Τα 10 πιο αναμενόμενα παιχνίδια μετά την Ε3 2015

Το gaming μέλλον μας διαγράφεται λαμπρό
by Παύλος Κρούστης on 23 Ιουνίου 2015

H εβδομάδα της E3 τελείωσε και για φέτος και αυτό που αποκομίσαμε ήταν ότι η φετινή έκθεση βρήκε το δρόμο της και αποτέλεσε την καλύτερη των τελευταίων ετών. Ο βασικός λόγος είναι αυτός που περιμένουμε όλοι οι gamers κάθε χρόνο: οι εκπλήξεις. Και σίγουρα είχε πολλές. Δεν ήταν όμως μόνο αυτός ο λόγος. Η E3 2015 είχε λίγο από όλα. Βρισκόμαστε στη δεύτερη χρονιά των PS4 και Xbox One και ήδη οι εταιρείες έχουν κάνει τη μετάβαση, οπότε αρχίζουμε και βλέπουμε πιο καλά τι μπορεί να κάνει τεχνικά αυτή η γενιά.

Δείγματα από τα Uncharted 4: A Thief's End, Rise of the Tomb Raider, Forza Motorsport 6, Horizon: Zero Dawn, αλλά και τα Star Wars Battlefront και Need for Speed μας έριξαν τα σαγόνια κάτω και μας έδειξαν μια γεύση από τον επόμενο gaming χρόνο. Τα παιχνίδια πάρα πολλά, τα gameplay videos ακόμα περισσότερα και είδαμε ακόμα και την αρχή της VR τεχνολογίας που αναμένεται να μπει στα σαλόνια μας από το νέο έτος.

Φυσικά είχαμε και απογοητεύσεις: η κρύα εμφάνιση της Nintendo χάλασε ένα αρκετά καλό σερί παρουσιάσεων, όπως και η αντίστοιχη PC Gaming. Η μία λόγω μετάβασης σε νέα κονσόλα (Wii U προς NX) και η άλλη ίσως λόγω απειρίας και όχι τόσο καλού υλικού. Επίσης παρά τις ανεπανάληπτες εκπλήξεις, σίγουρα μας έλειψαν κάποιες εμφανίσεις, όπως τα The Legend of Zelda, Quantum Break, Scalebound, νέο Resident Evil, Beyond Good & Evil 2 και άλλα πολλά που μπορεί να περιμέναμε.

Το ζουμί όμως της φετινής E3 έγκειται σε εκείνα τα μαγικά λεπτά που ζήσαμε με την ανακοίνωση του remake για το Final Fantasy VII και αμέσως μετά για το Shenmue III. Δύο παιχνίδια που ζητούσε ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια, ενώ δεν υπήρχε καμία ανταπόκριση έως τώρα. Η Ε3 φέτος ήταν φτιαγμένη για τους fans και την ευχαριστηθήκαμε ιδιαιτέρως.  Ξεκίνησε δυνατά η Bethesda και ακολούθησαν παρομοίως οι Microsoft, EA, Sony, Ubisoft και Square Enix με τις καλύτερες παρουσιάσεις τους (και πιθανότατα line-ups) των τελευταίων ετών. Ακολουθούν 10 παιχνίδια που με την εμφάνισή τους στην έκθεση μας έκαναν να ανυπομονούμε να τα πιάσουμε στα χέρια μας.

The Last Guardian

Πλατφόρμες: PS4
Hμ/νία Κυκλοφορίας: 2016


the-last-guardian-cover-wide


Ο τίτλος που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην E3 του 2009 και προοριζόταν να κυκλοφορήσει μέχρι το 2011 στο PS3, δεν είδε ποτέ το φως της ημέρας. Προβληματικό development καθόρισε τη μοίρα του σε σημείο που έφτασαν να το ζητούν οι οπαδοί του ακόμα και τόσα χρόνια μετά. Το The Last Guardian επανήλθε όμως αυτή τη φορά σε PS4, ανοίγοντας την παρουσίαση της Sony και προκαλώντας έκπληξη σε όλους. Ο τίτλος είναι πνευματικός διάδοχος των ICO και Shadow of the Colossus και αναμένεται να μοιράσει απλόχερα όγκο συναισθημάτων.

Final Fantasy VII (Remake)

Πλατφόρμες: PS4, TBA
Hμ/νία Κυκλοφορίας: TBA


final-fantasy-vii-remake-cover-2


Ένα παιχνίδι που οι fans ζητούσαν όσο λίγα, πρόκειται για το πιο πολυζητημένο remake, ίσως μαζί με το Resident Evil 2. Η Sony μοίρασε εγκεφαλικά αφού στην παρουσίασή της το ανακοίνωσε δίπλα δίπλα με ένα άλλο θρυλικό παιχνίδι, το Shenmue III. Πρόκειται για ένα από τα διαχρονικά διαμάντια του gaming. Ο αρχικός τίτλος είχε κυκλοφορήσει το 1997 για το PS1 και ακόμα και σήμερα θεωρείται ένα από τα καλύτερα JRPG και αποτελεί σημείο αναφοράς για όλο το είδος. Το remake του θα καθυστερήσει, καθώς είναι ακόμα στα αρχικά στάδια παραγωγής, αλλά η ανακοίνωσή του μοίρασε πολλά χαμόγελα σε όλο τον κόσμο.


Uncharted 4: A Thief's End

Πλατφόρμες: PS4
Hμ/νία Κυκλοφορίας: Άνοιξη 2016


uncharted-4-cover-wide


To τελευταίο μέρος της ιστορίας του Drake έρχεται στο PS4 και φέρνει μαζί του όλη την εμπειρία της ομάδας ανάπτυξης, Naughty Dog. Ο τίτλος θα αποτελέσει μία απ' τις ναυαρχίδες του 2016 για το PS4 και αιχμή της τεχνολογικής εξέλιξης των video games. Μια ματιά στο παρακάτω video θα πείσει. Ο Nathan Drake θα συνεργαστεί με παλιούς γνώριμους, αλλά και τον αδερφό του, που συναντάμε για πρώτη φορά στη σειρά. Οι σκηνές δράσης του τίτλου λέγεται ότι δεν έχουν προηγούμενο και εμείς ανυπομονούμε να περάσουν γρήγορα οι μήνες.

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
38%
Τιιιιι ;
13%
Μπαααα
13%
Sad
13%
Rage
25%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1