5 παιχνίδια που αναμένουμε τον Μάρτιο

by Παναγιώτης Τριάντης on 1 Μαρτίου 2018

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των κυκλοφοριών ΕΔΩ.

Ο Φεβρουάριος έφυγε λίγο τρέχοντας με ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες και κάποια παιχνίδια να μην πηγαίνουν τόσο καλά όσο θα περιμέναμε. Συγκεκριμένα το remake του Shadow of the Colossus έκανε τους πάντες να θέλουν να το αγοράσουν ξανά, το Secret of Mana να μπορούσε να είναι λίγο καλύτερο, τη σειρά Bayonetta στο Switch να προσφέρει την καλύτερη επίδοση από όλες τις εκδόσεις και το Kingdom Come: Deliverance παρά τα προβλήματα του να είναι ένα αξιόλογο παιχνίδι.

Κάθε χρόνο, ο Μάρτιος αποτελεί έναν σημαντικό μήνα για τα video games. Μπορεί κάποια παιχνίδια που περιμέναμε να έχουν αναβληθεί, αλλά παραμένει ένας γεμάτος μήνας. Συγκεκριμένα, έχουμε δύο κρατούμενους που προσπαθούν να το σκάσουν σε ένα φανταστικό βασίλειο με πειρατές κάπου στις ΗΠΑ με αρχηγό έναν πάστορα που μας γεμίζει αγωνία.

Πριν περάσουμε όμως στα πέντε πιο αναμενόμενα παιχνίδια του Φεβρουαρίου, αξίζει να σημειώσουμε και κάποιους τίτλους που κυκλοφορούν, αλλά δεν κατάφεραν να μπουν στη λίστα. Οι τίτλοι αυτοί είναι οι: Kirby Star Allies για το Switch, το Frantics που μαζί του φέρνει τα ελληνικά στους τίτλους της σειράς PlayLink για το PS4, το Attack on Titan 2 για PC, PS4, Switch και Xbox One και το Detective Pikachu για 3DS. Αυτά από νέους τίτλους, μιας και έχουμε πολλά remasters και συλλογές. Συγκεκριμένα έχουμε τα: Assassin’s Creed Rogue Remastered για PS4 και Xbox One, την τριλογία του Devil May Cry για PC, PS4 και Xbox One και το Burnout Paradise Remastered για PS4 και Xbox One.


1. Sea of Thieves
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 20 Μαρτίου 2018
Πλατφόρμες: PC, Xbox One

H Rare επιστρέφει δυναμικά μετά από αρκετά χρόνια απουσίας και ανάπτυξης του νέου της τίτλους. Το Sea of Thieves έκανε την εμφάνιση του το 2015 στην έκθεση Ε3 και έρχεται να ταράξει τα νερά με ένα διασκεδαστικό co-op παιχνίδι πειρατών όπου οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με άλλα πληρώματα με στόχο να συγκεντρώσουν τον περισσότερο θησαυρό. Ο τίτλος αποτελεί μέρος του προγράμματος Xbox Play Anywhere που σημαίνει πως όσοι το αγοράσουν ψηφιακά θα το έχουν τόσο στο PC όσο και στο Xbox One, ενώ θα προστεθεί και στη βιβλιοθήκη του Xbox Game Pass κατά την κυκλοφορία του.


2. Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 23 Μαρτίου 2018
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4

Άλλος ένας τίτλος που είχε ανακοινωθεί τρία χρόνια πριν και κυκλοφορεί φέτος. Ο λόγος για το Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom της Level-5 το οποίο αποτελεί sequel του αρχικού τίτλου και τοποθετείται εκατοντάδες χρόνια μετά από αυτό. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του Evan Pettiwhisker Tildrum ο οποίος έχει σφετεριστεί από το βασίλειο του και προσπαθεί να το διεκδικήσει ξανά.


3. A Way Out
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 23 Μαρτίου 2018
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

To A Way Out είναι ένας τίτλος που προκάλεσε θετικές εντυπώσεις από τη στιγμή που ανακοινώθηκε και δεν θα μπορούσε να λείπει από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του μήνα. Ο δύο φυλακισμένοι προσπαθούν να αποδράσουν μέσα από τη φυλακή, κάτι που θυμίζει έντονα Prison Break. Η ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού κρύβεται στο ότι παίζεται μόνο co-op είτε τοπικά είτε online με τους παίκτες να πρέπει να συνεργαστούν για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.


4. Far Cry 5
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 27 Μαρτίου 2018
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Μετά το… διάλειμμα του Primal, η σειρά Far Cry επιστρέφει. Η Ubisoft αυτή τη φορά μας ταξιδεύει στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην φανταστική Hope County της Montana. Εκεί ένας πάστορας που ονομάζεται Joseph Seed, ο οποίος πιστεύει πως είναι ο εκλεκτός προκειμένου να προστατέψει τους κατοίκους από μία αναπόφευκτη κατάρρευση της κοινωνίας και δημιουργεί το Eden’s Gate. Στην πραγματικότητα ο πάστορας έχει δημιουργήσει μία cult που μόνο καλό δεν κάνει στους κατοίκους. Οι παίκτες καλούνται να “ρίξουν” τον πάστορα μέσα από μια ομάδα κατοίκων που θέλουν να επαναφέρουν την ηρεμία στην Hope County.


5. Agony
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 30 Μαρτίου 2018
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Το Agony αποτελεί έναν νέο survival horror τίτλο από την Madmind Studio. Οι παίκτες ξεκινούν το ταξίδι τους ως μία βασανισμένη ψυχή στα βάθη της Κόλασης χωρίς καμία μνήμη για το παρελθόν της. Μία ειδική ικανότητα κάνει τους παίκτες να χειρίζονται ανθρώπους που συναντούν στον δρόμο τους, να κατακτήσουν δαίμονες και να επιβιώσουν στις ακραίες συνθήκες που θα βρεθούν.

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
9%
Cheers
82%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
0%
Sad
9%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1