Assassin's Creed: Unity

Βήματα εμπρός και πίσω
by Παύλος Κρούστης on 26 Νοεμβρίου 2014

Το Assassin's Creed: Unity αποτελεί τον πρώτο τίτλο της σειράς για την 8η γενιά και κυκλοφορεί παράλληλα με το Assassin's Creed: Rogue για την 7η. H Ubisoft Montreal, μία απ' τις μεγαλύτερες θυγατρικές της Ubisoft, πίσω απ' το "τιμόνι" αυτή τη φορά, προσπαθεί να μας δείξει τι ακριβώς μπορεί να δώσει σε μια σειρά που κυκλοφορεί ετησίως, παρέχοντας νέα στοιχεία σε gameplay, κάτι που χρειάζεται κάθε νέο sequel, ενώ προχωρά μπροστά και τεχνικά. O τίτλος που τελικά πήραμε μας θυμίζει κάτι λιγότερο από Assassin's Creed II ή IV από καινοτομίες και περισσότερο το πρώτο Assassin's Creed, που βάδιζε σε άγνωστο έδαφος με κάποιες σαφώς λανθασμένες επιλογές, όπως θυμόμαστε, αλλά παράλληλα δίνοντάς μας μια πρόγευση από το λαμπρό μέλλον. Αντίστοιχα, το Unity μας δίνει μια εικόνα του μέλλοντος, χωρίς να πατά σταθερά στα πόδια του.

Το παιχνίδι αποτελεί την αρχή του επόμενου βήματος για το franchise, το οποίο ακόμα δε μας έχει δώσει αδύναμο παιχνίδι. Κατά την προσωπική μας άποψη μάλιστα, εκτός απ' τη ελαφριά στασιμότητα στην τριλογία του Ezio, υπήρχε σταθερά ανοδική πορεία, κάτι το οποίο είναι εκπληκτικά δύσκολο για τόσες πολλές συνεχόμενες κυκλοφορίες.Φέτος βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι. Προκειμένου να προλάβει η εταιρεία τις όποιες αποτυχίες, κυκλοφόρησε ένα τίτλο που μοιάζει περισσότερο με expansion και έναν τίτλο που δοκιμάζει νέα πράγματα (Unity). Οι πωλήσεις και των δύο μαζί ξεπέρασαν στην Αγγλία αυτές του Call of Duty, κάτι το οποίο μόνο επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί. Ένα παιχνίδι να δώσει την ασφάλεια και την εγγύηση της ποιότητας και ένα να εξερευνήσει νέα μονοπάτια. Δεν είναι κακή η λογική, αλλά κανένα δυστυχώς απ' τα δύο παιχνίδια δεν μπορεί να φτάσει τις καλύτερες στιγμές της σειράς.

ac-unity-review-1

Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά είναι το Παρίσι του 18ου αιώνα. Και ο Arno Dorian, ο νέος επίδοξος δολοφόνος, που διατηρεί πολλά κοινά στοιχεία με τον αγαπημένο πρωταγωνιστή παλαιότερων τίτλων της σειράς, Ezio Auditorre. O Arno, ως (Γ)άλλος Ezio, αποκτά σύντομα σοβαρό λόγο ώστε να θέλει να χύσει το αίμα των Templars, ενώ το μονοπάτι που ανοίγει μπροστά του είναι μονόδρομος προς το τάγμα των Ασσασσίνων. Όπως και ο Ezio, είναι αρκετά αυθάδης και προκλητικός, ενώ ταυτόχρονα γοητευτικός και με χιούμορ. Τη διαφορά στην ιστορία μας θα κάνει η κοπέλα με την οποία μεγάλωσε ο Arno, η κοπέλα με το καλύτερο μαλλί που έχουμε δει σε video game ως τώρα, η Elise, που ανήκει στους Templars. Αυτό θα δώσει μια ιδιαίτερη τροπή στην ιστορία και θα τη διαφοροποιήσει, δίνοντας έναν επιπλέον ενδιαφέροντα τομέα.

Στην περιφέρεια βλέπουμε τη γαλλική επανάσταση να υποβόσκει και να ξεσπά, καθώς εμπλέκονται τα δύο αντίπαλα τάγματα των Assassins και των Templars στον αγώνα του λαού κατά της ολιγαρχίας. Δολοφονίες και δολοπλοκίες θα είναι και πάλι οι κινητήριες δυνάμεις για το σενάριο, παράλληλα με την εξέλιξη του Arno. Το Παρίσι του 18ου θα διαδεχθεί το Παρίσι του 20ου σε κάποιες πολύ συγκεκριμένες περιστάσεις (Rifts), που εμπλέκονται με το κομμάτι του AC που έχει ελάσσονα σημασία και είναι αυτό εκτός του Animus ή στην προκειμένη "Helix". Το μηχάνημα αυτό είναι το Animus - Home Edition, κατασκευασμένο από την Abstergo και σας βάζει στις αναμνήσεις προγόνων, αλλά αυτή τη φορά για οικιακή χρήση. Πλέον η εξερεύνηση αναμνήσεων απ' ό,τι φαίνεται έχει γίνει πολύ σύνηθες φαινόμενο και εκεί αρχίζουν να μπλέκονται (και πάλι) Assassins της τωρινής εποχής που προσπαθούν να μας πουν κάποια πράγματα ανάμεσα στις βασικές αναμνήσεις του Παρισιού χακάροντας το μηχάνημα στο οποίο βρισκόμαστε. Αυτός ο ελάχιστος χρόνος εκτός Animus/Helix είναι για πρώτη φορά σε τόσο μικρή έκταση, ώστε να δώσουμε πολύ μεγαλύτερη βάση στο κομμάτι της Γαλλικής Επανάστασης και της ιστορίας του Arno. Mας λείπει κάτι σίγουρα, αλλά επίσης βοηθά το παιχνίδι να έχει καλύτερη συνοχή.

ac-unity-review-2

Συνολικά, το σενάριο μας αφήνει καλή αίσθηση, καθώς έχει καλή ροή, ενδιαφέροντα setpieces, ενώ η πολύ όμορφη παρουσίασή του το βοηθά να αναδειχθεί. Είναι ατμοσφαιρικό και μυστηριώδες, ενώ ο τίτλος οδεύει σε ελαφρώς πιο σοβαρά/σκοτεινά μονοπάτια από προηγούμενους τίτλους. Το Παρίσι της Επανάστασης έχει μεγάλο αντίκτυπο σε αυτό, ενώ η πορεία του ήρωα μας θυμίζει κάτι απ' το καλύτερο σενάριο που έχει περάσει απ' τη σειρά, το οποίο είναι η ιστορία του Ezio. Δεν είναι ό,τι καλύτερο και ενδιαφέρον έχουμε δει, αλλά επιφυλασσόμαστε για το μέλλον. Μπορούμε να πούμε σίγουρα όμως ότι αξίζει να επισκεφθούν ξανά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Το gameplay του κινείται στα ίδια μέρη με τους παλαιότερους τίτλους, προ Black Flag και έχει αρκετά κοινά στοιχεία και πάλι με το AC II. Πλέον θα κινείστε σε μία ολόκληρη τεράστια πόλη, δεν υπάρχουν ναυμαχίες και οι αρκετές δραστηριότητες θα σας θυμίσουν τα αρχικά κομμάτια του franchise. Τα main story κεφάλαια είναι 12 και περιλαμβάνουν και πάλι bonus objectives, αν θέλετε να κάνετε "χρυσή" κάποια αποστολή. Πλέον βέβαια, αποκτούν μεγαλύτερη σημασία αυτά τα objectives, καθώς με κάθε ένα απ' αυτά που ολοκληρώνετε, κερδίζετε πόντους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μετά για την ανάπτυξη του χαρακτήρα σας. H ανάπτυξη πλέον έχει αποκτήσει περισσότερο RPG χαρακτήρα από ποτέ, καθώς πλέον έχετε ranks να ανεβείτε. Tα ranks αυτά μπορείτε να τα φτάσετε, είτε αγοράζοντας καλύτερο εξοπλισμό, είτε αναβαθμίζοντας τα skills σας. Αυτό το σύστημα υποβοηθάται από τις νέες ενδείξεις με τα 5 αστέρια που θα βρείτε, τα οποία δηλώνουν τη δυσκολία μιας περιοχής ή αποστολής, ενώ ο χαρακτήρας σας, καθώς ανεβαίνει levels, αντίστοιχα έχει την ένδειξη με τον αριθμό των αστεριών.  Το καθαρά RPG αυτό σύστημα δε σας απαγορεύει να αναλάβετε κάποια αποστολή ή κάτι τέτοιο, αλλά λειτουργεί ενδεικτικά για χάρη της δυσκολίας.

ac-unity-review-3

Η δυσκολία έχει αλλάξει κυρίως λόγω της μάχης και της life bar. Πλέον δεν υπάρχουν τα οne-hit kills με τα melee weapons, ενώ περισσότεροι εχθροί θα σας επιτίθενται πιο συχνά. Ακολουθεί περισσότερο την τακτική του parry και attack, όπως έχουμε δει σε άλλους τίτλους και αφήνει πίσω του τη σιγουριά του συστήματος των προηγούμενων AC. H ζωή σας επίσης δε γεμίζει μόνη της πλέον, αφού θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τα φάρμακα για να γιατρευτείτε. Σίγουρα θα αισθανθείτε μεγαλύτερη ένταση, ενώ θα σκεφθείτε περισσότερο προτού μπλεχτείτε σε μάχη. Το στοιχείο αυτό ενισχύει τις stealth τακτικές. Αυτό προστέθηκε για πρώτη φορά με cover button και crouching στον εν λόγω τίτλο. Πλέον έχετε τη δυνατότητα να προσκολληθείτε πάνω σε τοίχους και πίσω από κάλυψη. Αυτόματα διορθώνονται πολλά προβλήματα του τίτλου που είχε με τον έλεγχο, αλλά δε σημαίνει ότι δουλεύει και απροβλημάτιστα, καθώς αρκετές θα είναι οι φορές που ο πρωταγωνιστής θα αρνείται να κάνει αυτό που πατάτε. Το ίδιο ισχύει και για το εκπληκτικά βελτιωμένο σύστημα αναρρίχησης, που πλέον την κάνει πιο εύκολη με τo "αυτόματο κατέβασμα", ενώ είναι και γενικά πιο γρήγορες οι κινήσεις του Assassin, αλλά και καλύπτουν μεγαλύτερο χώρο σε μικρότερο χρόνο. Αντίστοιχα υπάρχουν κάποια θέματα κι εδώ με το collision σύστημα, αλλά είναι φανερά πιο εύχρηστο και ένα βήμα εμπρός για τη σειρά.

Το parkour σας και τις μάχες θα τα χρησιμοποιήσετε σε πολλών ειδών δραστηριότητες. Ευτυχώς έχουν εκλείψει τα eavesdropping και έχουν ελαχιστοποιηθεί οι παρακολουθήσεις. Τα Paris Stories είναι τα βασικά side missions, τα οποία θα σας βάλουν στο πλευρό διασημοτήτων όπως η Μαντάμ Τισό, με τα κέρινα ομοιώματα ή του Μαρκήσιου Ντε Σαντ. Υπάρχουν επίσης οι πάρα πολύ ενδιαφέροντες και μυστηριώδεις φόνοι, οι οποίοι θα απαιτήσουν από εσάς πραγματική δουλειά, καθώς δε σας πιάνουν από το χέρι. Θα βρείτε στοιχεία τα οποία θα πρέπει να διαβάσετε και στο τέλος, αν τα έχετε βρει και κατανοήσει όλα, να αποφασίσετε ποιον να κατηγορήσετε (αλά Sherlock). Απ' τα πιο ενδιαφέροντα side missions που έχει παρουσιάσει η σειρά ως τώρα. Το Cafe Theater λειτουργεί ως το Homestead, που θα σας αποφέρει χρήματα όσο επενδύετε σε αυτό, ενώ πλέον υπάρχουν 3 ειδών σεντούκια να μαζέψετε ως collectibles μαζί με τις κονκάρδες. Απ' αυτά, το ένα είναι το κοινό γνωστό που ξέρουμε, το άλλο ανοίγει μόνο αν έχετε προοδεύσει στην εφαρμογή της Ubisoft: Initiates, ενώ η τρίτη κατηγορία είναι τα κλειδωμένα, που χρειάζονται lockpicking το οποίο για κάποιο λόγο είναι τραγικά δύσκολο στην αρχή (έλλειψη playtesting).

ac-unity-review-4

Στην έλλειψη playtesting και πάλι πιστεύουμε ότι οφείλεται και το ότι οι αποστάσεις στις αποστολές είναι απίστευτα μεγάλες δυστυχώς, κάτι το οποίο μπορεί να ρίξει κατά πολύ το ενδιαφέρον σας, ενώ το fast travel είναι τραγικά δύσχρηστο με τους τεράστιους χρόνους loading. Aπό την Ε3, το καλοκαίρι, επίσης μας είχαν υποσχθεί ότι θα μπορούμε να είμαστε σε πολλές αποστολές ταυτόχρονα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Όταν πάτε να αναλάβετε κάποια, σας αναγκάζει να παρατήσετε αυτή στην οποία βρίσκεστε. Γενικότερα "άτσαλες" επιλογές. Μια περίεργη επιλογή είναι ότι οι εχθροί πλέον σε θυμούνται, χωρίς να έχει κάποιο αντίκτυπο πέρα του εκνευριστικού alarm. Εκεί που πετυχαίνει διάνα είναι οι νέες main assassinations, οι οποίες πλέον είναι ανοικτού τύπου, ενώ παρουσιάζουν ευκαιρίες προς εκμετάλλευση παρομοίως με τη σειρά Hitman. Παρά τα όσα καλά και βελτιωμένα στοιχεία του όμως, δεν καταφέραμε να νιώσουμε το αίσθημα της ικανοποίησης που μας έδωσε πχ η ολοκλήρωση του πρώτου νησιού στο Black Flag.

Βασικό ρόλο σε αυτό παίζουν τα νέα, αναθεματισμένα microtransactions. Πολλά απ' τα όπλα έχουν τιμές, οι οποίες δεν είναι σωστά ισορροπημένες και αν τα θέλετε θα χρειαστεί να αγοράσετε πόντους Helix, όπως τους λέει το παιχνίδι. Το online στοιχείο επίσης εμποδίζει το άνοιγμα των σεντουκιών που αναφέραμε νωρίτερα. Θεωρούμε ότι δεν έχουν θέση και ρίχνει πολύ το όποιο συναίσθημα ολοκλήρωσης. Από την άλλη μεριά, το customization έχει γίνει πολύ αναλυτικότερο, ενώ δεν είναι μόνο κοσμητικές οι επιλογές. Τα ρούχα που θα φοράτε έχουν επίπτωση στα στατιστικά σας. Επίσης σας διαφοροποιούν από τους άλλους Assassins, με τους οποίους μπορείτε να μπλέξετε (εώς και 4 συνολικά άτομα) στις αντίστοιχες co-op side missions.

Πλέον δεν υπάρχει competitive multiplayer και η Ubisoft αφοσιώθηκε στο να μας δώσει τις co-op δολοφονίες που ονειρευόμασταν. Οι co-op missions μπορούν να ολοκληρωθούν και από έναν παίκτη μόνο, αλλά αξίζει να τις ολοκληρώσετε με παρέα. Η συνεννόηση μέσω headset για μια διπλή δολοφονία είναι πολύ ταιριαστό στοιχείο για τη σειρά και καλώς θεωρούμε είναι η κεντρική ατραξιόν στο παιχνίδι. Το συγκεκριμένο κομμάτι όσο το δοκιμάσαμε, δούλεψε όπως πρέπει, ενώ μέσω των in-game Clubs μπορείτε να αποκτήσετε τη δική σας "έμπιστη" συμμορία.

ac-unity-review-5

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι ό,τι ανώτερο τεχνολογικά έχετε δει ως τώρα στη νέα γενιά. Η AnvilNext είναι ξαναγεννημένη, ενώ τα πάντα είναι ανεπτυγμένα απ' την αρχή. Δε θα δείτε το παραμικρό ίδιο animation ή αντικείμενο. Τα πλήθη που θα δείτε επί της οθόνης είναι εντυπωσιακά. Το σύστημα αναρρίχησης έχει γίνει πολύ πιο φυσικό που σε συνδυασμό με το νέο "αυτόματο κατέβασμα" θα δείτε την πιο φυσική κίνηση που έχετε δει ποτέ από τη σειρά. Τα animations στις μάχες για πρώτη φορά απ' την αρχή της σειράς είναι όλα νέα, ενώ εντυπωσιάζουν τα animations θανάτων. Οι εκπληκτικές υφές έχουν τις λεπτομέρειες που τις κάνουν φωτορεαλιστικές πολλές φορές, όπως για παράδειγμα όταν δείτε το αίμα να λεκιάζει το λευκό σας πουκάμισο. Τα τσακίσματα στα ρούχα φαίνονται φυσικά, αλλά τίποτα από τα παραπάνω δε θα φαινόταν έτσι, αν δεν υπήρχε ο υποδειγματικός φωτισμός. Πολλά εφέ και τεχνικές που είναι εφικτά μόνο στη νέα γενιά είναι αυτά που καταφέρνουν να δώσουν τελικά το τόσο βελτιωμένο next-gen look. Η μουσική είναι πολύ προσεγμένη, μαζί με τα ηχητικά εφέ που είναι όλα νέα και αυτά. Παρόλα αυτά, ίσως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί καλύτερη κωδικοποίηση στα ηχητικά εφέ, μιας και δε φτάνουν σε ποιότητα κορυφαία παραδείγματα στο χώρο, όπως το CoD ή το Battlefield. Τo voice acting όμως ακούγεται όπως πρέπει.

Το σημείο στο οποίο δεν κρατιέται και πολύ καλά ο τίτλος όμως είναι οι επιδόσεις του. Η ανάλυση και στις δύο κονσόλες είναι στα 1600x900 (900p) (μια κατάφωρη αδικία κατά του PS4, για να αποφύγει η Ubisoft τις δικαιολογίες), όπως και η περσινή έκδοση του Black Flag για το Xbox One, ενώ δυστυχώς το framerate δεν κινείται σε εκείνα τα επίπεδα. Αντίστοιχα βέβαια, δε φτάνει και τα αίσχιστα επίπεδα που θέλουν να τονίσουν οι απογοητευμένοι fans. Το παιχνίδι στην έκδοση Xbox One που δοκιμάσαμε είναι playable μια χαρά, ενώ το framerate του κινείται στις τιμές που κινούνταν τα αντίστοιχα framerates παλαιότερων τίτλων της σειράς στην προηγούμενη γενιά. Ως επί το πλείστον είναι 25-30 fps, ενώ στα cutscenes θα δείτε να πέφτει κάτω από 25 ελαφρώς. Προβληματικά σημεία, όπως τα βιτρό στις εκκλησίες (άκρως εντυπωσιακό δείγμα next-gen τεχνικών) δείχνουν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο ρίχνοντας για μερικά δευτερόλεπτα το framerate. Aντίστοιχα θα πετύχετε stutters, όταν στρίβετε σε κάποια γωνία και βλέπετε κόσμο, ενώ πολύ ενοχλητικό μπορεί να γίνει το έντονο pop-up.

Θα δείτε επίσης πολλά minor glitches, όπως NPCs να κινούνται με παράλλογα physics ή κάποιες φορές μπορεί να υπάρχει έντονο clipping σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο, ενώ προκαλείται παράλληλα πρόβλημα με τα physics. Με το 2ο update που δοκιμάσαμε το παιχνίδι, δεν κολλήσαμε κάπου, ούτε χάσαμε την πρόοδό μας, όπως μας έχει τύχει σε άλλους τίτλους της εταιρείας, αλλά έχουν αναφερθεί τέτοιες περιπτώσεις και στο Unity. Ήδη από μόνη της η Ubisoft άνοιξε blog να ενημερώνει για τα updates που βγάζει, ενώ ανακοινώθηκε μάλιστα ότι κατανοεί τα πολλά προβλήματα του παιχνιδιού και γι' αυτό το λόγο θα δώσει δώρο το DLC που προόριζε προς πώληση. Λέγεται ότι η έκδοση για PC έχει τα περισσότερα προβλήματα και δεν έχει βελτιστοποιηθεί σωστά, αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία να τη δοκιμάσουμε εκτενώς για να εκφέρουμε άποψη. Τελικώς, αυτό που αποκομίζουμε είναι ότι η Ubisoft βιάστηκε να μας δώσει ένα πολύ μεγάλο βήμα προς νέα εδάφη, χωρίς να έχει γίνει το απαραίτητο playtesting, τόσο για debugging, όσο και για στοιχεία του gameplay. Ο τίτλος χρειαζόταν παραπάνω χρόνο.

ac-unity-review-1

Οι φετινές δύο κυκλοφορίες της σειράς αφήνουν κενά στην ικανοποίηση των fans. Απ' τη μία έχουμε το Rogue που πατά σταθερά στα πόδια του στο ήδη εξερευνημένο έδαφος του Black Flag, το οποίο όμως έχει τα αρνητικά της στασιμότητας σε ένα franchise. Παρόλα αυτά, μας κερδίζει γιατί το Black Flag ήταν ίσως το καλύτερο μέλος της σειράς και θέλαμε κι άλλο. Από την άλλη μεριά έχουμε το Unity, το οποίο επιλέχθηκε να είναι αυτό που θα οδηγήσει το franchise στη νέα γενιά. Ενώ δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε για στασιμότητα, βλέποντας όλες αυτές τις αλλαγές, δυστυχώς πατά τόσο ανάλαφρα πάνω στις ιδέες του που μας δίνεται η εντύπωση ότι σίγουρα θα μπορούσε να συνεχίσει η ανάπτυξή του για πολλούς μήνες ακόμα κανονικά. Ευτυχώς δεν είναι όλα τα κομμάτια του μισοτελειωμένα, αλλά είναι αρκετά ώστε να το νιώθουμε ως "λασπωμένο".

Το παιχνίδι μας παραχωρήθηκε από την επίσημη αντιπροσωπεία της Ubisoft στη χώρα μας, CD Media, για τις ανάγκες του Review.

Αποκτήστε το Assassin's Creed: Unity από το GamerGeeks.gr στην τιμή των 60,00€.

Σχόλια
Λεπτομέρειες
Τίτλος

Assassin's Creed: Unity

Συντάκτης
26 Νοεμβρίου 2014
Developer

Ubisoft Montreal

Publisher

Ubisoft

Διανομή

CD Media

Πλατφόρμες

PC / PS4 / Xbox One

Tested on

Xbox One

Κυκλοφορία

14 Νοεμβρίου 2014

Είδος

Action/Adventure

PEGI

18

Θετικά

+ Πλήρης "ανακαίνιση"

+ Εκπληκτικό οπτικό υπερθέαμα

+ Το Παρίσι φαίνεται ιδανικό setting για AC τίτλο

+ Καινοτομίες σε gameplay

Αρνητικά

- Δεν υπάρχει το πολύ καλό "δέσιμο" που υπάρχει σε άλλα AC

- Έλλειψη playtesting

- Αρκετά bugs/glitches ακόμα και τώρα

- Πολύ ενοχλητικά microtransactions

Βαθμολογία
Βαθμόλογία συντάκτη
Βαθμολογία χρηστών
Rate Here
Βαθμολογία
7.0
8.1
Συνοψίζοντας

Ο τίτλος αξίζει σίγουρα για κάποιον που θέλει να δει την εξέλιξη της σειράς κι ένα πραγματικό sequel, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην απογοητεύσει με πολλές από τις επιλογές του. Προτείνεται στους fans της σειράς ή ακομα και σε όσους θέλουν να επιδείξουν τις δυνατότητες της κονσόλας τους, αλλά οι υπόλοιποι ας κρατήσουν μικρό καλάθι γιατί υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις. Όσο θα σας εντυπωσιάσει σε ένα σημείο, τόσο θα σας ξενερώσει σε κάποιο άλλο με τα προβλήματά του. Βάσει και του παρελθόντος της εταιρείας, ίσως χρειαστεί να περιμένετε την επόμενη προσθήκη για να νιώσετε ξανά Assassin. Ή να περιμένετε τις PC (έχει ανακοινωθεί)/PS4/Xbox One (δεν έχουν ανακοινωθεί) εκδόσεις του Rogue.

7.0
Βαθμός
8.1
Βαθμός
You have rated this
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
0%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
0%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1