Τα 30 καλύτερα παιχνίδια για PlayStation VR

by Βασίλης Τατσιόπουλος on 31 Μαρτίου 2019

25. Archangel

Hμ/νία Κυκλοφορίας: 22 Αυγούστου 2017
Skydance Interactive

Οι μάχες με τεράστια ρομπότ, είναι ένα από τα concepts που φανταστήκαμε, μόλις μάθαμε για την ύπαρξη της τεχνολογίας VR. Το Archangel είναι ένα παιχνίδι που κάνει το όνειρο αυτό πραγματικότητα, καθώς μας βάζει στο πιλοτήριο ενός mech και μας στέλνει να σώσουμε τον κόσμο. Οι μάχες είναι εντυπωσιακές και καλοστημένες και το σενάριο αρκετά ενδιαφέρον. Η αίσθηση του μεγέθους έχει αποδοθεί με ολόσωστο τρόπο και το VR κάνει τα πάντα πιο εντυπωσιακά. Στόχος ήταν η δημιουργία ενός συστήματος που θα μας κάνει να νιώθουμε πως χειριζόμαστε πραγματικά το ρομπότ, κάτι που σίγουρα έχει επιτευχθεί. Το Archangel είναι μία απαραίτητη εμπειρία, για fans των γιγαντιαίων ρομπότ και μη.

24. Arizona Sunshine

Hμ/νία Κυκλοφορίας: 6 Δεκεμβρίου 2016
Vertigo Games, Jaywalkers Interactive / Vertigo Games

Ένα first-person zombie shooter για PS VR, που είναι πολύ ευχάριστο και διασκεδαστικό. Το apocalyptic setting είναι καλοστημένο και δείχνει πολύ ενδιαφέρον σε VR. Παίζει σε single player και multiplayer co-op. Και τα δύο modes είναι αξιόλογα, όμως το co-op και ειδικά με τη τη χρήση του PS Aim Controller, απογειώνει την εμπειρία. Ακόμη, υπάρχει ένα αξιόλογο horde mode. Τέλος, το χιούμορ είναι ένα από τα δυνατά στοιχεία του παιχνιδιού.

23. Star Trek: Bridge Crew

Hμ/νία Κυκλοφορίας: 30 Μαΐου 2017
Red Storm Entertainment / Ubisoft

Το Star Trek: Bridge Crew κατάφερε να μετατρέψει το VR σε συλλογική δραστηριότητα. Συνήθως, η εικονική πραγματικότητα είναι μοναχική εμπειρία, καθώς έτσι το immersion φτάνει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Το single-player mode του Star Trek: Bridge Crew είναι αξιόλογο, όμως η μαγεία βρίσκεται στις αστείες και τις διασκεδαστικές καταστάσεις που δημιουργούνται όταν παίζουμε με άλλους παίκτες. Οι fans του Star Trek σίγουρα θα ενθουσιαστούν, όμως το παιχνίδι έχει κάτι για όλους και είναι μία από τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες του VR.

22. DiRT Rally

Ένα ήδη εξαιρετικό racing παιχνίδι, κάνει τη μετάβαση σε VR και τα αποτελέσματα δικαιώνουν την κίνηση της εταιρείας. Το Dirt Rally VR ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο για να συνηθιστεί, όμως είναι μία από τις πιο immersive εμπειρίες στο PS VR. Η ταχύτητα έχει εντελώς διαφορετική αίσθηση και η δυνατότητα να κοιτάμε προς κάθε κατευθυνση αποδεικνύεται πολύ σημαντική για ένα παιχνίδι του είδους. Επίσης, το Dirst Rally VR είναι μεταφορά ολόκληρου του Dirt Rally σε VR, συνεπώς το περιεχόμενο είναι αρκετό. Το Dirt Rally VR είναι τόσο εντυπωσιακό που δεν το προτείνουμε καν μόνο σε fans του είδους. Αν δε, έχετε στην κατοχή σας τιμονιέρα, η εμπειρία αναμένεται να είναι απίστευτη.

21. Raw Data

Hμ/νία Κυκλοφορίας: 18 Οκτωβρίου 2017
Survios

Ένα VR shooter της λογικής του wave clearing, που σίγουρα θα ικανοποιήσει τους λάτρεις του είδους. Είναι απαιτητικό και έχει εύστοχες ιδέες, ενώ τελικά αυτό που μετράει πάνω απ ‘όλα, είναι η άπλετη διασκέδαση που χαρίζει. Οπτικά, το Raw Data είναι καλοσχεδιασμένο και το gameplay του πολύ εθιστικό. Οι μάχες είναι πολύ γρήγορες και τα οπτικά εφέ συνεχώς κατακλύζουν το οπτικό μας πεδίο, ενώ με το VR νιώθουμε σαν action hero σε φουτουριστική ταινία δράσης.

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
71%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
14%
Sad
0%
Rage
14%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1