Άγιος Βαλεντίνος: 10 απίθανα δώρα για τον/την gamer σύντροφό σας

by Κώστας Βλάχος on 14 Φεβρουαρίου 2017

Κάθε χρόνο, στις 14 Φεβρουαρίου βρίσκόμαστε απέναντι σε μία μέρα η οποία έχει καθιερωθεί ως ημέρα των ερωτευμένων. Ναι πολλοί θα πουν ότι οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα. Ναι πολλοί θα πουν πως η μέρα αυτή είναι άκρως εμπορική και πως είναι σχεδιασμένη για να έχουν κέρδος αρκετά καταστήματα. Και φυσικά πολλοί θα πουν πως αυτή η μέρα δε σημαίνει τίποτα γι' αυτούς είτε γιατί δεν έχουν κάποιον σύντροφο, είτε γιατί είναι too mainstream επειδή γιορτάζεται σε πολλά μέρη ανά τον κόσμο. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν και άτομα που βρίσκουν διέξοδο εκείνη την ημέρα, ώστε να μπορέσουν να τα ξαναβρούν με τον έρωτά τους μετά από κάποιο τσακωμό αλλά και να αφιερώσουν όλη την ημέρα σ' εκείνον, ειδικά αν είναι αργία όπως είναι φέτος που πέφτει Κυριακή

Κι αφού τα είπαμε στον πρόλογο, ας μπούμε και λίγο στο ψητό. Ας υποθέσουμε πως όντως είστε κάποιος που έχει συνάψει σχέση μ' ένα άτομο που αγαπάει αρκετά. Τι γίνεται αν ο/η συντροφός σας είναι gamer; Μήπως έχετε αγχωθεί για το τι θα του αγοράσετε; Ευτυχώς για εσάς, η τεχνολογία έχει προχωρήσει αρκετά και η φαντασία του ανθρώπου είναι μεγάλη ώστε να φτιάξει τα ιδανικά δώρα για τον/την "περίεργο" gamer σύντροφό σας. Ας δούμε 10 από αυτά λοιπόν:

  • 1) Κασκόλ εμπνευσμένο από το Journey

journey-scarf

Όσοι έχετε παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα θυμάστε σίγουρα αυτό το κασκόλ. Κι όμως, το φανταστικό κασκόλ του παιχνιδιού έγινε πραγματικό και είναι έτοιμο να ζεστάνει τον/την σύντροφό σας με το υπέροχο αυτό παιχνίδι

  • 2) Κύβος φωτισμού Minecraft

minecraft-light

Το Minecraft έχει καταφέρει να στιγματίσει μικρούς και μεγάλους με τον τεράστιο κόσμο που διαθέτει, καθώς και με τη δημιουργία ενός δικού σας κόσμου όπως ακριβώς τον θέλετε. Θα λέγαμε ότι είναι κάτι σαν το The Sims αλλά σε πιο geek και πιο 8-bit κατάσταση, Κι αυτό είναι που το κάνει ξεχωριστό. Έτσι λοιπόν αν θέλετε να φωτίσετε το τραπεζάκι του/της, αγοράστε αυτόν τον κύβο φωτισμού.

  • 3) Μια "ανθοδέσμη" Star Wars

star-wars-bouquet

Ίσως είναι από τις λίγες φορές που εκτός από τη γυναίκα, ένας άνδρας θα δεχθεί με ευχαρίστηση μια ανθοδέσμη. Κι αυτό γιατί δεν είναι μια απλή ανθοδέσμη λουλουδιών. Σύμφωνοι, τα λέλουδα είναι όμορφα και μυρίζουν ωραία, αλλά ένας gamer δεν θα "πέσει" τόσο εύκολα. Θα λιώσει όμως, αν του/της πάρετε μια ανθοδέσμη που θα περιέχει φιγούρες Star Wars. Καλώς ή κακώς, βασικά μόνο καλώς, η geek οικογένεια είναι φανατική του Star Wars Saga κι από τη στιγμή που το περιεχόμενο της ανθοδέσμης δε θα μαραθεί, το δώρο αυτό είναι από τα πιο ιδανικά.

  • 4) Δαχτυλίδι Pokemon

pokemon-ring

Τα πράγματα εδώ είναι λίγο πιο σοβαρά. Αν όντως πιστεύετε ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η ιδανική για να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση στην σύντροφό σας και πιθανόν θα θέλετε να είστε μαζί της για μια ζωή, τότε θα πρέπει να της το δείξετε με μια ξεχωριστή κίνηση. Μέχρι εδώ, όλα είναι ίδια για όλους. Για την gamer σύντροφο όμως, το κάτι ξεχωριστό θα την κάνει να νιώσει κι εκείνη ξεχωριστή. Όλοι μεγαλώσαμε με Pokemon και σίγουρα θα τα αγαπήσαμε αυτά τα λατρευτά φανταστικά πλασματάκια. Ένα δαχτυλίδι που έχει μια πέτρα σχεδιασμένη ως pokeball, μήπως είναι ικανό για να "αρπάξει" την καρδία της;

  • 5) Κούπα του καφέ που αλλάζει με τη θερμοκρασίαheat-changing-mug

Το δώρο αυτό είναι πιο γενικό μιας και δεν εμπεριέχει κάποιο θέμα από παιχνίδι, όμως είναι κι αυτό εμπνευσμένο από την gaming ιστορία. Συγκεκριμένα είναι μια κούπα που αλλάζει κατά την αυξομείωση της θερμοκρασίας. Casual δώρο που όμως παραμένει σταθερή αξία.

  • 6) Δαχτυλίδι World of Warcraft

world-of-warcraft-ring

Για το δώρο αυτό μπορούμε να πούμε τα ίδια ακριβώς με το δαχτυλίδι pokemon. Η ουσιαστική διαφορά είναιπως εδώ έχουμε ένα άλλο παιχνίδι, αλλά και ένα πιο όμορφο σχέδιο. Η καρδιά είναι το παν στη ζωή αλλά και στον έρωτα. Ακόμα και να μη γνωρίζει το World of Warcraft, η σύντροφός σας θα ενθουσιαστεί με το εν λόγω δώρο.

  • 7) Μια 8-bit ανθοδέσμη

8-bit-bouqeut

Το δώρο αυτό απευθύνεται κυρίως στους μεγάλους της παρέας που έζησαν τα υπέροχα χρόνια της άνθισης του gaming. Αν πιστεύετε πως η ανθοδέσμη θα ήταν ένα καλό δώρο τη σημερινή ημέρα, τότε φανταστείτε τι εντύπωση θα έκανε μια 8-bit ανθοδέσμη που θα κοσμεί το γραφείο του/της ή οποιοδήποτε άλλο μέρος επιθυμεί.

  • 8) Μαξιλάρι Legend of Zelda

zelda-pillow

Εδώ πάμε σε πιο βαθιά νερά καθώς μπήκαμε στον κόσμο της Nintendo με ένα παιχνίδι σταθμός για πολλούς. Στο όνομα Zelda, αρκετοί θα σκέφτονται πάλι τα παλιά τους χρόνια όταν αφιέρωναν πολλές ώρες σε ΝΕS, GameCube, GameBoy Color κτλ. Αν γνωρίζετε πως ο αγαπημένος ή η αγαπημένη σας είναι φαν του παιχνιδιού, κάντε του/της ένα δώρο με το οποίο θα χαλαρώνουν σκεπτόμενοι εσάς αλλά και τις περιπέτειες από το Legend of Zelda. Εντάξει περισσότερο εσάς θα σκέφτετε, μην το πάρετε προσωπικά.

  • 9) Άρωμα Paopu-Fruit

paopu-fruit

O Sora δίνει το φρούτο paopu στην Kairi ως ένδειξη αγάπης στο Kingdom Hearts. Το παιχνίδι άφησε κι αυτό το μεγάλο του στίγμα στην ιστορία του gaming. Έτσι λοιπόν, μπορείτε να προσφέρετε στον/στην σύντροφό σας το συγκεκριμένο άρωμα το οποίο θα δίνει τη μυρωδιά αυτού του φρούτου αγάπης. Αν ο αγαπημένος ή η αγαπημένη σας δεν γνωρίζει την ιστορία πίσω από το paopu, εξηγήστε του/της και θα καταλάβει. Σίγουρα θα σας δώσει μια μεγάλη αγκαλιά.

  • 10) Σκάκι Super Mario

super-mario-chess

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Μάλλον είναι και το απόλυτο gaming δώρο! Όλοι θα θυμόμαστε από μικροί τους εαυτούς μας να παίρνουν τη θέση του Super Mario που προσπαθούσε να σώσει την αγαπημένη του πριγκίπισσα. Από τότε δείχναμε την αγάπη μας, παλεύοντας με θεούς και δαίμονες (βασικά με κάτι χελώνες) ώστε να τη φέρουμε πάλι στην αγκαλιά μας. Με αυτό το δώρο, θα κάνουμε το ίδιο πράγμα, μόνο που θα περιοριζόμαστε σε μια σκακιέρα. Ξεχωριστό δώρο που σίγουρα θα εκτιμήσει ο άνθρωπός σας εκείνη την ημέρα!

Αυτό ήταν ένα δείγμα από τα πολλά δώρα που ενδεχομένως να υπάρχουν σε διάφορα καταστήματα. Το θέμα είναι να διαλέξετε το ιδανικό για εκείνη/εκείνον και να το κάνετε δώρο μαζί με τη δική σας ξεχωριστή αφιέρωση. Να θυμάστε όμως, τα δώρα δεν είναι το παν και ποτέ να μην περιμένετε 14 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο, ώστε να δείξετε έμπρακτα την αγάπη σας. Κάθε μέρα είναι γιορτή!

 

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
45%
Cheers
17%
Τιιιιι ;
3%
Μπαααα
24%
Sad
0%
Rage
10%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1