5 παιχνίδια που αναμένουμε τον Ιανουάριο

by Ελένη Δρίβα on 3 Ιανουαρίου 2019

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των κυκλοφοριών ΕΔΩ.

Το 2018 έφερε πολλά εξαιρετικά παιχνίδια και ορισμένα από αυτά θα τα θυμόμαστε και θα τα συζητάμε για πολύ καιρό ακόμα. Τα Red Dead Redemption 2, God of War και Marvel's Spider-Man είναι μερικοί από τους πρώτους τίτλους που μας έρχονται στο μυαλό, όμως υπήρχαν και μικρότερα projects που ξεχώρισαν, όπως το Celeste και το Dead Cells.

Σε γενικές γραμμές, ήταν μια καλή χρονιά για τη βιομηχανία του gaming. Το 2019 όμως, είναι μια “παράξενη” χρονιά. Από τη μεριά της Sony και της Microsoft, φαντάζει σαν τη μισο-άδεια και παράλληλα μισο-γεμάτη χρονιά που μεσολαβεί ανάμεσα στην τρέχουσα γενιά κονσολών και τη νέα που πλησιάζει. Το τι ακριβώς θα δούμε φέτος δεν το γνωρίζουμε. Υπάρχουν πολλές φήμες και πολλές ημερομηνίες κυκλοφορίας που βρίσκονται στον αέρα.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και μερικές κυκλοφορίες για τις οποίες ανυπομονούμε. Ο Ιανουάριος θα φέρει μερικές από αυτές και έτσι, εμείς επιλέξαμε τις πέντε πιο αναμενόμενες. Πριν δούμε ποιες είναι αυτές όμως, αξίζει να αναφέρουμε και δυο κυκλοφορίες που δεν κατάφεραν να μπουν στη λίστα. Συγκεκριμένα, έχουμε τα: Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jr.'s Journey για το Nintendo 3DS και Tales of Vesperia: Definitive Edition για τα PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

1. New Super Mario Bros. U Deluxe

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 11 Ιανουαρίου 2019
Πλατφόρμες: Nintendo Switch

Το New Super Mario Bros. U κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2012, για το Wii U. Χαρακτηρίστηκε ως ο καλύτερος New Super Mario Bros. τίτλος και αργότερα, εμπλουτίστηκε με ένα DLC, το New Super Luigi U. Πλέον, το New Super Mario Bros. U θεωρείται ο τρίτος πιο εμπορικός τίτλος του Wii U και σε λίγες μέρες θα μεταφερθεί και στο Nintendo Switch, ως New Super Mario Bros. U Deluxe.

Η Deluxe έκδοση θα αποτελεί port της αρχικής και θα περιέχει, τόσο το βασικό παιχνίδι, όσο και το New Super Luigi U, ενώ θα προσθέσει τους Nabbit και Toadette στους playable χαρακτήρες. Πέρα αυτών, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές. Οι χειρισμοί έχουν προσαρμοστεί στο στιλ του Switch και το multiplayer αξιοποιεί την εύκολη χρήση των Joy-Cons, οπότε είναι η ιδανική ευκαιρία για να ασχοληθείτε με τον συγκεκριμένο τίτλο, αν δεν το είχατε κάνει έως τώρα.

2. Ace Combat 7: Skies Unknown

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 18 Ιανουαρίου 2019
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One

Μετά από τέσσερα χρόνια αναμονής και δυο χρόνια καθυστέρηση, το επόμενο Ace Combat βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ. Το Ace Combat 7: Skies Unknown θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα στα PS4 και Xbox One και στο PC τον Φεβρουάριο. Η ιστορία του θα ακολουθεί τον "Trigger", έναν πιλότο του Osean Federation, ο οποίος χάνει τη θέση του στη μοίρα (squadron) που υπηρετεί, αφότου κατηγορείται για τη δολοφονία ενός τέως προέδρου. Εν τέλει, ο πρωταγωνιστής αναγκάζεται να υπηρετήσει σε διαφορετικό σώμα της Osea, για να εξιλεωθεί...

Το Ace Combat 7: Skies Unknown είναι ο πρώτος τίτλος του franchise που "τρέχει" στην Unreal Engine 4 και υποστηρίζει VR. Το παιχνίδι περιέχει ειδικές αποστολές εικονικής πραγματικότητας, που θα είναι αποκλειστικές για το PlayStation 4, για έναν χρόνο. Αναμενόμενα, μετά από τόσα χρόνια, οι εναέριες μάχες επιστρέφουν πιο θεαματικές από ποτέ. Ετοιμαστείτε λοιπόν!

3. Travis Strikes Again: No More Heroes

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 18 Ιανουαρίου 2019
Πλατφόρμες: Nintendo Switch

Όπως προδίδει και ο τίτλος του παιχνιδιού: ο Travis Touchdown επιστρέφει. Το franchise του No More Heroes συνεχίζεται με ένα sequel, όχι όμως με το No More Heroes 3. Αντ' αυτού, έχουμε το Travis Strikes Again: No More Heroes, που μας μεταφέρει εφτά χρόνια μετά από τα γεγονότα του δεύτερου παιχνιδιού. Στο Travis Strikes Again, ο Badman κυνηγάει τον Travis, ώστε να εκδικηθεί τον θάνατο της κόρης του, της Bad Girl. Παρόλα αυτά, μια δαιμονική κονσόλα απορροφάει και τους δυο, αναγκάζοντας του να παίξουν διάφορα βιντεοπαιχνίδια μέχρι να βγει κάποιος νικητής.

Το νέο No More Heroes είναι ιδιαίτερο, όπως και όλα τα δημιουργήματα του Suda51. Ο γνωστός δημιουργός αποφάσισε να γράψει μια νέα ιστορία στο σύμπαν του franchise, η οποία θα αξιοποιεί το setting της με έναν πρωτότυπο τρόπο. Συγκεκριμένα, ο Suda θέλησε να τιμήσει διάφορα indies και retro παιχνίδια, βάζοντας τον Travis σε διάφορες δοκιμασίες από άλλους τίτλους, με την κάμερα να παραμένει πάντα σε προοπτική top-down. Το αποτέλεσμα είναι ένα "κράμα" από το γνωστό στιλ των No More Heroes, με gameplay στοιχεία από άλλα παιχνίδια και (πιθανότατα) δυνατότητα για co-op.

4. Resident Evil 2

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 25 Ιανουαρίου 2019
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One

Το 2015, η Capcom είχε επιβεβαιώσει πως το remake του Resident Evil 2 βρισκόταν υπό ανάπτυξη, όμως αυτό που είδαμε τρία χρόνια μετά, ξεπερνούσε τον όρο του "remake". Έτσι, μετά από τέσσερα χρόνια αναμονής και υπομονής, η Capcom παρατάει το όνομα "Resident Evil 2: Remake" και κυκλοφορεί το Resident Evil 2 (2019), ξεκινώντας τη χρονιά με κρότο. Ο Leon και η Claire "επιστρέφουν" στον εφιάλτη της Raccoon City, το survival horror ξαναζωντανεύει με μένος και από ότι φαίνεται, οδεύουμε προς την κυκλοφορία ενός εξαιρετικού remake.

Μέσω του Resident Evil 2 (2019), η Capcom αναβιώνει έναν από τους πιο κλασικούς τίτλους της, εκσυγχρονίζοντας το gameplay του παιχνιδιού και όχι μόνο. Νέα μηχανή γραφικών (φυσικά), νέες τεχνολογίες και αμέτρητες βελτιώσεις, σε σημείο που θα μπορούσαμε να μιλάμε για ένα νέο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, οι χαρακτήρες και η κεντρική πλοκή παραμένουν, αν και σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, έχει προστεθεί μια νέα τοποθεσία και έχουν γίνει κάποιες απαραίτητες αλλαγές... Έτσι, το Resident Evil 2 δεν μπορούσε να λείπει από τη λίστα.

5. Kingdom Hearts III

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 29 Ιανουαρίου 2019
Πλατφόρμες: PS4, Xbox One

Άλλο ένα παιχνίδι που περιμέναμε ανυπόμονα για πάρα πολύ καιρό είναι το Kingdom Hearts III. Το Kingdom Hearts είναι ένα από τα πιο γνωστά franchises της Square Enix και αυτό το μήνα, θα κυκλοφορήσει το δωδέκατο παιχνίδι της σειράς. Σεναριακά, ο νέος τίτλος τοποθετείται μετά από το Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance και έχει ως πρωταγωνιστή τον Sora. Προσπαθώντας να εντοπίσει τους εφτά Guardians of Light, ο Sora θα ταξιδέψει σε διάφορους κόσμους, τόσο της Disney, όσο και της Pixar.

Νέοι κόσμοι σημαίνουν και νέοι χαρακτήρες και όπως ήδη γνωρίζουμε, θα δούμε αρκετούς καινούργιους ήρωες, όπως του Frozen και του Big Hero 6. Παράλληλα, το παιχνίδι θα "τρέχει" σε νέα μηχανή γραφικών και θα εισάγει μερικούς νέους μηχανισμούς στο gameplay. Η Square Enix έχει αναφέρει πως το party θα αποτελείται από πέντε χαρακτήρες πλέον, ενώ θα υπάρχουν και νέες επιθέσεις... Με λίγα λόγια, ο ονειρικός κόσμος των Kingdom Hearts επιστρέφει καλύτερος από ποτέ και εμείς ανυπομονούμε.

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
100%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
0%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1