3 παιχνίδια που αναμένουμε τον Δεκέμβριο

by Παύλος Κρούστης on 29 Νοεμβρίου 2015

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των κυκλοφοριών ΕΔΩ.

Μετά τον εκρηκτικό Οκτώβρη και τον "γεμάτο" Νοέμβριο, οι gaming κυκλοφορίες αρχίζουν και... φρενάρουν. Για τον τελευταίο μήνα του έτους δεν έχουμε πολλές κυκλοφορίες και γι' αυτό δεν επιλέξαμε 5 παιχνίδια αυτόν τον μήνα, αλλά 3. Και τα 3 όμως που θα δείτε παρακάτω αναμένεται να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες, καθώς καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ειδών. Αυτά για το 2015, το οποίο μας άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένους, ενώ περιμένουμε το 2016 να μας καταπλήξει. Μέχρι τότε...


1. Tom Clancy's Rainbow Six | Siege
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 1 Δεκεμβρίου 2015
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Το νέο παιχνίδι της σειράς Rainbow Six της Ubisoft σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται κοντά μας. Ο νέος Tom Clancy τίτλος θα είναι online multiplayer μόνο και δε θα περιλαμβάνει single player campaign. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο κομμάτι των καταστροφών, καθώς μπορείτε να διαλύσετε ό,τι βρείτε μπροστά σας, ενώ το συνεργατικό παιχνίδι είναι απαραίτητο, αν θέλετε να νικήσετε. Ο τίτλος μας φάνηκε αρκετά ιδιαίτερος όταν τον δοκιμάσαμε για το Preview μας, αλλά πιστεύουμε ότι θα βρει το κοινό που του αξίζει. Διαβάστε ΕΔΩ το Preview μας.


2. Just Cause 3
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 1 Δεκεμβρίου 2015
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Ο Rico επιστρέφει στη νέα γενιά για να καταστρέψει και πάλι τα πάντα. Τα εκπληκτικά mechanics του Just Cause 2 επιστρέφουν με φανερές ανανεώσεις στα γραφικά, αλλά και νέες ιδέες που θα κάνουν το παιχνίδι ιδιαίτερα διασκεδαστικό. Πρόκειται για το φαβορί του μήνα, καθώς ήδη έχουμε δει πληθώρα από videos, τα οποία μας κάνουν και ανυπομονούμε να το πιάσουμε στα χέρια μας. Αν έχει σωστή διάρκεια, ενδιαφέρουσες αποστολές χωρίς τεχνικά προβλήματα, τότε έχουμε σίγουρο νικητή.


3. Xenoblade Chronicles X
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 4 Δεκεμβρίου 2015
Πλατφόρμες: Wii U

Το Xenoblade Chronicles X αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες του Wii U από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η κονσόλα. Το παιχνίδι είναι ένας JRPG τίτλος και αποτελεί πνευματικό διάδοχο του Xenoblade Chronicles που κυκλοφόρησε στο Wii και στο 3DS. Με όπλο το Avatar σας θα προσπαθήσετε να αμυνθείτε για την ανθρωπότητα σε έναν εχθρικό πλανήτη γεμάτο εξωγήινα πλάσματα. Το παιχνίδι ήδη έχει κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία εδώ και μερικούς μήνες και αποτελεί έναν από τους καλύτερους τίτλους της κονσόλας.

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
29%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
57%
Sad
0%
Rage
14%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1