5 παιχνίδια που αναμένουμε το Νοέμβριο

by Παύλος Κρούστης on 2 Νοεμβρίου 2015

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των κυκλοφοριών ΕΔΩ.

Ο δεύτερος συνεχόμενος μήνας με τις πιο σημαντικές κυκλοφορίες της χρονιάς είναι εδώ. Ό,τι δεν κυκλοφόρησε ως τώρα, βγαίνει στη μορφή μερικών τεράστιων παιχνιδιών αυτόν το μήνα. Πάντα ο Νοέμβρης πρωταγωνιστεί χάρη στο... Before Christmas παράγοντα, καθώς είναι η εποχή που η καταναλωτική μανία χτυπάει κόκκινο. Τι μας έχουν ετοιμάσει λοιπόν οι εταιρείες για την εξόρμησή μας στα κατάστήματα; Πέντε απ' τα μεγαλύτερα παιχνίδια της χρονιάς, big sequels των μεγαλύτερων σειρών της βιομηχανίας και μερικά απ' τα πιο αναμενόμενα των τελευταίων ετών...


1. Need for Speed
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 3 Νοεμβρίου 2015
Πλατφόρμες: PlayStation 4, Xbox One (PC - Αρχές 2016)

Το reboot της σειράς Need for Speed είναι εδώ και φαίνεται να μας δίνει αυτό ακριβώς που ζητούσαμε τόσα χρόνια. Έναν διάδοχο του Need for Speed Underground. Μπορεί να μην έχει αυτήν την επωνυμία, αλλά έχει όλα τα στοιχεία, που περιμέναμε: Καγκουριλίκι και customization δίχως αύριο. Η Ghost Games φέρνει τη συνταγή των τελευταίων NFS σε ένα online-only παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να διχάσει λόγω κάποιων χαρακτηριστικών. Α, ξεχάσαμε το άκρως εντυπωσιακό art style των γραφικών που χτυπάει αληθοφάνεια σε πολλά σημεία.... Διαβάστε ΕΔΩ το Preview μας.


2. Call of Duty: Black Ops III
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 6 Νοεμβρίου 2015
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360

Ναι, κάθε χρόνο έχουμε νέο Call of Duty. Ναι, κάθε χρόνο, ξεπουλάει σα ζεστό ψωμάκι. Αν αναρωτιέστε γιατί, ο λόγος είναι απλός: η Activision έχει βρει τη χρυσή συνταγή που βάζει να εφαρμόσουν και τα τρία studios δουλεύουν επάνω στη σειρά. Πέρυσι είδαμε με το Advanced Warfare επιτέλους γραφικά νέας γενιάς, φέτος όμως είναι η σειρά της Treyarch να μας δείξει τι καταφέρνει για τα PS4 και Xbox One. Μπορεί τα Xbox 360 και PS3 να μην συμπεριλαμβάνουν Campaign, αλλά το εθιστικό gameplay της σειράς, επιστρέφει καλύτερο από ποτέ. Διαβάστε το Prevew μας ΕΔΩ.


3. Fallout 4
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 10 Νοεμβρίου 2015
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Το Fallout 4 είναι προ των πυλών φέρνοντας αγαλλίαση σε εκατομμύρια fans σε όλον τον κόσμο. Υπάρχει λόγος που αυτή η σειρά είναι μία απ' τις πιο αγαπημένες με τόσο πιστούς fans στον κόσμο και ακούει στο όνομα: Fallout 3. Η Bethesda θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον εαυτό της αυτή τη φορά, ενώ ήδη ξεκίνησε με μία απ' τις καλύτερες συλλεκτικές εκδόσεις που έχουμε δει και πιθανότατα το πιο εντυπωσιακό gaming-related gadget ως τώρα, το Pip-Boy.


4. Rise of the Tomb Raider
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 13 Νοεμβρίου 2015
Πλατφόρμες: Xbox One, Xbox 360 (PC - Αρχές 2016, PS4 - Τέλη 2016)

To Rise of the Tomb Raider έρχεται ως timed-exclusive για τα Xbox, σε μια κίνηση ματ της Microsoft, η οποία εξαγόρασε το δικαίωμα για την αποκλειστικότητα του παιχνιδιού στις κονσόλες της για ένα χρόνο και περίπου 2-3 μήνες όσον αφορά την PC έκδοση. H πολυαναμενόμενη συνέχεια του εκπληκτικού Reboot του 2013 θα είναι σε λίγες μέρες κοντά μας και το περιμένουμε με τρεχούμενα σάλια για δύο λόγους: α) Φαίνεται να είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό έχει κυκλοφορήσει ως τώρα στο Xbox One και β) Αναμένεται να βελτιώσει τους τομείς που έπασχε ελαφρώς το προηγούμενο παιχνίδι: περισσότερη εξερεύνηση και πιο πολύπλοκα puzzles σε τάφους αυτή τη φορά.


5. Star Wars Battlefront
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 20 Νοεμβρίου 2015
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Το Star Wars Battlefront 3 είναι ένας απ' τους πιο πολυζητημένους τίτλους. Η DICE αντ' αυτού φέρνει τον δεύτερο μεγάλο τίτλο για την EA για αυτόν το μήνα με το Reboot της σειράς. To timing φυσικά είναι κάτι παραπάνω από ιδανικό, καθώς θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι λίγες ημέρες νωρίτερα απ' την κυκλοφορία του Star Wars: The Force Awakens. Ο τίτλος δε θα περιλαμβάνει campaign αλλά από αυτά που είδαμε στην Beta σίγουρα θα ικανοποιήσει τη δίψα πολλών Star Wars fans. Διαβάστε ΕΔΩ το Preview μας..

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
77%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
0%
Sad
15%
Rage
8%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1