Τις τελευταίες μέρες έχουμε μάθει πολλές πληροφορίες μαζεμένες για το επερχόμενο Red Dead Redemption 2. Την αναβολή και την επισημοποίηση της κυκλοφορίας του την 26 Οκτωβρίου 2018 έρχονται να συμπληρώσουν διαρροές από το gaming site Trusted Reviews που μας δίνουν αρκετά ενδιαφέρουσες πληροφορίες.
Πιο συγκεκριμένα στο single-player θα υπάρχουν διάφορες πόλεις που θα έχουν ξεχωριστά quests, side quests, bounties, challenges κ.λ.π ενώ σαν το GTA V οι παίκτες θα συναντάνε random events στον δρόμο τους προς κάθε πόλη. Επίσης λόγω του μεγάλου χάρτη θα υπάρχουν διάφορες fast travel επιλογές, ώστε να καλύπτονται οι μεγάλες αποστάσεις γρήγορα. Τέλος το site αναφέρει και first-person επιλογή, παρόμοια του GTA V.
Όσον αφορά το multiplayer, αποκαλύφθηκαν τρεις επιλογές. Η πρώτη ονομάζεται "money Grab", όπου οι παίκτες θα μονομαχούν σε μερικές περιοχές για τσάντες με χρήματα και αφού τις κερδίσουν θα επιστρέφονται στις βάσεις τους για έξτρα πόντους.
Το δεύτερο mode ονομάζεται "Revive and Survive", όπου ουσιαστικά μάχονται ομάδες μεταξύ τους και η κάθε ομάδα έχει ένα συγκεκριμένα αριθμό από revives και τέλος το τρίτο mode θα είναι ένα Battle Royale mode παρόμοιο του PUBG και του Fortnite.
Οι παραπάνω πληροφορίες αποτελούν διαρροές οπότε μέχρι να υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση, προτείνουμε να είσαστε επιφυλακτικοί.