5 παιχνίδια που αναμένουμε τον Μάιο

by Βασίλης Τατσιόπουλος on 1 Μαΐου 2018

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των κυκλοφοριών ΕΔΩ.

Ο Απρίλιος τελειώνει και από ό,τι φαίνεται θα μείνει στη μνήμη μας ως ο μήνας του God of War, καθώς ο τίτλος για το PlayStation 4 τον χαρακτήρισε, κατά κύριο λόγο. Είδαμε, βέβαια και άλλες μεγάλες κυκλοφορίες, όπως το Yakuza 6: The Song of Life και το περιφερειακό του Switch, Nintendo Labo, το οποίο σύντομα θα πιάσουμε στα χέρια μας και θα σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας. Οι συζητήσεις γύρω από τη νέα περιπέτεια του Kratos συνεχίζουν ακόμη, καθώς μπαίνουμε στον Μάιο και βλέπουμε τις επερχόμενες σημαντικές κυκλοφορίες.

1. Conan Exiles

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 8 Μαΐου 2018
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One

Με το Conan Exiles, η Funcom θα μας ταξιδέψει στην Υβοριανή εποχή του συγγραφέα Robert E. Howard. Ο κόσμος του παιχνιδιού αναμένεται σκληρός, καθώς μιλάμε για έναν survival τίτλο στο προϊστορικό σύμπαν του Conan. Το Conan Exiles πέρασε από το Early Access στάδιό του, λεπτομέρειες για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στο preview μας, εδώ.

Τώρα, πλησιάζοντας την κυκλοφορία του, το Conan Exiles έρχεται εμπλουτισμένο με περισσότερες δραστηριότητες και περιοχές. Θα πρέπει να επιβιώσουμε στο σκληρό περιβάλλον και να αντιμετωπίσουμε διάφορες απειλές, είτε μόνοι είτε σε multiplayer. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τεράστιο open world κόσμο και crafting στοιχεία.

2. Pillars of Eternity: Deadfire

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 8 Μαΐου 2018 (PC)
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch

Το πρώτο Pillars of Eternity ήταν ένα παραδοσιακό RPG, προσαρμοσμένο στα σύγχρονα δεδομένα. Μας έδωσε τη δυνατότητα να ζήσουμε μία εμπειρία ανάλογη των παλιών, κλασικών παιχνιδιών του είδους, όπως είναι η σειρά Baldur's Gate, ενώ παράλληλα κατάφερε να προσφέρει μία φρέσκια, ανανεωμένη ματιά στα RPG αυτού του ύφους.

Το δεύτερο Pillars of Eternity θα μας δώσει κλασικά, αγαπημένα χαρακτηριστικά και υπόσχεται μερικά καινούρια. Αυτή τη φορά, οι σύντροφοί μας θα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, εκτός από με εμάς και τα αποτελέσματα ενδέχεται να είναι ενδιαφέροντα. Επίσης, αυτή τη φορά θα ταξιδεύουμε με πλοίο και θα συναντήσουμε πειρατές.

3. State of Decay 2

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 22 Μαΐου 2018
Πλατφόρμες: PC, Xbox One

To sequel του State of Decay, του πολύ επιτυχημένου survival horror αποκλειστικού τίτλου της Microsoft, το περιμένουμε με αγωνία. Έχει τα φόντα να είναι η αποκλειστικότητα που χρειάζεται το Xbox One. Στο State of Decay 2 θα αντιμετωπίσουμε ορδές από zombies, μόνοι μας ή μαζί με τους συμμάχους μας σε multiplayer ώστε να επιβιώσουμε στον δυστοπικό κόσμο του.

4. Dark Souls Remastered

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 25 Μαΐου 2018 (Καλοκαίρι 2018 για το Switch)
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch

Το Dark Souls, πνευματικός διάδοχος του Demon's Souls, το ξέρουμε όλοι. Είναι ένα παιχνίδι που άφησε τη βιομηχανία άφωνη, όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Η τεράστια δυσκολία του, ο πολύ ενδιαφέρων κόσμος του, η πετυχημένη minimal αφήγηση, το άριστο level design και η υπέροχη ατμόσφαιρά του, το έχουν βάλει σε πολλά σπίτια παικτών και πλέον θεωρείται κλασικό. Ξεκίνησε ένα κύμα παιχνιδιών, με την άφιξη του οποίου η δυσκολία σταμάτησε να θεωρείται απαγορευτικός παράγοντας και πολλοί την αγκάλιασαν.

Τώρα, σχεδόν επτά χρόνια από την κυκλοφορία του πρωτότυπου, θα έχουμε την ευκαιρία να το ξαναζήσουμε, ανανεωμένο στη remastered έκδοσή του. Ενδιαφέρον προκαλεί η επικείμενη κυκλοφορία του στο Nintendo Switch, αν και η συγκεκριμένη έκδοση έχει υποστεί καθυστέρηση και αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2018.

5. Detroit: Become Human

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 25 Μαΐου 2018
Πλατφόρμες: PS4

Το νέο παιχνίδι της Quantic Dream αντιμετωπίζει αρκετές προκλήσεις. Πρέπει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που έχει δημιουργήσει η εταιρεία με τις προηγούμενες κυκλοφορίες της. Μέχρι στιγμής, όλα φαίνεται να βαδίζουν ομαλά για τον τίτλο. Το demo που κυκλοφόρησε μας έδωσε μόνο θετικές εντυπώσεις και μας έκανε να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο για το παιχνίδι. Φαίνεται πως, με το Detroit: Become Human θα δούμε ένα πολύ εξελιγμένο σύστημα όσον αφορά τις επιλογές και τις διακλαδώσεις που δημιουργούνται από τις εκάστοτε συνέπειες. Επίσης, ο οπτικός τομέας δείχνει υπέροχος και η ιστορία με τα ανδροειδή, που ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν με το tech demo, το Kara , είναι πολλά υποσχόμενη.

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
100%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
0%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1