Resident Evil 5

by Λεωνίδας Πάτρας on 4 Ιουλίου 2016
Διαβάστε επίσης τα
Resident Evil 6 - Review
Resident Evil 7 - Preview
Resident Evil Origins Collection - Review

Έχει περάσει λίγο περισσότερο από μια δεκαετία από την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του πέμπτου κεφαλαίου της ιδιαίτερα δημοφιλούς σειράς Resident Evil. Με την κυκλοφορία του Resident Evil 4 το 2005, το οποίο προσέφερε μια επιτυχημένη αλλαγή στην ταυτότητα των μέχρι τότε τίτλων της σειράς, η Capcom ανακοίνωσε ότι εργάζεται πάνω στο Resident Evil 5. Πολλοί από τους οπαδούς των πρώτων τίτλων RE είδαν αρνητικά αυτήν την πιο Action «στροφή» από το RE 4 και μετά. Αδιαμφισβήτητα όμως αυτό δε σημαίνει ότι υπήρχε και πτώση στην ποιότητα των νέων -για τότε- δημιουργημάτων. To Resident Evil 5 βαδίζοντας στα χνάρια του προκατόχου του, διατήρησε αυτό το Action στοιχείο και μπορεί να μην το έφτασε ποτέ σε ποιότητα, πλοκή και ατμόσφαιρα αλλά συνέχισε αρκετά επιτυχημένα τη νέα πλέον «πορεία» της σειράς.

RESIDENT EVIL5_20160629161734

Οι Ιάπωνες της Capcom αποφάσισαν να πλασάρουν στο κοινό, τους δυνατότερους από τους παλαιότερους τίτλους της σειράς (Resident Evil – RE Zero) ακολουθώντας την «μόδα» των Remasters. Φήμες λένε ότι όλοι αυτοί οι τίτλοι επανακυκλοφορούν σε μια προσπάθεια της Capcom να χρηματοδοτήσει το νέο μεγάλο της τίτλο το Resident Evil 7 που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2017. Πριν τρεις μήνες βρέθηκε στα ράφια των ψηφιακών καταστημάτων (retail μόνο στην Αμερική) μέτρια Remastered έκδοση για τις νέας γενιάς κονσόλες του Resident Evil 6. Ο συγκεκριμένος τίτλος ήταν αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο αδύναμους, προσφέροντας πολύ υλικό, χάνοντας όμως υπερβολικά την ταυτότητα του, μπερδεύοντας περισσότερα πράγματα από αυτά που μπορούσε να προσφέρει. Το πέμπτο μέρος όμως είναι πλέον ξανά εδώ με όλο το έξτρα περιεχόμενο και μάλιστα -και αυτό- σε χαμηλή τιμή.

Να ξεκινήσω ξεκαθαρίζοντας τη θέση μου ότι παρόλο που λάτρεψα τα τρία πρώτα μέρη της σειράς αγάπησα εξίσου και το «διαφορετικό» που μας πρόσφερε το RE 4, που κατά τη γνώμη μου είναι μέσα στα 4-5 καλύτερα Action παιχνίδια της γενιάς του. Στο 5ο επεισόδιο αναλαμβάνουμε τον ρόλο του Chris Redfield ενός πράκτορα ειδικών αποστολών της BSAA, μιας ομάδας που θέλει να καταπολεμήσει την Βιο-τρομοκρατία. Πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του RE 4, ο Redfield με τη βοήθεια της συνεργάτιδάς του, Sheva Alomar, θα βρεθούν στην Αφρική προσπαθώντας να αποτρέψουν το εμπόριο βιολογικών όπλων στη μαύρη αγορά. Για κακή τους τύχη όμως, ένα μέρος του ιού έχει εξαπλωθεί στους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι είναι πλέον πολύ επικίνδυνοι. Πίσω από την όλη ιστορία κρύβεται ο μεγαλύτερος Villain της σειράς, ο Albert Wesker. Δυστυχώς οι νέοι παίχτες είναι δύσκολο να κατανοήσουν πλήρως το υπόβαθρο της ιστορίας μιας και το Universe του Resident Evil είναι τεράστιο και χαοτικό. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι στο RE 5 έχουμε ένα τυπικό οχτάωρο Storyline το οποίο δεν περιέχει κάποιες ιδιαίτερες ανατροπές και τα περισσότερα στοιχεία τα συλλέγουμε είτε μέσω των καλοδουλεμένων cutscenes, είτε διαβάζοντας βιβλία και ημερολόγια κατά τη διάρκεια του playthrough.

Το παιχνίδι 7 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία δεν εκσυγχρονίζει τους «παλαιομοδίτικους» μηχανισμούς του, απλά αλλάζει κάπως το button layout ώστε να είναι λιγότερο κουραστικό, ειδικά στους νεότερους παίχτες. Παρόλα αυτά όμως, θα λέγαμε ότι μετά από 1-2 ώρες παιχνιδιού οποιοσδήποτε μπορεί να συνηθίσει σε αυτά τα controls και να βρει διασκέδαση στο gameplay. Σαν παιχνίδι έχουμε ένα κλασικό Third Person Shooter με ελάχιστα Survival στοιχεία. Για να το θέσουμε απλά είναι ένα παιχνίδι που προχωράς και πυροβολάς κατά κύριο λόγο ζόμπι. Η μεγαλύτερη για τότε πρωτοπορία (αν μπορούμε να την πούμε έτσι) ήταν η εισαγωγή του συνεργατικού παιχνιδιού. Ολόκληρο το game μπορεί να παιχτεί είτε Solo, είτε με δύο παίχτες ταυτόχρονα σε Online Play η ακόμη και Split Screen. Ακόμη και σήμερα μπορούμε άνετα να αναφέρουμε ότι το RE 5 είναι ένα από τα καλύτερα Co-op παιχνίδια ειδικά σε περίπτωση που έχετε κάποιο φίλο να συνεργαστείτε μαζί του. Σε περίπτωση που παιχθεί Solo τώρα, τον χαρακτήρα της Sheva τον αναλαμβάνει η A.I., η οποία δεν είναι φυσικά τόσο ανταποκρίσιμη, όπως το να παίζετε με κάποιον πραγματικό παίχτη και πολλές φορές κάνει «τα δικά» της αλλά σε γενικές γραμμές δεν χαλάει την εμπειρία του παιχνιδιού.

Τι είναι αυτό που κατατάσσει όμως το RE 5 στα «καλά» games της γενιάς του πέρα από το Co-op; Το παιχνίδι προσφέρει μια πολύ όμορφη ποικιλία όπλων, αλλά και εχθρών που αντιμετωπίζονται με διαφόρους - και πολλές φορές δημιουργικούς- τρόπους. Στα πολύ θετικά του τίτλου είναι τα Boss Fights, ενώ αξίζει να αναφερθεί και ο εξαιρετικός σχεδιασμών των περιοχών που μπορεί ατμοσφαιρικά να μην πλησιάζουν αυτές του RE 4, αλλά είναι εξίσου προσεγμένες. Πολύ σημαντικό σε ένα τέτοιου είδους game είναι να υπάρχει αξιοπρεπής αίσθηση στο Shooting και αυτό μπορούμε να πούμε ότι η Capcom το πέτυχε σε μεγάλο βαθμό. Στο παιχνίδι δεν συναντήσαμε σχεδόν κανένα είδους bug, ενώ δεν υπάρχει αυτό το απαράδεκτο inventory management που έχουν τίτλοι όπως το Resident Evil Zero. Τα Quick Time Events (QTEs) είναι μέρος του RE 5 και εμφανίζονται τόσο στο gameplay, όσο και κατά τη διάρκεια κάποιων cutscenes, ενώ υπάρχει επιλογή να τα περιορίσετε σε κάποιο βαθμό. Το παιχνίδι δεν πρωτοπορεί, αλλά δεν υστερεί κιόλας, ενώ για όσους ενδιαφέρονται για το αν τυχόν υπάρχουν γρίφοι ή exploration, δυστυχώς ως επί το πλείστον θα απογοητευτούν.

Οπτικά το Resident Evil 5 κατά την κυκλοφορία του ήταν μια πραγματική «διαφήμιση» του gaming. Μπορεί οι εκδόσεις για κονσόλες να είχαν κάποια τεχνικά θέματα (υπερβολικό tearing), αλλά το οπτικό αποτέλεσμα ήταν υπέροχο. Η αναβάθμιση που έχουμε στη νέα έκδοση του παιχνιδιού είναι εμφανής, ειδικά αν το συγκρίνουμε με τις εκδόσεις για τις προηγούμενης γενιάς κονσόλες. Η ανάλυση είναι πλέον στα 1080p με σταθερά 60 frames και μπορεί τα textures σε ορισμένα αντικείμενα να έχρηζαν περισσότερης φροντίδας, γενικά το αποτέλεσμα που βγαίνει στα μάτια μας είναι πολύ σταθερό και αξιοπρεπές για τα νέα μηχανήματα της Sony και της Microsoft. Μάλιστα συγκρίνοντάς το με το Remaster του RE 6, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το RE 5 υπερτερεί οπτικά. Μπορεί κάποια textures να προδίδουν την ηλικία του τίτλου, όμως όπως προαναφέραμε, έχουμε ένα σταθερό και όμορφο περιβάλλον που δεν θα σας αποσυντονίζει με θολούρες και «πιξελιάσματα». Σαν οπτικές αναβαθμίσεις μπορούμε να αναφέρουμε την βελτιωμένη ποιότητα των σκιών, των χαρακτήρων αλλά και κάποιων εφέ των εκρήξεων κλπ. Γενικά το παιχνίδι στο PlayStation 4 που έγινε και το Review μοιάζει σαν ένα ελαφρώς βελτιωμένο PC Port της αρχικής έκδοσης με όλα τα Settings στο Ultra. Η μουσική επένδυση είναι αρκετά τυπική, αλλά όσα εφέ και διάλογοι υπάρχουν στο παιχνίδι είναι ποιοτικά ηχογραφημένα, ώστε να συνεισφέρουν στην όλη εμπειρία.

Αν σας καλύπτουν όλα τα παραπάνω, είτε είστε νέος στο παιχνίδι, είτε από αυτούς (όπως ο γράφων) που το είχατε «λιώσει» παλαιότερα, τότε θα χαρείτε φυσικά να μάθετε ότι στο πακέτο περιέχονται τα δυο μικρά αλλά αξιόλογα Story DLCs (Lost in Nightmares και The Desperate Escape), καθώς και τα Mercenary Mode και Versus Mode. Το τελευταίο είναι μιας μορφής Competitive παιχνιδιού που δυστυχώς όσο ασχοληθήκαμε δεν το βρήκαμε ιδιαίτερα ενδιαφέρον και μάλιστα δεν υπήρχε και αρκετός κόσμος στα Lobby του. Αντιθέτως το Mercenary Mode είναι ένα είδους συνεργατικού παιχνιδιού με waves εχθρών που μπορείτε να αντιμετωπίσετε είτε μόνοι σας είτε με ακόμη έναν παίχτη και είναι ένα mode που γενικά προσφέρει στη διάρκεια του τίτλου.

To παιχνίδι μάς παραχωρήθηκε από την CD Media για τις ανάγκες του Review.


Το Resident Evil 5 διαθέτει 71 Trophies

Βαθμός δυσκολίας για το Platinum: 4/10
Completed Chapter 1 - 1
Complete Chapter 1 - 1 on any difficulty setting.  
Completed Chapter 1 - 2
Complete Chapter 1 - 2 on any difficulty setting.  
Completed Chapter 2 - 1
Complete Chapter 2 - 1 on any difficulty setting.   (4)
Completed Chapter 2 - 2
Complete Chapter 2 - 2 on any difficulty setting.  
Completed Chapter 2 - 3
Complete Chapter 2 - 3 on any difficulty setting.  
Completed Chapter 3 - 1
Complete Chapter 3 - 1 on any difficulty setting.  
Completed Chapter 3 - 2
Complete Chapter 3 - 2 on any difficulty setting.  
Completed Chapter 3 - 3
Complete Chapter 3 - 3 on any difficulty setting.  
Completed Chapter 4 - 1
Complete Chapter 4 - 1 on any difficulty setting.  
Completed Chapter 4 - 2
Complete Chapter 4 - 2 on any difficulty setting.   (4)
Completed Chapter 5 - 1
Complete Chapter 5 - 1 on any difficulty setting.  
Completed Chapter 5 - 2
Complete Chapter 5 - 2 on any difficulty setting.  
Completed Chapter 5 - 3
Complete Chapter 5 - 3 on any difficulty setting.  
Completed Chapter 6 - 1
Complete Chapter 6 - 1 on any difficulty setting.  
Completed Chapter 6 - 2
Complete Chapter 6 - 2 on any difficulty setting.  
Completed Chapter 6 - 3
Complete Chapter 6 - 3 on any difficulty setting.   (1)
Recruit
Complete all chapters on Amateur.    
Soldier
Complete all chapters on Normal.     (1)
Veteran
Complete all chapters on Veteran.     (5)
Egg Hunt
Find all 4 types of eggs. (20)
All Dressed Up
Purchase all available alternative costumes in Bonus Features.  (1)
Stockpile
Obtain all available weapons.  (4)
Take It to the Max
Completely upgrade all weapons.  (10)
They Belong in a Museum
Obtain all treasures in the game.  (3)
Badge of Honor
Find all the BSAA emblems.  (2)
They're ACTION Figures!
Collect all the figurines.  (14)
A Friend in Need
Save partner 10 times when HELP is displayed. 
Lifeguard
Save partner 10 times when DYING is displayed.  (4)
Exploding Heads
Pull off 20 headshots. 
A Cut Above
Defeat 5 enemies with the Knife.  (6)
Cattle Prod
Defeat 30 enemies with the Stun rod. 
Crowd Control
Defeat 30 enemies with the Gatling gun.  (2)
Bull's-eye
Defeat 30 enemies with the Longbow.  (4)
Get Physical
Defeat 20 enemies with physical attacks. 
The Works
Chain the maximum number of combos together in one go.  (3)
Lead Aspirin
Defeat a Majini with a headshot while it's jumping.  (2)
Fireworks
Shoot an enemy Molotov cocktail, dynamite stick, or hand grenade. 
Be the Knife
Deflect a bow gun arrow with your knife.  (5)
Meat Shower
Defeat 3 Majini with one grenade or proximity bomb. 
Go into the Light
Defeat 2 enemies with one flash grenade.  (6)
Ride the Lightning
Defeat a Majini using the electric current from a transformer.  (5)
Stop, Drop, & Roll
Defeat 3 Majini at once by setting oil canisters on fire.  (1)
Baptism by Fire
Defeat 3 Majini at once with a drum or gas tank explosion.  (1)
Masters of Removing
Work together to save someone special.  (3)
Drive By
Stop an armored truck by taking out the driver. 
Egg on Your Face
Defeat a Majini with a rotten egg.  (9)
Heart Stopper
Defeat a certain enemy by stabbing it in the heart.  (3)
Who Do You Trust?
Build up a certain level of trust with your partner.  (23)
Κρυφά Trophies
RESIDENT EVIL 5 Platinum Trophy
Congratulations! You've overcome all your fears in RESIDENT EVIL 5! (38)
War Hero
Complete all chapters on Professional.     (34)
Bad Blood
During the first fight with Wesker, damage him a set number of times.  (7)
DLC: Versus Pack
Bringing the Pain
Defeat 100 players using physical attacks in Versus.  (18)
Let's Get This Party Started!
Unlock all selectable characters in Versus.  (5)
There's no "I" in Team
Score at least 80,000 points in Team Survivors.  (9)
It's All About the Points
Score at least 40,000 points in Survivors.  (3)
It Takes Two to Tango
Chain a 40-defeated combo in Team Slayers.  (15)
Keep the Good Times Rolling
Chain a 20-defeated combo in Slayers.  (3)
We Will Survive
Win 30 matches in Team Survivors.  (18)
The Team That Slays Together...
Win 30 matches in Team Slayers.  (36)
Eye of the Tiger
Win 30 matches in Survivors.  (20)
Army of One
Win 30 matches in Slayers.  (10)
DLC: Lost in Nightmares
Must've Got Lost
Complete 'Lost in Nightmares' on any difficulty setting.  
It's Just a Bad Dream!
Complete 'Lost in Nightmares' with an S rank.   (2)
Night Terrors
Complete 'Lost in Nightmares' on Professional   
Kung Fu Fighting
Inflict a set amount of damage to Wesker in 'Lost in Nightmares.'   (7)
Wish Upon a Star
Destroy all 18 of the Score stars found throughout 'Lost in Nightmares.' 
DLC: Desperate Escape
Getaway
Complete 'Desperate Escape' on any difficulty setting.  
The Great Escape
Complete 'Desperate Escape' with an S rank.  
Run the Gauntlet
Complete 'Desperate Escape' on Professional.    (9)
Way of the Warrior
Defeat 150 enemies singlehandedly in one playthrough of 'Desperate Escape.'  
Shoot the Messenger
Defeat 3 Agitator Majini in one playthrough of 'Desperate Escape.'
Το Resident Evil 5 διαθέτει 70 Achievements
Βαθμός δυσκολίας για το Platinum: 4/10
Completed Chapter 1 - 115
Complete Chapter 1 - 1 on any difficulty setting.    (8)
Completed Chapter 1 - 215
Complete Chapter 1 - 2 on any difficulty setting.    (1)
Completed Chapter 2 - 115
Complete Chapter 2 - 1 on any difficulty setting.    (4)
Completed Chapter 2 - 215
Complete Chapter 2 - 2 on any difficulty setting.    (1)
Completed Chapter 2 - 315
Complete Chapter 2 - 3 on any difficulty setting.   
Completed Chapter 3 - 115
Complete Chapter 3 - 1 on any difficulty setting.   
Completed Chapter 3 - 215
Complete Chapter 3 - 2 on any difficulty setting.    (1)
Completed Chapter 3 - 315
Complete Chapter 3 - 3 on any difficulty setting.   
Completed Chapter 4 - 115
Complete Chapter 4 - 1 on any difficulty setting.    (1)
Completed Chapter 4 - 215
Complete Chapter 4 - 2 on any difficulty setting.   
Completed Chapter 5 - 115
Complete Chapter 5 - 1 on any difficulty setting.    (1)
Completed Chapter 5 - 215
Complete Chapter 5 - 2 on any difficulty setting.   
Completed Chapter 5 - 315
Complete Chapter 5 - 3 on any difficulty setting.    (2)
Completed Chapter 6 - 115
Complete Chapter 6 - 1 on any difficulty setting.   
Completed Chapter 6 - 215
Complete Chapter 6 - 2 on any difficulty setting.    (1)
Completed Chapter 6 - 315
Complete Chapter 6 - 3 on any difficulty setting.   
Recruit15
Complete all chapters on Amateur.     (1)
Soldier15
Complete all chapters on Normal.      (1)
Veteran30
Complete all chapters on Veteran.      (9)
War Hero70
Complete all chapters on the most difficult setting.     (90)
Egg Hunt15
Find all 4 types of eggs.   (42)
All Dressed Up30
Purchase all available alternative costumes in Bonus Features.  
Stockpile30
Obtain all available weapons.   (25)
Take It to the Max30
Completely upgrade all weapons. (10)
They Belong in a Museum30
Obtain all treasures in the game.   (9)
Badge of Honor30
Find all the BSAA emblems.   (12)
They're ACTION Figures!30
Collect all the figurines.   (18)
A Friend in Need15
Save partner 10 times when HELP is displayed.   (4)
Lifeguard15
Save partner 10 times when DYING is displayed.   (1)
Exploding Heads15
Pull off 20 headshots.   (4)
A Cut Above15
Defeat 5 enemies with the Knife.   (3)
Cattle Prod15
Defeat 30 enemies with the Stun rod.  
Crowd Control15
Defeat 30 enemies with the Gatling gun.   (2)
Bull's-eye15
Defeat 30 enemies with the Longbow.   (4)
Get Physical15
Defeat 20 enemies with physical attacks.   (3)
The Works15
Chain the maximum number of combos together in one go.   (13)
Lead Aspirin30
Defeat a Majini with a headshot while it's jumping.   (13)
Fireworks15
Shoot an enemy Molotov cocktail, dynamite stick, or hand grenade.   (1)
Be the Knife60
Deflect a bow gun arrow with your knife.   (19)
Meat Shower15
Defeat 3 Majini with one grenade or proximity bomb.   (2)
Go into the Light15
Defeat 2 enemies with one flash grenade.   (4)
Ride the Lightning15
Defeat a Majini using the electric current from a transformer.   (1)
Stop, Drop, & Roll15
Defeat 3 Majini at once by setting oil canisters on fire.   (4)
Baptism by Fire15
Defeat 3 Majini at once with a drum or gas tank explosion.  
Masters of Removing15
Work together to save someone special.   (8)
Bad Blood15
Inflict a set amount of damage to your greatest enemy.   (5)
Drive By30
Stop an armored truck by taking out the driver.   (1)
Egg on Your Face15
Defeat a Majini with a rotten egg.   (11)
Heart Stopper15
Defeat a certain enemy by stabbing it in the heart.   (7)
Who Do You Trust?30
Build up a certain level of trust with your partner.   (21)
DLC: Versus Mode
Price: $4.99 USD Achievements: 10 Points: 200
Army of One15
Win 30 matches in Slayers.   (182)
Eye of the Tiger15
Win 30 matches in Survivors.   (162)
The Team That Slays Together...30
Win 30 matches in Team Slayers.   (140)
We Will Survive30
Win 30 matches in Team Survivors.   (168)
Keep the Good Times Rolling15
Chain a 20-defeated combo in Slayers.   (21)
It Takes Two to Tango15
Chain a 40-defeated combo in Team Slayers.   (57)
It's All About the Points15
Score at least 40,000 points in Survivors.   (10)
There's no15
Score at least 80,000 points in Team Survivors.   (26)
Let's Get This Party Started!20
Unlock all selectable characters in Versus.   (12)
Bringing the Pain30
Defeat 100 players using physical attacks in Versus.   (39)
DLC: Lost in Nightmares
Price: $4.99 USD Achievements: 5 Points: 100
Must've Got Lost15
Complete "Lost in Nightmares" on any difficulty setting.   
It's Just a Bad Dream!15
Complete "Lost in Nightmares" with an S rank.   (3)
Night Terrors40
Complete "Lost in Nightmares" on Professional.    (21)
Kung Fu Fighting15
Inflict a set amount of damage to Wesker in "Lost in Nightmares."    (14)
Wish Upon a Star15
Destroy all 18 of the Score stars found throughout "Lost in Nightmares."    (11)
DLC: Desperate Escape
Price: $4.99 USD Achievements: 5 Points: 100
Getaway15
Complete "Desperate Escape" on any difficulty setting.    (1)
The Great Escape15
Complete "Desperate Escape" with an S rank.   (3)
Run the Gauntlet40
Complete "Desperate Escape" on Professional.    (92)
Way of the Warrior15
Defeat 150 enemies singlehandedly in one playthrough of "Desperate Escape."    (4)
Shoot the Messenger15
Defeat 3 Agitator Majini in one playthrough of "Desperate Escape."

Σχόλια
Λεπτομέρειες
Τίτλος

Resident Evil 5

Author

Λεωνίδας Πάτρας

Developer

Capcom

Publisher

Capcom

Διανομή

CD Media

Πλατφόρμες

PC / PS4 / PS3 / Xbox One / Xbox 360

Tested on

PS4

Κυκλοφορία

28 Ιουνίου 2016 (PS4 / Xbox One)
18 Σεπτεμβρίου 2009 (PC)
13 Μαρτίου 2009 (PS3 / Xbox 360)

Είδος

Action-Adventure, Third-Person Shooter

PEGI

18

Θετικά

+ Σταθερό και γενικά ικανοποιητικό οπτικό αποτέλεσμα
+ Αρκετό έξτρα περιεχόμενο σε πολύ προσιτή τιμή
+ Μερικά από τα καλύτερα Boss Fights της σειράς
+ Διατηρεί το πολύ δυνατό co-op στοιχείο ακόμα και σήμερα

Αρνητικά

- Κάποιες πτώσεις του framerate σε ορισμένα cutscenes
- Δε θα ικανοποιήσει μερίδα του πιο hardcore κοινού της σειράς
- Έλλειψη του survival horror στοιχείου

Βαθμολογία
Βαθμόλογία συντάκτη
Βαθμολογία χρηστών
Rate Here
Βαθμολογία
8.0
5.9
Συνοψίζοντας

Το remaster του Resident Evil 5 αναβιώνει έναν από τους αξιόλογους τίτλους της Capcom με όλο το περιεχόμενό του σε πολύ προσιτή τιμή (20€ ψηφιακά). Το οπτικό αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό στις κονσόλες νέας γενιάς, αρκεί να μην ανεβάσετε πολύ τα στάνταρντ σας.

Είναι ένας τίτλος που θα ευχαριστηθούν περισσότερο αυτοί που είδαν με θετικό μάτι την πιο «Action» πορεία που πήραν οι τίτλοι από το 2005 και μετά. Μένει πλέον να δούμε τι μπορεί να μας προσφέρουν οι Ιάπωνες με την επανακυκλοφορία του Resident Evil 4, αλλά και το ολικό Remake του 2, που αποτελούν "παιχνίδια-θρύλους" για την εποχή τους.

8.0
Βαθμός
5.9
Βαθμός
You have rated this
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
67%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
33%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1