5 παιχνίδια που αναμένουμε τον Ιούλιο

by Ελένη Δρίβα on 1 Ιουλίου 2020

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των κυκλοφοριών ΕΔΩ.

Όλως περιέργως, το φετινό καλοκαίρι δεν κόβει καθόλου ταχύτητα όσον αφορά στις νέες κυκλοφορίες, κάτι που σπάνια βλέπουμε το συγκεκριμένο τρίμηνο αφού συνήθως οι περισσότερες εταιρείες προτιμούν να περιμένουν μέχρι τον Σεπτέμβριο και έπειτα. Ο Ιούλιος του 2020 δεν εμπίπτει σε αυτό το μοτίβο και μετά από τον Ιούνιο, που μας έφερε το The Last of Us Part II μεταξύ άλλων, έρχεται να συνεχίσει το δυναμικό σερί με πολλούς και διαφορετικούς τίτλους.

Πριν δούμε ποιοι είναι αυτοί, αξίζει να αναφέρουμε τα παιχνίδια που δεν κατάφεραν να μπουν στη λίστα. Συγκεκριμένα, έχουμε τα: Hunting Simulator 2 για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch, Rocket Arena για PC, PS4 και Xbox One, Death Stranding για PC, Grounded (Early Access) για PC και Xbox One και το ελληνικό S.C.A.R. της AVE για PC.

1. Marvel's Iron Man VR

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 3 Ιουλίου 2020
Πλατφόρμες: PS4 (Απαιτείται PlayStation VR)

Κακά τα ψέματα, όλοι όσοι αγαπάμε τους υπερήρωες έχουμε, κάποια στιγμή στη ζωή μας, φανταστεί πως θα ήταν να φορούσαμε εμείς μια εντυπωσιακή στολή, σώζοντας τον κόσμο. Μετά απλά μεγαλώσαμε και περιορίσαμε τη φαντασία μας ελπίζοντας για το αμέσως επόμενο καλύτερο πράγμα, δηλαδή για μια εταιρεία να φτιάξει το τέλειο superhero game. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν το Marvel's Iron Man VR θα είναι αυτό το παιχνίδι των ονείρων μας, αλλά θεωρητικά η εικονική πραγματικότητα θα μας βοηθήσει να νιώσουμε Iron Man έστω και για λίγο.

Αξιοποιώντας τα PlayStation VR, Camera και Move η Camouflaj θα σας βάλει στον ρόλο του Tony Stark, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με έναν hacker και ακτιβιστή που στρέφει παλιά όπλα των Stark Industries εναντίον του Iron Man. Χρησιμοποιώντας τον VR εξοπλισμό της Sony, η εταιρεία ανάπτυξης σας επιτρέπει να πετάξετε, να κάνετε μανούβρες και να πολεμήσετε φορώντας την εμβληματική στολή του Tony Stark...

2. Deadly Premonition 2: A Blessing In Disguise

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 10 Ιουλίου 2020
Πλατφόρμες: Nintendo Switch

Το δεύτερο παιχνίδι για αυτόν τον μήνα μας έρχεται από τις TOYBOX Inc. και Rising Star Games. Πρόκειται για το Deadly Premonition 2: A Blessing In Disguise, το οποίο θα αποτελέσει prequel και sequel του πρώτου κεφαλαίου, ταυτόχρονα. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκονται οι πράκτορες Davis και Jones που καλούνται να εξιχνιάσουν μια δολοφονία στο Le Carré, ενώ επιστρέφει και ο πράκτορας York.

Η TOYBOX Inc. υπόσχεται άλλο ένα μυστήριο οπού τίποτα δεν είναι αυτό που δείχνει και επιστρέφοντας στο παρελθόν οι παίκτες θα μπορέσουν να βρουν την απάντηση.

3. Paper Mario: The Origami King

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 17 Ιουλίου 2020
Πλατφόρμες: Nintendo Switch

Ο Paper Mario επιστρέφει με το ίδιο χαριτωμένο στιλ και αποτελεί τη δεύτερη αποκλειστικότητα της Nintendo για τον μήνα. Ο αγαπημένος υδραυλικός όλων έρχεται αντιμέτωπος με μια στρατιά από origami εχθρούς, γνωστοί και ως Folded Soldiers, του Origami King. Ο King Olly έχει καταλάβει το Mushroom Kingdom και εσείς καλείστε να το σώσετε...

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί για το παιχνίδι, το Paper Mario: The Origami King έχει παρόμοια εξερεύνηση με τα υπόλοιπα κεφάλαια της σειράς, όμως το σύστημα μάχης έχει βελτιωθεί. Παλιοί και νέοι σύμμαχοι θα βοηθήσουν τον Mario στο ταξίδι του, ανάμεσά τους και η Olivia που θα παίξει παρόμοιο ρόλο με αυτούς των Kersti και Huey, από τα παλιότερα Paper Mario.

4. Ghost of Tsushima

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 17 Ιουλίου 2020
Πλατφόρμες: PS4

Έπειτα, η Sucker Punch Productions θα μας ταξιδέψει στην Ιαπωνία του 13ου αιώνα οπού η Μογγολική αυτοκρατορία έχει κατατροπώσει ολόκληρα έθνη. Το νησί της Tsushima είναι ο επόμενος στόχος των κατακτητών και αυτό που τους χωρίζει από την υπόλοιπη Ιαπωνία, όμως ο σαμουράι Jin Sakai θα κάνει ό,τι μπορεί για να προστατέψει την πατρίδα του και τους κατοίκους της και έτσι θα γεννηθεί ο μύθος του Ghost of Tsushima...

Η νέα IP της Sony είναι ένα ακόμα αυστηρά single-player παιχνίδι. Ανάλογα με τις επιλογές σας και τον τρόπο που μάχεστε, ο Jin θα θεωρείται είτε ένας τίμιος samurai που μάχεται μέχρι θανάτου, είτε ghost που χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους για να επικρατήσει στη μάχη. Η Sucker Punch φαίνεται να εστιάζει εξ ολοκλήρου στην αισθητική των σαμουράι με σκοπό την πιστότητα, με το "φινετσάτο", εντυπωσιακό και επικίνδυνο swordplay να κλέβει τις εντυπώσεις και βάσει με όσα έχουμε δει ως τώρα, το Ghost of Tsushima θεωρείται όχι μόνο ένας από τους πιο αναμενόμενους τίτλους του μήνα, αλλά και της χρονιάς.

 

 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΜΑΣ PREVIEW, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

 

 

5. Destroy All Humans!

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 28 Ιουλίου 2020
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One, Google Stadia

Για την τελευταία κυκλοφορία του μήνα έχουμε το Destroy All Humans! και το remake του. H Black Forest Games και η THQ Nordic κάνουν reboot το γνωστό franchise επιστρέφοντας στον πρώτο τίτλο της σειράς. Οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να διατηρήσουν τους διαλόγους, την πλοκή και το χιούμορ του παιχνιδιού ακριβώς όπως ήταν, βελτιώνοντας όμως τα μοντέλα των χαρακτήρων, τα cutscenes και εισάγοντας motion capture. Παράλληλα και μεταξύ κάποιων αλλαγών, το remake θα περιέχει και μια αποστολή που δεν είχε συμπεριληφθεί στον original τίτλο.

Σεναριακά, όπως προαναφέραμε, το Destroy All Humans! του 2020 διατηρεί την ίδια πλοκή. Αναμενόμενα λοιπόν, πρωταγωνιστής είναι ο Crypto που έρχεται στη Γη του 1959 για να συλλέξει ανθρώπινο DNA. Ο οπλισμός, το gameplay, οι περιοχές και η εξερεύνηση παραμένουν ως είχαν, αν και η Black Forest Games υπόσχεται πως και εκεί θα έχουν γίνει οι απαιτούμενες τεχνικές βελτιώσεις.

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
100%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
0%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1