3 παιχνίδια που αναμένουμε τον Ιούλιο

by Παναγιώτης Τριάντης on 1 Ιουλίου 2016

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των κυκλοφοριών ΕΔΩ.

Ο Ιούνιος πέρασε, η Ε3 ολοκληρώθηκε με επιτυχία και μάλιστα με πολλές σημαντικές ανακοινώσεις, όπως το νέο God of War, το Xbox One S και φυσικά το The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Όσον αφορά τις κυκλοφορίες που περιμέναμε τον προηγούμενο μήνα είχαμε τίτλους που τα πήγαν αρκετά καλά και άλλους που απογοήτευσαν. Ο λόγος για το Valentino Rossi The Game το οποίο αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη και το Mighty No. 9 που παρά τις πολλαπλές καθυστερήσεις το αποτέλεσμα ήταν μέτριο. Ο Ιούλιος, όμως, ήρθε και όπως και εμείς έτσι και οι κυκλοφορίες των τίτλων κάνουν ένα διάλειμμα τον καυτό μήνα του Καλοκαιριού με ελάχιστους τίτλους να ξεχωρίζουν, με το Batman: Return to Arkham -που ήταν και ένας από τους σημαντικότερους- να αναβάλλεται χωρίς νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. Έτσι, αυτό τον μήνα αναμένουμε μόλις τρεις τίτλους και είναι οι εξής:


1. Star Ocean: Integrity and Faithlessness
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 1 Ιουλίου 2016
Πλατφόρμες: PlayStation 4

Η σειρά Star Ocean επιστρέφει με το Star Ocean: Integrity and Faithlessness. O τίτλος είναι ο πέμπτος της βασικής σειράς και ο ένατος συνολικά και τοποθετείται ανάμεσα στα γεγονότα των Star Ocean: The Second Story και Star Ocean: Till The End of Time. O τίτλος αποτελεί ένα Action RPG με παρόμοιο σύστημα μάχης με αυτό των προηγούμενων τίτλων και αναπτύσσεται από την tri-Ace.


2. Song of the Deep
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 12 Ιουλίου 2016
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Θα μπορούσε να πει κανείς πως ο νέος τίτλος της Insomniac Games ξεφεύγει από τους τίτλους που την έχουμε συνηθίσει (Ratchet & Clank, Resistance κ.α.). Το Song of the Deep μας ταξιδεύει στους βυθούς της θάλασσας, όπου ένα 12χρονο κοριτσάκι προσπαθεί να σώσει τον πατέρα της. Ο τίτλος αποτελεί ένα 2D sidescroller και είναι ένας από τους πρώτους τίτλους που κυκλοφορούν μέσα από τον εκδοτικό οίκο της GameStop, GameTrust Games.


3. I Am Setsuna
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 19 Ιουλίου 2016
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4

Το I Am Setsuna είναι ένα παραδοσιακό Ιαπωνικό PRG το οποίο αναπτύσσεται από την Tokyo RPG Factory και εκδίδεται μέσω της Square Enix. Η ιστορία έχει να κάνει με έναν μισθοφόρο ο οποίος καλείται να θυσιάσει την κόρη του, την Setsuna, προκείμενου να καθησυχάσει τους εχθρικούς δαίμονες. Το σύστημα μάχης είναι βασισμένο στους πρώτους τίτλους Final Fantasy και το Chrono Trigger και φαίνεται να είναι ένας πολλά υποσχόμενος τίτλος.Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
50%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
42%
Sad
0%
Rage
8%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1