Tips για περισσότερα coins στο FIFA 16 Ultimate Team

by Κώστας Βλάχος on 25 Σεπτεμβρίου 2015

Το online mode του FIFA Ultimate Team είναι ευρέως διαδεδομένο και είναι μακράν το πιο επιτυχημένο mode μαζί με το career. Το όλο concept βασίζεται στην αγορά παιχτών οπότε θα πρέπει να έχετε κάποια χρήματα (coins) στην άκρη. Όσο περισσότερα coins, τόσο καλύτερους παίχτες θα παίρνετε μιας και πολλοί είναι ακριβοί. Για να κερδίζετε περισσότερα λοιπόν, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

1. ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ NON-RARE PLAYERS ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΛΟ TRADING

Τώρα που είναι αρχή του παιχνιδιού και σε συνδυασμό με το Web App της Ultimate Team που δίνει καθημερινά δώρα, πολλοί παίκτες πουλάνε gold players για ψίχουλα ώστε να μαζέψουν όσο περισσότερα coins μπορούν. Αυτοί μπορεί να κάνουν farming, όμως εσείς μπορείτε να αγοράσετε τους καλύτερους από αυτούς και σε λίγο καιρό που θα χαλαρώσει το transfer market να τους πουλήσετε με περισσότερα. Αυτό μπορείτε να το κάνετε και αργότερα με σωστό trading ώστε να βγάλετε κι άλλα coins.

2. ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ

Εντάξει, είναι γνωστό πως παίκτες κάτω από 70 overall είναι αχρείαστοι όταν παίζεις σοβαρό Ultimate Team και συνήθως ο κόσμος τους κάνει Quick Sell ώστε να μαζέψει ό,τι μπορεί. Παρ' όλα αυτά μπορείτε να ρισκάρετε και να βάλετε ένα ποσό παραπάνω από αυτό του Quick Sell ή να κάνετε trade 5-10 από αυτούς με μια Special Card ή κάποιον Rare/Non-Rare παίκτη όπου θα μπορείτε να τον πουλήσετε για παραπάνω coins απ'ότι τον καθένα με χαμηλό overall.

3. ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ FUT

Κάθε βδομάδα ανακοινώνεται η Team of the Week, αντίστοιχα η Team of the Year κτλ. Οι κάρτες αυτές αξίζουν πολλά coins μιας και οι ποδοσφαιριστές έχουν καλύτερα στατιστικά από τους απλούς. Το θέμα δεν είναι να ορμήξετε στους Special Players μιας και αυτοί είναι πανάκριβοι. Όταν όμως ο Sturidge με Overall 83 που είναι ο απλός κοστίζει Χ coins και ο Sturidge με Overall 87 στοιχίζει 4Χ coins, οι περισσότεροι θα ψάχνονται για τον καλύτερο Sturidge με αποτέλεσμα ο απλός θα είναι φθηνότερος και θα είναι μια καλή προσθήκη τόσο στα αρχικά παιχνίδια όσο και στη συνέχεια της σεζόν.

4. ΣΚΟΡΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Όταν ξεκινάτε τα πρώτα σας βήματα στο FUT, η ομάδα έχει χαμηλή χημεία και οι παίκτες δεν είναι αρκετά καλοί. Ωστόσο η EA Sports δίνει τη δυνατότητα για offline Ultimate Team που παίζετε εναντίον της CPU. Όσο μεγαλύτερο είναι το επίπεδο δυσκολίας και όσο περισσότερα γκολ σκοράρετε τόσα περισσότερα coins θα λάβετε (σε περίπτωση νίκης πάντα).

5. ΠΑΙΞΤΕ ΤΟ FIFA 16 DRAFT MODE

Νέο mode στην Ultimate Team φέτος και ήδη θα αρέσει σε πολλούς. Η πρώτη φορά που θα λάβετε μέρος θα είναι δωρεάν. Από κει και έπειτα θα πρέπει να πληρώσετε 15k coins ή να εξαργυρώσετε Draft Tokens που κερδίζετε από πακέτα. Τα βραβεία για τους νικητές είναι αρκετά καλά και τα πακέτα θα περιλαμβάνουν πολύ καλούς παίκτες. Όσοι ξεκινήσετε πρώτη φορά, εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι είναι πρώτη φορά και δώστε τα όλα για όλα.

6. ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΣ

Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά δεν είναι αυτό που σας έρχετε στο μυαλό. Μερικές φορές το ρόστερ μπορεί να υπερβαίνει τον αριθμό των παικτών που χρειάζεστε. Με αποτέλεσμα να έχετε πχ 4 πρωτοκλασσάτους επιθετικούς με σύστημα 4-3-2-1. Κάποιον από αυτούς μπορείτε να τον πουλήσετε με αξιόλογο ποσό και να μαζέψετε coins. Ίσως να θεωρήσετε δεδομένη αυτή τη συμβουλή, αλλά μερικές φορές μέσα στον "πανικό" του ερχομού νέου παιχνιδιού, ξεχνιόμαστε.

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
29%
Cheers
43%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
0%
Sad
14%
Rage
14%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1