και θα καθορίζουν την πορεία του παιχνιδιού που όπως φαίνεται, θα έχει και διαφορετικά endings. Επιπλέον υπάρχουν φήμες γύρω από το παιχνίδι, σχετικά με τη χρήση Virtual Reality μέσω του Project Morpheus, που αν όντως αληθεύει τότε θα μιλάμε για την πλέον ολοκληρωμένη εμπειρία τρόμου στα χρονικά.

 

No Man’s Sky

Ημ/νία Κυκλοφορίας: 2015

Το No Man's Sky είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, μια νέα ιδέα από μόνο του που πιθανόν να προσφέρει ποικίλες αντιδράσεις. Η βασική ιδέα είναι η μετακίνηση ενός ανθρώπου σε διάφορους πλανήτες με σκοπό την εξερεύνηση αυτών και τίποτε παραπάνω. Ωστόσο η εξερεύνηση, εγκυμονεί και κινδύνους που ποικίλουν από πλανήτη σε πλανήτη. Για παράδειγμα, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με σαρκοφάγα ζώα της παλαιολιθικής εποχής οπότε θα προσπαθήσετε είτε να τα αποφύγετε είτε να έρθετε σε μάχη μαζί τους, αντίστοιχα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με πλάσματα του διαστήματος σε μια προχωρημένη εποχή. Η μάχη μπορεί και να γίνει σκάφος με σκάφος και όχι απαραίτητα πρόσωπο με πρόσωπο. Πρωτοποριακή ιδέα με άπειρα περιβάλλοντα και ίσως να αφήσει εποχή.

 

Uncharted 4: A Thief’s End

Ημ/νία Κυκλοφορίας: 2015

Για το τέλος αφήσαμε το πλέον πολυαναμενόμενο exclusive των τελευταίων ετών: Uncharted 4 A Thief's End... Η Naughty Dog μετά από 4 χρόνια θα μας δώσει για 4η φορά τη δυνατότητα να παίξουμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Βελτιωμένο, πιο next-gen και γενικά πιο ανανεωμένο από ποτέ. Σε όποιον έχει εξοικειωθεί με τη σειρά Uncharted δεν θα του φανεί τεράστια η διαφορά. Πάντως τα βελτιωμένα γραφικά, ο χειρισμός και η εξερεύνηση, μοιάζουν να είναι καλύτερα από κάθε προκάτοχό του. Οπότε πλέον και μετά το τελευταίο gameplay video που ήρθε στη δημοσιότητα τον προηγούμενο μήνα, μπορύμε με ασφάλεια να πούμε πως το 4ο (και ενδεχομένως τελευταίο) Uncharted της σειράς, θα γράψει ιστορία.

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
100%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
0%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1