5 παιχνίδια που αναμένουμε τον Φεβρουάριο

by Παύλος Κρούστης on 2 Φεβρουαρίου 2016

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των κυκλοφοριών ΕΔΩ.

Μπορεί ο πρώτος μήνας του έτους να μην είχε τις πολλές και δυνατές κυκλοφορίες που θα περιμέναμε, όμως είχε τουλάχιστον κάποια παιχνίδια, που άξιζαν το χρόνο μας. Ευτυχώς ο Φεβρουάριος κάνει το κάτι παραπάνω και μας ανάγκασε αυτή τη φορά να διαλέξουμε 5 ανάμεσα σε περισσότερα. Απ' τους παρακάτω τίτλους φυσικά ξεχωρίζουν 2 παιχνίδια: το Street Fighter V και το Far Cry Primal. Αποτελούν 2 απ' τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς και σίγουρα αναμένονται από πολλούς παίκτες εδώ και πολύ καιρό. Αυτό που μας χαροποιεί ακόμα περισσότερο είναι ότι ο Φεβρουάριος ξεκινά ένα κύμα από καυτές κυκλοφορίες που συνεχίζονται και τους επόμενους μήνες. Καλό gaming λοιπόν!


1. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 5 Φεβρουαρίου 2016
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Το παιχνίδι είναι το έκτο της σειράς Ultimate Ninja Storm, ενώ θα είναι και το τελευταίο. Ο fighting τίτλος είναι βασισμένος στην anime σειρά Naruto και έρχεται για πρώτη φορά στις κονσόλες νέας γενιάς. Βασίζεται στο gameplay των προηγούμενων Naruto, όπου μάχεστε σε 3D arenas, ενώ έχει επανέλθει το Wall Run. Αυτή τη φορά θα μπορείτε επίσης να αλλάζετε χαρακτήρες κατά τη διάρκεια της μάχης, ενώ επίσης θα υπάρχει και η χρήση φωτιάς, όπου για παράδειγμα θα μπορείτε να κάψετε τα ρούχα του αντιπάλου και να του προκαλέσετε έξτρα ζημιά. Αναμένεται να είναι ο καλύτερος τίτλος της σειράς.

Υπάρχει demo για το παιχνίδι, που μπορείτε να κατεβάσετε από το PSN ή το Xbox Live.


2. Firewatch
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 9 Φεβρουαρίου 2016
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4

Το Firewatch είναι ένας First-Person adventure τίτλος, όπου έχετε τον έλεγχο ενός δασοφύλακα, του Henry. Η περιπέτειά σας ξεκινά βαθιά μες στο δάσος εν έτει 1989, μετά από ένα καταστροφικό γεγονός που έγινε στην πραγματικότητα, τις φωτιές του Yellowstone, το 1988. Θα έχετε στο walkie-talkie σας τη φωνή της προϊσταμένης σας, Delilah, ενώ θα σας δίνονται επιλογές για τους διαλόγους μαζί της, που θα επηρεάσουν τη μεταξύ σας σχέση. Ο τίτλος αναμένεται... "καυτός".


3. Unravel
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 9 Φεβρουαρίου 2016
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Το Unravel, είτε όπως αλλιώς θα λέγεται (μιας και η EA έχει προβλήματα με την κατοχύρωση του ονόματος), είναι ένας 2D puzzle platformer τίτλος, με πρωταγωνιστή τον Yarnie, μια κούκλα, φτιαγμένη από... μαλλί που πλέκουμε. Ο Yarnie ταξιδεύει μέσα στις πίστες του παιχνιδιού αφήνοντας πίσω του κλωστή, η οποία θα τον βοηθήσει στα puzzles που θα βρει στο δρόμο του. Πρόκειται για έναν πανέμορφο τίτλο, που μας μάγεψε από την πρώτη στιγμή που τον είδαμε, όπου τα physics θα παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην εξέλιξή σας, ενώ ο οπτικός τομέας φαίνεται παραμυθένιος.



4. Street Fighter V
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 19 Φεβρουαρίου 2016
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4

Η πέμπτη συνέχεια της βασικής σειράς fighting της Capcom θα είναι σε λίγες ημέρες κοντά μας. Βασιζόμενο στην τεράστια επιτυχία του Street Fighter IV, το SFV φαίνεται να λαμβάνει υπόψιν του όλα τα σημεία ενός επιτυχημένου fighting τίτλου, ενώ αναμένονται και αρκετές καινοτομίες. Στο παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα modes που θα συμπεριλαμβάνονται, ενώ το καλοκαίρι θα προστεθεί δωρεάν με update και νέο mode, όπου θα λειτουργήσει ως story mode με cutscenes κλπ. Από την Beta έκδοση που έχουμε δει ως τώρα, είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιήσει τους φίλους της σειράς και όχι μόνο.

Μπορείτε να διαβάσετε το Preview μας για τον τίτλο ΕΔΩ.



5. Far Cry Primal
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 23 Φεβρουαρίου 2016 (PS4 / Xbox One), 1 Μαρτίου (PC)
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

H σειρά Far Cry επιστρέφει δριμύτερη μετά το εκπληκτικό Far Cry 3 και το "περισσότερο-Far-Cry-3" Far Cry 4, όπου αλλάξαμε τοπίο και πήγαμε στα Ιμαλάια. Η Ubisoft δεν επαναπαύτηκε και έρχεται 1 χρόνο και κάτι αργότερα να μας δώσει έναν φρέσκο τίτλο σε ένα ολοκαίνουριο setting, στην Λίθινη Εποχή. Για πρώτη φορά αφήνουμε κάτω τα πυροβόλα όπλα, ενώ έρχονται οι δεινόσαυροι στη σειρά. Θα αναλάβετε το ρόλο του Takkar, ενός κυνηγού, που θα ξεκινήσει άοπλος και θα καταλήξει αρχηγός της φυλής του. Σίγουρα αποτελεί ένα απ' τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια για το 2016 και θέλουμε να δούμε αν η Ubisoft τα καταφέρνει και χωρίς όπλα.

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
92%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
0%
Sad
8%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1