3 παιχνίδια που αναμένουμε τον Ιούλιο

by Παναγιώτης Τριάντης on 5 Ιουλίου 2017

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των κυκλοφοριών ΕΔΩ.

Το Καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, με τη θερμοκρασία να χτυπάει συχνά τους 40 βαθμούς. Η λύση εκτός της παραλίας είναι να κάτσουμε μέσα και να απολαύσουμε τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν τους προηγούμενες μήνες με έναν ανεμιστήρα να μας χτυπάει ασταμάτητα. Με το Tekken 7 να αποσπά έναν εξαιρετικό βαθμό, και τα DiRT 4, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy και ARMS να δίνουν ρέστα, θα μπορούσε να πει κανείς πως ο Ιούνιος ήταν ένας δυνατός μήνας.

Πάμε, όμως, στον Ιούλιο. Παραδοσιακά, ο μήνας αυτός δεν έχει και πολλές κυκλοφορίες, και ίσως είναι ο μοναδικός κατά τον οποίο οι κυκλοφορίες κάνουν ένα… ελαφρύ διάλειμμα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν έχουμε καλές κυκλοφορίες, απλά αυτή τη φορά είναι τρεις. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε ένα remaster γνωστής σειράς, την επιστροφή ενός αγαπημένου τίτλου της Nintendo και ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι από την Supergiant Games.

Εκτός από αυτούς τους τρεις τίτλους, έχουμε την κυκλοφορία του New Nintendo 2DS XL στις 28 Ιουλίου. Φυσικά υπάρχουν και άλλοι τίτλοι που δεν κατάφεραν να μπουν στη λίστα με τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια, αλλά δεν θα πρέπει να παραλείψετε. Συγκεκριμένα, είναι το Kirby’s Blowout Blast και το Miitopia για το Nintendo 3DS, το Fortnite της People Can Fly και της Epic Games, το Fable Fortune και το Namco Museum.


1. Final Fantasy XII: The Zodiac Age
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 11 Ιουλίου 2017
Πλατφόρμες: PlayStation 4

Το μοναδικό remaster του μήνα ανήκει στη σειρά Final Fantasy. Συγκεκριμένα, το Final Fantasy XII επιστρέφει με τον υπότιτλο The Zodiac Age. Εκτός από την οπτική αναβάθμιση, η συγκεκριμένη έκδοση προσφέρει το International Zodiac Job System το οποίο δεν είχε κυκλοφορήσει εκτός Ιαπωνίας. Για όσους δεν γνωρίζουν, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δώδεκα διαφορετικά jobs σε αντίθεση με τη μία επιλογή που είχε η αρχική έκδοση. Το Final Fantasy XII: The Zodiac Age θα περιλαμβάνει και τρόπαια, νέα τραγούδια στο soundtrack και αναβαθμισμένο τεχνικό τομέα.


2. Splatoon 2 
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 21 Ιουλίου 2017
Πλατφόρμες: Nintendo Switch

Το third person shooter της Nintendo, Splatoon, επιστρέφει και αυτή τη φορά δεν θα είναι αποκλειστικά multiplayer. Πιο συγκεκριμένα, ο νέος τίτλος της σειράς θα προσφέρει και story mode με μία από τις δύο Squid Sisters, που γνωρίσαμε μέσα από τα Splatfest, να έχει εξαφανιστεί. Έτσι, οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με τα διαβολικά Octarians προκειμένου να δουν τι απέγινε με την Callie. Τέλος, έρχονται και νέα modes, όπως το Salmon Run που θυμίζει τα zombie modes διάσημων shooters. Έτοιμοι;


3. Pyre
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 25 Ιουλίου 2017
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4

To Pyre είναι ο νέος τίτλος της Supergiant Games, γνωστοί για τα Bastion και Transistor. Αποτελεί ένα action RPG, και σύμφωνα με τους δημιουργούς, το σύστημα μάχης του είναι μια μίξη ανάμεσα σε DOTA, Rocket League και, το δικό τους παιχνίδι, Transistor. Άραγε θα είναι εξίσου καλό με τους προηγούμενους τίτλους της; Εμείς, πάντως, το περιμένουμε πως και πως.


 

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
0%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
100%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1