5 παιχνίδια που αναμένουμε τον Αύγουστο

by Παύλος Κρούστης on 5 Αυγούστου 2016

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των κυκλοφοριών ΕΔΩ.

To καλοκαίρι έχει φτάσει στη μέση του και ετοιμαζόμαστε να μπούμε σε φουλ ταχύτητες από τα τέλη του Αυγούστου περίπου και μετά. Ευτυχώς όμως, οι κυκλοφορίες αναζωπυρώνονται από αρχές κιόλας του μήνα με το "αναπάντεχα έτοιμο για κυκλοφορία" Batman της Telltale, ενώ επιτέλους θα δούμε και το No Man's Sky της Hello Games έπειτα από αμέτρητες αναβολές. Άλλος ένας τίτλος, πολύ σημαντικός για τη χρονιά ολόκληρη είναι φυσικά το νέο Deus Ex, ενώ έχουμε και δύο ΑΑΑ racing τίτλους, το F1 2016 και την κυκλοφορία του Asseto Corsa για κονσόλες. Μέσα στον ίδιο μήνα θα δούμε επιτέλους και το νέο παιχνίδι της εταιρείας, που μας είχε δώσει το αριστουργηματικό Journey, το Abzu, αλλά και άλλον έναν "καλλιτεχνικής φύσης" τίτλο, το Bound. Επιπλέον, πριν τελειώσει ο μήνας, έχουμε τη νέα επανακυκλοφορία του Resident Evil 4, αλλά και το νέο expansion, Legion, του World of Warcraft. Εμείς επιλέξαμε από τις κυκλοφορίες του Αυγούστου 5 παιχνίδια, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:


1. Batman: The Telltale Series - Episode 1
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2 Αυγούστου 2016
Πλατφόρμες: PC, PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, iOS, Android, OS X

Ο Σκοτεινός Ιππότης επιστρέφει μέσα από τα χέρια, αυτή τη φορά, της ταλαντούχας ομάδας της Telltale Games. Ο Batman, αλλά και ο Bruce Wayne έρχονται αντιμέτωποι με γνωστούς κακοποιούς από το σύμπαν της DC Comics, ενώ εσείς χειρίζεστε τον ήρωα, τόσο σε σκηνές δράσης, αλλά και σε καίριες αποφάσεις, που θα πρέπει να πάρει. Το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς της Telltale έρχεται στις αρχές Αυγούστου και αναρωτιόμαστε τι κατάφερε να κάνει η Telltale με ένα τόσο δυνατό licence.


2. No Man's Sky
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 10 Αυγούστου 2016
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4

Αμέτρητες αναβολές για τον τίτλο της Hello Games, o οποίος φαίνεται να είναι ό,τι πιο καινοτόμο έχουμε δει τελευταία στο χώρο, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε ολόκληρο το σύμπαν με τη βοήθεια αναπτυξιακού αλγόριθμου. Κάθε πλανήτης έχει τη δική του χλωρίδα και πανίδα και εσείς θα ψάξετε να βρείτε το κέντρο του σύμπαντος. Πέρα από το μοναδικό concept, o τίτλος φαίνεται επίσης πανέμορφος, ενώ ελπίζουμε να πετύχει όλα αυτά που σκοπεύει και να αποδειχθεί ότι άξιζε όλη αυτή η αναμονή.


3. F1 2016
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 19 Αυγούστου 2016
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Η Formula 1 επιστρέφει. To F1 2016 είναι το νέο παιχνίδι της σειράς από την Codemasters. Θα περιλαμβάνει ολόφρεσκο Career Mode με νέα χαρακτηριστικά, νέες δυνατότητες customization και θα εκτείνεται σε 10 σεζόν. Ο Engineer κι ο Agent θα είναι οι βοηθοί σας σε αυτό το ταξίδι, καθώς θα χρησιμοποιήσετε την πολύτιμη βοήθειά τους για τα upgrades και τις δοκιμές του μονοθέσιού σας. Στο online mode θα μπορούν να πάρουν μέρος 22 άτομα με νέα χαρακτηριστικά, όπως το formation lap και το manual start. Πολλές νέες προσθήκες αναμένεται να φτιάξουν τον πληρέστερο Formula 1 τίτλο έως τώρα.


4. Deus Ex: Mankind Divided
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 23 Αυγούστου 2016
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

O cyber-punk τίτλος της Square Enix επιστρέφει στη μορφή του sequel του Human Revolution, με το Mankind Divided. Ο τίτλος παραμένει πιστός στις action RPG / stealth καταβολές του, χρησιμοποιώντας κάμερα πρώτου προσώπου, η οποία γίνεται τρίτου, όταν βρίσκεστε σε κάλυψη. Το παιχνίδι ξεκινά δύο χρόνια μετά τα γεγονότα του Human Revolution, καθώς έχετε και πάλι το ρόλο του Adam Jensen. Θα έχετε νέες ικανότητες χάρη στη νέα τεχνολογία, ενώ πλέον δουλεύετε για την Interpol. Αναμένεται να είναι ένας από τους πιο καυτούς τίτλους της χρονιάς.


5. Attack on Titan: Wings of Freedom
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 26 Αυγούστου 2016
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One, PS Vita

Η anime σειρά έρχεται στις κονσόλες παρούσας γενιάς, αλλά και στο PS Vita φέρνοντας μαζί ό,τι έκανε επιτυχημένο τη σειρά απ' ό,τι φαίνεται. Ο τίτλος είναι ανεπτυγμένος από την Omega Force των Dynasty Warriors και πλέον σε λίγο καιρό θα έχουμε στα χέρια μας και την ευρωπαϊκή κυκλοφορία, καθώς το Attack on Titan έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία με αρκετά καλές κριτικές. Το παιχνίδι θα επανα-διηγείται τα βασικά σημεία της πρώτης σεζόν της σειράς, ενώ θα υπάρχει και επιπλέον περιεχόμενο, που θα εστιάζει στους βασικούς χαρακτήρες.

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
60%
Τιιιιι ;
20%
Μπαααα
0%
Sad
0%
Rage
20%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1