5 παιχνίδια που αναμένουμε τον Φεβρουάριο

by Παναγιώτης Τριάντης on 1 Φεβρουαρίου 2017

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των κυκλοφοριών ΕΔΩ.

Το έτος ξεκίνησε δυναμικά με το Resident Evil 7 να κλέβει την παράσταση για τον μήνα Ιανουάριο, παρέα με τα Gravity Rush 2 και Kingdom Hearts HD 2.8. Πριν μπει ο Μάρτιος με πολύ μεγάλες κυκλοφορίες, αλλά και την κυκλοφορία του Nintendo Switch, έχουμε τον Φεβρουάριο.

Ο μήνας των ερωτευμένων έρχεται με μάλλινα δεινοσαυράκια να πολεμούν με έναν νίντζα που συνεργάζεται με ιππότες ,οι οποίοι κατά βάθος χρησιμοποιούν snipers και όλα αυτά σε ένα RTS στο διάστημα. Το’χουμε;

Πριν προχωρήσουμε στους τίτλους που αναμένουμε περισσότερο τον Φεβρουάριο, αξίζει να σημειώσουμε κάποιους τίτλους που δεν κατάφεραν να ενταχθούν στη λίστα, αλλά δεν πρέπει να παραλείψετε. Οι τίτλοι αυτοί δεν είναι άλλοι από το Berserk and the Band of the Hawk και το LEGO Worlds.


1. Poochy & Yoshi's Woolly World
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 3 Φεβρουαρίου 2017
Πλατφόρμες: 3DS

Ο μάλλινος Yoshi επιστρέφει και αυτή τη φορά φέρνει μαζί του και τον Poochy, ένα αξιαγάπητο σκυλάκι που έχει σκοπό να βοηθήσει τον ήρωα στις περιπέτειες του. Το Poochy & Yoshi’s Woolly World αποτελεί ένα port του Yoshi’s Wooly World που κυκλοφόρησε στο Wii U το 2015 και έρχεται στο 3DS για να μπορούμε να απολαύσουμε τις περιπέτειες του αγαπημένου ήρωα παντού.


2. NiOh
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 8 Φεβρουαρίου 2017
Πλατφόρμες: PlayStation 4

H Team Ninja επιστρέφει με ένα νέο action RPG που ακούει στο όνομα NiOh. To gameplay του τίτλου έχει επηρεαστεί από τη σειρά Souls και τοποθετείται την εποχή του 1600. Πρωταγωνιστής είναι ο William που καταφθάνει στην Ιαπωνία ψάχνοντας έναν εχθρό. Η αναζήτηση αυτή θα είναι εύκολη ή όχι; Μάλλον όχι.


3. For Honor
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 14 Φεβρουαρίου 2017
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Ο νέος τίτλος της Ubisoft Montreal είναι γεγονός και φέρει τον τίτλο For Honor. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να παίξουν ως στρατιώτες τριών διαφορετικών φατριών: ιππότες, σαμουράι και βίκινγκς. Η ιστορία βασίζεται στον Apollyon ο οποίος φέρνει σε σύγκρουση τις τρεις φατρίες μέσα από την χειραγώγηση τους, καθώς θεωρεί πως έχουν αποδυναμωθεί πλήρως.


4. Sniper Elite 4
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 14 Φεβρουαρίου 2017
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Η σειρά Sniper Elite επιστρέφει και μαζί της φέρνει ξανά το διάσημο X-Ray kill cam σύστημα, προσθέτοντας τα shrapnel, melee και stealth kills. Για όσους δεν γνωρίζουν, το σύστημα αυτό ακολουθεί τη σφαίρα καθώς φτάνει στον εχθρό και δείχνει σε μορφή X-Ray τη ζημιά που προκάλεσε. Τα γεγονότα του Sniper Elite 4 τοποθετούνται στην Ιταλία το 1943, αμέσως μετά από αυτά του προηγούμενου τίτλου.


5. Halo Wars 2
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 21 Φεβρουαρίου 2017
Πλατφόρμες: PC, Xbox One

To RTS spin-off της σειράς Halo επιστρέφει με τους United Nations Space Command να κάνουν ξανά την εμφάνιση τους και τους Banished, ένας νέος playable στόλος που αντικαθιστά τους Covenant από το πρώτο μέρος της σειράς. Το Halo Wars 2 αποτελείται από ένα campaign 13 αποστολών και online multiplayer έξι παικτών. Αξίζει να σημειωθεί πως ο τίτλος εκμεταλλεύεται την υπηρεσία Xbox Play Anywhere, που σημαίνει πως όσοι αγοράσουν τον τίτλο ψηφιακά θα μπορούν να τον παίξουν τόσο στο PC, όσο και στο Xbox One.

 

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
100%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
0%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1