5 παιχνίδια που αναμένουμε τον Ιούλιο

by Ελένη Δρίβα on 3 Ιουλίου 2019

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των κυκλοφοριών ΕΔΩ.

Ο Ιούλιος ήρθε, το καλοκαίρι είναι στα “φόρτε” του και η ζέστη δεν μας λυπάται καθόλου. Παρόλα αυτά, σε αντίθεση με άλλες χρονιές, φέτος ο Ιούλιος φέρνει μαζί του αρκετές νέες κυκλοφορίες, οι οποίες θα αποτελέσουν την τέλεια δικαιολογία για να παραμείνουμε αγκαλιά με τους ανεμιστήρες και τα ερκοντίσιον (όχι ότι χρειάζεται κάποια επιπλέον δικαιολογία πέρα από τον καύσωνα, αλλά να είχαμε να λέγαμε).

Συγκεκριμένα, εμείς επιλέξαμε πέντε από τα παιχνίδια που έρχονται αυτόν τον μήνα, για τα οποία ανυπομονούμε περισσότερο. Πριν δούμε ποια είναι αυτά, αξίζει να αναφέρουμε μερικούς τίτλους που δεν κατάφεραν να μπουν στη λίστα. Για την ακρίβεια, έχουμε τα: Stranger Things 3: The Game για PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS και Android, Dr. Mario World για iOS και Android, Lost Ember για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch και το Wolfenstein: Cyberpilot για PC (HTC Vive) και PS4 (PS VR).

1. Sea of Solitude

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 5 Ιουλίου 2019
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One

Το Sea of Solitude θα είναι η πρώτη κυκλοφορία του μήνα (από τη λίστα μας) και κατά πάσα πιθανότητα, το "indie darling" του Ιουλίου. Το παιχνίδι αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2015 και μετά από τη μικρή αναβολή που δέχθηκε την άνοιξη, θα κυκλοφορήσει στα μισά του καλοκαιριού ως ένας από τους τίτλους του προγράμματος EA Originals.

Το δημιούργημα της Jo-Mei Games διηγείται την ιστορία της Kay, μιας νεαρής γυναίκας που έχει μετατραπεί σε τέρας. Εξερευνώντας μια εγκαταλελειμμένη και βυθισμένη πόλη (εμπνευσμένη από το Βερολίνο), η πρωταγωνίστρια θα αναγκαστεί να έρθει αντιμέτωπη με διάφορα πλάσματα, ώστε να βρει την αιτία της μετάλλαξης της. Μέσω του ιδιαίτερου εικαστικού, αλλά και σεναρίου, η δημιουργός του Sea of Solitude, Cornelia Geppert, αποκάλυψε πως θέλει να δημιουργήσει μια ξεχωριστή εμπειρία και να μιλήσει για τα προβλήματα της ψυχικής υγείας.

2. Dragon Quest Builders 2

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 12 Ιουλίου 2019
Πλατφόρμες: PS4, Nintendo Switch

Μετά από εφτά μήνες αναμονής, το Dragon Quest Builders 2 έρχεται επιτέλους και στην Ευρώπη. Το sequel του Dragon Quest Builders κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2018 στην Ιαπωνία και σε λίγες μέρες θα κάνει το ντεμπούτο του παγκοσμίως. Σύμφωνα με τη Square Enix, το παιχνίδι φέρει διάφορα χαρακτηριστικά που έλειπαν από τον προκάτοχό του, όπως τη δυνατότητα να πετάξετε και να εξερευνήσετε κάτω από το νερό, καθώς και να παίξετε με παρέα (co-op των τεσσάρων ατόμων), τόσο τοπικά, όσο και online.

Σεναριακά, το παιχνίδι τοποθετείται μετά από τα γεγονότα του Dragon Quest II και σας βάζει στον ρόλο ενός builder που προσπαθεί να ξεφύγει από τα Children of Hargon. Φυσικά, όπως και στον πρώτο τίτλο του franchise, θα έχετε τη δυνατότητα να μαζέψετε αντικείμενα ώστε να φτιάξετε διάφορα κτίσματα και εξοπλισμό.

3. Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 19 Ιουλίου 2019
Πλατφόρμες: Nintendo Switch

Το The Black Order θα είναι το τρίτο παιχνίδι της σειράς Marvel Ultimate Alliance και το πρώτο που αναπτύσσεται αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Σύμφωνα με τη Team Ninja, το Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order τοποθετείται σε διαφορετικό κόσμο από τα προηγούμενα δυο κεφάλαια του franchise, ενώ θα είναι μια παραλλαγή του The Infinity War, με τον Thanos και το Black Order που προσπαθούν να κατακτήσουν τον κόσμο, χρησιμοποιώντας τις έξι Infinity Stones.

Το παιχνίδι θα σας επιτρέπει να παίξετε τόσο μόνοι, όσο και με παρέα. Το roster θα απαρτίζεται από δεκάδες χαρακτήρες από τις ομάδες των Avengers, Guardians of the Galaxy, X-Men, Inhumans, Defenders, Marvel Knights, Spider-Verse και Midnight Sons. Οι Fantastic Four και μερικοί επιπλέον ήρωες από τους Marvel Knights και X-Men θα προστεθούν αργότερα, μέσω του expansion pass.

4. Wolfenstein: Youngblood

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 26 Ιουλίου 2019
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia

Με το Wolfenstein: Youngblood η Bethesda προσπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό μέσα στο σύμπαν των Wolfenstein. Μεταφέροντας τους παίκτες στη δεκαετία του 1980, το Youngblood ακολουθεί τις δίδυμες κόρες του B.J. Blazkowicz που κατευθύνονται στο Παρίσι, αναζητώντας τον πατέρα τους και βοηθώντας παράλληλα τη Γαλλική Αντίσταση να ελευθερώσει τη χώρα από τους Γερμανούς. Αυτό σημαίνει ότι αυτή τη φορά έχουμε δυο πρωταγωνίστριες, τις Jessica και Sophia Blazkowicz, σε αντίθεση με τα παλιότερα παιχνίδια που είχαμε μόνο έναν.

Παράλληλα, η ιστορία του Wolfenstein: Youngblood δεν είναι γραμμική, ενώ αναμενόμενα θα μπορείτε να παίξετε είτε μόνοι σας, είτε συνεργατικά, με ακόμα ένα άτομο. Μεταξύ άλλων, η Bethesda έχει αναφέρει πως θα είναι το μεγαλύτερο, σε διάρκεια, παιχνίδι της σειράς.

5. Fire Emblem: Three Houses

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 26 Ιουλίου 2019
Πλατφόρμες: Nintendo Switch

Άλλο ένα παιχνίδι που κυκλοφορεί αυτόν τον μήνα μετά από αναβολή (δυο αναβολές για την ακρίβεια) είναι το Fire Emblem: Three Houses. Πρόκειται για το δέκατο έκτο κεφάλαιο του Fire Emblem franchise και το πρώτο παιχνίδι της σειράς που θα κυκλοφορήσει για οικιακή κονσόλα, μετά από το Fire Emblem: Radiant Dawn, του 2007. Για αυτόν το λόγο, είναι και το πρώτο Fire Emblem που θα έχει visuals υψηλής ευκρίνειας.

Το Three Houses είναι ένα tactical RPG που εστιάζει σε έναν καθηγητή/τρια του Officer's Academy, τον/την Byleth, που φαίνεται να είναι ο/η μόνος/η που μπορεί να δει ένα νεαρό κορίτσι, τη Sothis. Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν το φύλο του χαρακτήρα, όμως το όνομα θα είναι πάντα το ίδιο...

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
100%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
0%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1