3 παιχνίδια που αναμένουμε τον Απρίλιο

by Παναγιώτης Τριάντης on 3 Απριλίου 2018

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των κυκλοφοριών ΕΔΩ.

Ο Μάρτιος έφυγε και άφησε πίσω του ένα τεράστιο κύμα από παιχνίδια που μας κίνησαν το ενδιαφέρον, αλλά και απογοήτευσαν. Όπως είχαμε αναφέρει, τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια ήταν τόσο καλά, όσο και κακά. Παράδειγμα το Sea of Thieves που, παρά το διασκεδαστικό co-op, μας φάνηκε άδειο. Συναρπαστικό co-op βρίσκουμε και στο A Way Out που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις για τον τρόπο με τον οποίο υλοποιήθηκε η ιδέα, και τέλος, το Far Cry 5 που ξεχώρισε για την πλοκή του, τον οπτικό τομέα και άλλα.

Έτοιμοι για σούβλες; Αρνιά; Αυγά; Όλα στο τραπέζι; Τέλεια. Φάτε καλά γιατί έρχονται λίγοι αλλά εκλεκτοί τίτλοι. Συγκεκριμένα έχουμε την επιστροφή ενός ημίθεου που ταξιδεύει σε μια χάρτινη βάρκα προς την Σκανδιναβία επειδή έχει μπλέξει με την Ιαπωνική μαφία. Ευκολάκι;

Πριν περάσουμε όμως στα πέντε πιο αναμενόμενα παιχνίδια του Απριλίου, αξίζει να σημειώσουμε και κάποιους τίτλους που κυκλοφορούν, αλλά δεν κατάφεραν να μπουν στη λίστα. Οι τίτλοι αυτοί είναι οι: Rick and Morty: Virtual Rick-ality για το PlayStation 4, Extinction για PC, PlayStation 4 και Xbox One, TERA για PlayStation 4 και Xbox One και Sinner: Sacrifice for Redemption για PC, PlayStation 4 και Xbox One.


1. Yakuza 6: The Song of Life 
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 17 Απριλίου 2018
Πλατφόρμες: PlayStation 4

Με δύο χρόνια καθυστέρηση, ο νέος τίτλος της σειράς Yakuza έρχεται επιτέλους στην Ευρώπη. Μετά τις πληγές του από τον προηγούμενο τίτλο, η αστυνομία προσεγγίζει τον Kazuma Kiryu προκειμένου να τον συλλάβουν για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει. Έτσι και γίνεται, όμως όταν αποφυλακίζεται ανακαλύπτει πως η Hakura βρίσκεται σε κώμα, και ταξιδεύει προκειμένου να μάθει τι πραγματικά έγινα.


2. God of War
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 20 Απριλίου 2018
Πλατφόρμες: PlayStation 4

Η αναμενόμενη επιστροφή του God of War είναι γεγονός. O Kratos επιστρέφει με ένα μεγάλο reboot στη σειρά. Συγκεκριμένα μεταφερόμαστε στην Σκανδιναβική μυθολογία όπου βρίσκουμε νέα είδη εχθρών όπως trolls, ogres, draugrs και άλλα. Επιπλέον, μαζί με τον Kratos θα δούμε και τον γιο του, Atreus μέσα σε μια νέα μοναδική περιπέτεια όπου θα μάθει για το παρελθόν του πατέρα του και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τα χνάρια του ή όχι.


3. Nintendo Labo
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 20 Απριλίου 2018
Πλατφόρμες: Nintendo Switch

Η Nintendo έρχεται με την πιο περίεργη σειρά παιχνιδιών, και συγκεκριμένα το Nintendo Labo που θα εστιάσει στους μικρούς φίλους της κονσόλας. Μέσα από διάφορες κατασκευές με χαρτόνια, οι μικροί παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τις κατασκευές αυτές ως αξεσουάρ για τα Joy-Cons με αποτέλεσμα να μπορούν να ψαρέψουν, να δημιουργήσουν τα δικά τους κινούμενα οχήματα, ακόμα και να γίνουν ρομπότ μέσα από μία στολή που θα έχουν φτιάξει οι ίδιοι.

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
100%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
0%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1