5 παιχνίδια που αναμένουμε τον Μάρτιο

by Παύλος Κρούστης on 1 Μαρτίου 2016

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των κυκλοφοριών ΕΔΩ.

Ο Φεβρουάριος ήταν ένας αρκετά καυτός μήνας κυκλοφοριών και ετοιμαζόμαστε να μπούμε σε ελαφρώς πιο χλιαρό πρόγραμμα. Φυσικά βέβαια, μέσα στον μήνα κυκλοφορούν και πάλι δύο τεράστιες κυκλοφορίες, οι οποίες δεν είναι άλλες από το The Division και το νέο Hitman (τουλάχιστον μέρος του). Εκτός από αυτά όμως, δυστυχώς δεν έχουμε πολύ υλικό. Αυτό δεν είναι απαραίτητα άσχημο, καθώς ο Απρίλης αναμένεται να είναι φλεγόμενος και όχι απλά καυτός...


1. The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 4 Μαρτίου 2016
Πλατφόρμες: Wii U

H σειρά The Legend of Zelda επιστρέφει! Δυστυχώς όχι ακόμα με κάποιο νέο παιχνίδι, όπως περιμέναμε, αλλά με το HD Remaster ενός αγαπημένου, του Twilight Princess, που είχε κυκλοφορήσει πρώτη φορά για Gamecube, αλλά και Wii. Το νέο Zelda λένε οι φήμες ότι θα το δούμε όταν κυκλοφορήσει η νέα κονσόλα της Nintendo τέλη του έτους, ενώ παράλληλα θα κυκλοφορήσει και σε Wii U. Πάντα όμως μιλάμε για φήμες και όχι επίσημη ανακοίνωση. Έως τότε, οι fans μπορούν να καταβροχθίσουν το Twilight Princess HD, που αποτελεί το δεύτερο HD remaster για τη σειρά που έρχεται στο Wii U μετά το Wind Waker. Δεν είναι αυτό που περιμένουμε με αγωνία από τη σειρά, αλλά θα πάρουμε ό,τι υπάρχει.


2. Tom Clancy's The Division
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 8 Μαρτίου 2016
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Το Tom Clancy's The Division είναι ο νέος "μεγάλος" τίτλος της Ubisoft και αποτελεί νέα IP. Αν δεν έχετε ακούσει ακόμα γι' αυτόν, σημαίνει ότι απλά δεν ασχολείστε με το gaming πιθανότατα ή κρυβόσασταν κάπου για καιρό, καθώς η τελευταία Beta που διοργανώθηκε μάζεψε πάνω από 10 εκ. κόσμο! Το παιχνίδι είναι ένας cover-based Third-Person Shooter τίτλος, που δίνει ιδιαίτερη βάση στο online και στο συνεργατικό (αλλά και PvP) παιχνίδι. Αποτελεί τον άμεσο ανταγωνιστή του Destiny (καθώς στην ουσία πρόκειται για ίδιο είδος με άλλο setting), ενώ οι λεπτομέρειες του gameplay είναι άπειρες για να τις αναλύσουμε εδώ. Θα υπάρχει και campaign , όπου θα μπορείτε να παίξετε μόνοι σας, αλλά θα προτείναμε να πάρετε μαζί και τους φίλους σας... Το παιχνίδι θα απαιτεί online σύνδεση, αλλά όχι και PS Plus/Xbox Live Gold, όμως ενδέχεται χωρίς αυτές να μην μπορείτε να λάβετε μέρος σε κάποια modes (πχ. Dark Zone).


3. Hitman
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 11 Μαρτίου 2016
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Μετά το εκπληκτικό Hitman Absolution, η IO Interactive επιστρέφει στη νέα γενιά για πρώτη φορά με το θρυλικό πλέον Agent 47 να βρίσκεται στην ακμή του. Το κλασικό third-person stealth gameplay θα γίνει ακόμα πιο "ανοιχτού τύπου" χάρη στις δυνατότητες της ανανεωμένης μηχανής γραφικών, δίνοντάς σας πολλές ευκαιρίες να δοκιμάσετε τις ιδέες σας και να κάνετε αυτά που θέλετε. Ο πρόλογος του παιχνιδιού αποκαλύφθηκε στην Beta, που ήδη διοργανώθηκε, αλλά και πρόκειται να δούμε ξανά για τους PS Plus κατόχους το Σαββατοκύριακο. Μας έδειξε την ιστορία του παιχνιδιού αρκετά χρόνια νωρίτερα, ενώ είδαμε και ένα trailer, που θα ενώνει τον πρόλογο με το βασικό παιχνίδι, το οποίο θα εκτυλίσσεται μετά από τα γεγονότα του Absolution.

O τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου σε ψηφιακή μορφή και θα περιλαμβάνει μόνο την Prologue αποστολή και την πρώτη τοποθεσία του παιχνιδιού, το Paris. Η δεύτερη και η τρίτη τοποθεσία, Sapienza και Marrakesh, θα κυκλοφορήσουν αντίστοιχα τον Απρίλιο και τον Μάιο και σε αυτές θα έχουν πρόσβαση όσοι αγοράσουν τη full έκδοση μόνο. Ο τίτλος θα διατεθεί σε δύο μορφές: α) Μόνο το intro pack στα 15 ευρώ β) Full Experience στα 60 ευρώ. Φυσικά, θα υπάρχει και η Collector's edition (περιλαμβάνει ψηφιακό αντίτυπο του παιχνιδιού μόνο) και προς το τέλος της χρονιάς θα υπάρξει και retail κυκλοφορία. Επίσης οι 3 επόμενες τοποθεσίες θα γίνουν διαθέσιμες αργότερα μες στο χρόνο.

Αν μπερδευτήκατε, έχετε δίκιο...4. EA Sports UFC 2
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 17 Μαρτίου 2016
Πλατφόρμες: PlayStation 4, Xbox One

To UFC της EA Sports επιστρέφει έπειτα από 2 χρόνια και αυτή τη φορά καλύτερο από ποτέ. Βελτιώσεις θα δούμε σε όλους τους τομείς και κυρίως στην A.I. των αντιπάλων, νέο Knockout Physics σύστημα, παραμορφώσεις στα σώματα των αθλητών και άλλα πολλά. Επίσης για πρώτη φορά θα δούμε και της γυναίκες του UFC πρωταθλήματος.


5. Day of the Tentacle Remastered
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Μάρτιος 2016
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, PS Vita

H Double Fine πήρε φόρα με τα Remasters απ' ότι φαίνεται και μετά το σχετικά επιτυχημένο (για μας όχι τόσο) remaster του Grim Fandango επιστρέφει με ένα άλλο απ' τα κλασικότερα adventures όλων των εποχών, το Day of the Tentacle. Ευτυχώς αυτή τη φορά φαίνεται να έχει γίνει πιο προσεκτική δουλειά και η εταιρεία να έχει εργαστεί περισσότερο επάνω στο "ρετουσάρισμα" του τίτλου για το 2016, ενώ έχει ανακοινωθεί ήδη ότι περιμένουμε και το Full Throttle σε remaster. Η Double Fine ακόμα δυστυχώς δεν έχει ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, κάτι που μας ωθεί να πιστέψουμε ότι ο τίτλος ίσως δεν κυκλοφορήσει τελικά μέσα στον Μάρτιο. Μακάρι να διαψευστούμε.

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
13%
Cheers
38%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
25%
Sad
0%
Rage
25%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1