Tech Review - Ardistel Blackfire BFX-10 Gaming Headset

Με τέτοια τιμή θα την ακούσεις
by Afaza on 6 Απριλίου 2016

Τo Blackfire BFX-10 gaming headset μπορείτε να τo προμηθευτείτε αποκλειστικά από το κατάστημα Gamescom που βρίσκεται Φιλικών 3, Περιστέρι, είτε ηλεκτρονικά από το www.gamescom.gr

Ένα καλό gaming headset ίσως να είναι και το πιο χρήσιμο αξεσουάρ για την κονσόλα μας. Όλοι σχεδόν απογοητευτήκαμε με τα ακουστικά που πήραμε μαζί με το PlayStation 4 οπότε ψάξαμε να αγοράσουμε κάτι πιο πρακτικό. Με τα κορυφαία headset να βρίσκονται σε τιμές πολύ μακρινές για τον μέσο gamer προσπαθήσαμε να βρούμε ό,τι πιο αξιοπρεπές σε μια πολύ καλή τιμή και το gamescom.gr μας έδωσε μια πάρα πολύ καλή λύση. Το όνομα αυτής της λύσης; Blackfire BFX-10 από την Ardistel.

Όπως θα παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες, το Ardistel Blackfire headset είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό με πολύ καλή επιλογή χρωμάτων και προσεγμένες γωνίες, που θα σας προσφέρουν ένα πανέμορφο αξεσουάρ για την αγαπημένη σας κονσόλα. Η συσκευασία είναι επίσης καλή και πρακτική, πράγμα που διευκολύνει τους ψυχαναγκασμούς μου μετά το παιχνίδι να ξαναβάζω τα ακουστικά στην θήκη τους και να τα έχω ως διακοσμητικά μέσα στο δωμάτιο. Πέρα από την εκπληκτική εμφάνιση τους, το σημαντικότερο πράγμα κατά την γνώμη μου πέρα της ποιότητας του ήχου, για την οποία θα μιλήσουμε παρακάτω, είναι η κατασκευή ενός headset, αφού κατά κύριο λόγο θα πρέπει να μη μας κουράζει μετά από πολύωρη χρήση και οι άνθρωποι της Ardistel το γνωρίζουν αυτό και μας έδωσαν ότι χρειάζεται.

Η κατασκευή είναι από καλής ποιότητας πλαστικό, το οποίο είναι και πολύ ελαφρύ οπότε δεν πρόκειται να σας κουράσει ούτε με πολύωρη χρήση, ενώ τα μαξιλαράκια του (επίσης καλής κατασκευής) είναι στο ιδανικό βάρος και πάχος για να κάθονται ελαφριά γύρω από το κεφάλι και τα αυτιά μας. Η συνδεσιμότητα γίνεται με κλασικού τύπου 3,5 mm jack καλωδίου που εφαρμόζει στο χειριστήριο του Playstation 4 χωρίς κάποιο αντάπτορα, ενώ είναι συμβατό με οποιαδήποτε συσκευή, που έχει την συγκεκριμένη υποδοχή (smartphones, tablets κλπ.).

Το καλώδιο του 1 μέτρου και 10 εκατοστών είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ανεβάζει την ανθεκτικότητα του στα ύψη, αφού χάρη στο προστατευτικό κορδόνι του δύσκολα θα υπάρχει φθορά από ''τσαλάκωμα'' ή από απρόσεκτη χρήση. Πάνω στο καλώδιο του headset υπάρχει επίσης μια πλαστική επιφάνεια η οποία μας δίνει την δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης όπως και το κουμπί mute που απομονώνει το μικρόφωνο. Η κατασκευή του συγκεκριμένου πλαστικού δεν είναι και τόσο καλή, ωστόσο αυτό είναι ένα από τα ελάχιστα μειονεκτήματα του. Το μικρόφωνο είναι εφαρμοσμένο στο αριστερό ακουστικό και ανά πάσα στιγμή μπορείτε να το ανεβάσετε ή να το κατεβάσετε βάζοντάς το στην κατάλληλη θέση, ενώ οι αποδόσεις του είναι πάρα πολύ καλές και σίγουρα πολύ καλύτερες από headset ακόμα και της διπλάσιας χρηματικής αξίας.

Ικανοποιητικά είναι τα επίπεδα έντασης του ήχου, ενώ στα πρίμα διακρίνεται μια μικρή ''θολούρα'', πράγμα που δε θα σας φανεί ιδιαίτερα ενοχλητικό. Τα ακουστικά δοκιμάστηκαν για πολλές ώρες και σε διαφορετικά είδη παιχνιδιών, όπως και στην εφαρμογή Spotify και μας άφησαν ιδιαίτερα ικανοποιημένους με το αποτέλεσμα και στο επίπεδο των μπάσων άλλα και στις υψηλότερες συχνότητες.

Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος. Πέρα από την πολύ όμορφη εμφάνισή του και όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που σας περιέγραψα, όπως και τις πολύ ικανοποιητικές επιδόσεις του, το BFX-10 της Ardistel μπορείτε να το προμηθευτείτε από το κατάστημα Gamescom στην τιμή των 19.90€ και με απόλυτη σιγουριά σας λέμε ότι σε αυτή την τιμή πολύ δύσκολα θα βρεθεί ανταγωνιστής.

Σχόλια
Λεπτομέρειες
Developer

Ardistel

Διανομή

Κατάστημα Gamescom

Πλατφόρμες

PlayStation 4

Tested on

PlayStation 4

Είδος

Gaming Headset

Θετικά

+ Ό,τι καλύτερο στην αγορά σε αυτήν την τιμή
+ Καλό μικρόφωνο
+ Ωραίο Design
+ Ελαφρύ
+ Ανθεκτικό καλώδιο

Αρνητικά

- Μέτριας κατασκευής αυξομειωτής έντασης
- Μικρή ''θολούρα'' σε υψηλές συχνότητες

Βαθμολογία
Βαθμόλογία συντάκτη
Βαθμολογία χρηστών
Rate Here
Βαθμολογία
9.0
9.0
Συνοψίζοντας

Η Ardistel έρχεται δυναμικά με αυτό το μοντέλο στην αγορά των αξεσουάρ και αν μείναμε τόσο ικανοποιημένοι με το οικονομικότερο μοντέλο τους, τότε σίγουρα θα περιμένουμε πολύ μεγαλύτερα πράγματα από τα ακριβότερα μοντέλα, τα οποία θα σας τα παρουσιάσουμε στο άμεσο μέλλον. Στις εποχές που ζούμε ένα καλό gaming headset ήταν πολυτέλεια μέχρι τώρα. H Ardistel όμως φαίνεται να έχει άλλη άποψη και τα BFX-10 θα σας πείσουν σίγουρα γι' αυτό.

9.0
Βαθμός
9.0
Βαθμός
You have rated this
What's your reaction?
LOL
17%
Cheers
67%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
0%
Sad
0%
Rage
17%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1