Τα 30 καλύτερα παιχνίδια για PlayStation VR

by Βασίλης Τατσιόπουλος on 31 Μαρτίου 2019

15. The Invisible Hours

Hμ/νία Κυκλοφορίας: 17 Οκτωβρίου 2017
Tequila Works / GameTrust

Το The Invisible Hours ακροβατεί μεταξύ των χαρακτηρισμών “ταινία” και “παιχνίδι”. Τελικά, ίσως να μην είναι τίποτα από τα δύο. Είναι, όμως, σίγουρα μία αξέχαστη VR εμπειρία, με εξαιρετικά ενδιαφέρον storytelling και σενάριο. Απαραίτητος τίτλος για όσους έχουν PS VR και τους αρέσουν ιστορίες στο ύφος της Αγκάθα Κρίστι, το The Invisible Hours είναι ένα μοναδικό παιχνίδι, που εκμεταλλεύεται την εικονική πραγματικότητα με εύστοχο τρόπο.

14. The Playroom VR

Hμ/νία Κυκλοφορίας: 13 Οκτωβρίου 2016
SIE Japan Studio / Sony Interactive Entertainment

Το The Playroom VR είναι μία δωρεάν συλλογή από mini-games για όλη την οικογένεια, αποκλειστικά σε PS VR. Κάποια από τα παιχνίδια που περιλαμβάνει, όπως το Rescue Mission (που «γέννησε» το Astro Bot), είναι ιδιαίτερα εμπνευσμένα και κάνουν πολύ έξυπνη χρήση του VR. Ακόμα και τα πιο αδύναμα παιχνίδια της συλλογής, έχουν αρκετά να προσφέρουν. Το The Playroom VR λειτουργεί άψογα ως demo με στόχο να δείξει τις δυνατότητες της εικονικής πραγματικότητας. Επίσης, είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό και μία από τις λίγες εμπειρίες σε VR που δεν είναι μοναχική.

13. Statik

Hμ/νία Κυκλοφορίας: 24 Απριλίου 2017
Tarsier Studios

Το Statik είναι ένα παιχνίδι γρίφων με πολύ ιδιαίτερη μορφή και gameplay. Είναι από τις περιπτώσεις που δουλεύουν σαφώς καλύτερα σε VR, καθώς ο τρόπος με τον οποίο εξετάζουμε τα διάφορα αντιμείμενα ευνοείται πάρα πολύ από τις δυνατότητες που προσφέρει η εικονική πραγματικότητα. Ο χειρισμός είναι πολύ περίεργος, αλλά πετυχημένος, η παρουσίαση πολύ εύστοχη και αξιομνημόνευτη και οι γρίφοι πανέξυπνοι. Το DualShock 4 αξιοποιείται με μοναδικό τρόπο και το Statik είναι πλούσιο σε καινοτόμες και πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες.

12. Superhot VR

Hμ/νία Κυκλοφορίας: 21 Ιουλίου 2017
Superhot Team

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά και διασκεδαστικά παιχνίδια σε VR. Το Superhot, στην τηλεόραση, είναι ένας τίτλος με πολύ πετυχημένη βασική ιδέα και εκτέλεση. Η εμπειρία σε VR, όμως, είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Όσο εμείς κινούμαστε, κινείται και ο κόσμος τους παιχνιδιού, οι εχθροί δηλαδή και οι σφαίρες τους. Έτσι, προσπαθούμε να αποφύγουμε τις σφαίρες και να εξοντώσουμε τους αντιπάλους με κάθε τρόπο. Παίζοντας με PS Move, το Superhot VR μας κάνει να ιδρώσουμε, αφού οι κινήσεις που απαιτούνται μας κάνουν να νιώθουμε πως βρισκόμαστε σε γυμναστήριο. Επίσης, νιώθουμε σαν να παίζουμε στο Matrix, με το bullet time και τα σπασίματα της μέσης ενώ οι σφαίρες περνούν από πάνω μας. Το Superhot VR είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια για PS VR και μία εμπειρία που δείχνει τις πολλές δυνατότητες του μέσου.

11. WipeOut Omega Collection

Hμ/νία Κυκλοφορίας: 7 Ιουνίου 2017
XDev, Clever Beans, Epos Game Studios / Sony Interactive Entertainment

Με ένα δωρεάν update, το φουτουριστικό racing παιχνίδι, Wipeout, μετατρέπεται σε VR εμπειρία με τα όλα της. Το περιεχόμενο είναι αρκετό, η μουσική φοβερή και ο τεχνικός τομέας δεν κάνει εκπτώσεις στην έκδοση για PS VR. Το immersion φτάνει σε εκπληκτικά επίπεδα και η ταχύτητα κλέβει την παράσταση, χωρίς να προκαλεί δυσφορία. Το Wipeout Omega Collection είναι μία απαραίτητη εμπειρία για κάθε gamer και ιδίως για τους λάτρεις της ταχύτητας και αποτελεί μία από τις καλύτερες μεταφορές ήδη υπάρχοντος τίτλου σε VR.

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
71%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
14%
Sad
0%
Rage
14%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1