5 παιχνίδια που αναμένουμε τον Οκτώβριο

by Παναγιώτης Τριάντης on 3 Οκτωβρίου 2016

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των κυκλοφοριών ΕΔΩ.

Η σεζόν ξεκίνησε δυναμικά με πολλές δυνατές κυκλοφορίες εντός του Σεπτέμβρη που έφεραν και τα αντίστοιχα αποτελέσματα ως προς την ποιότητα και φυσικά αναφερόμαστε στα Forza Horizon 3, το νέο expansion του World of Warcraft, Legion, αλλά και τους αθλητικούς τίτλους που φέτος αγαπήθηκαν από τους συντάκτες μας.

Ο Οκτώβρης όπως συνηθίζεται, αποτελεί έναν από τους πιο "καυτούς" μήνες της χρονιάς και έρχεται γεμάτος υποσχέσεις με εξίσου δυνατές κυκλοφορίες, δίνοντας μας τη δυνατότητα να ενταχθούμε στον κόσμο της μαφίας, να επισκεφτούμε ξανά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και στο μακρινό μέλλον, να δούμε νέα γεγονότα μιας αγαπημένης σειράς και να μεταμορφωθούμε και να γίνουμε Super Saiyans.

Πριν προχωρήσουμε στους τίτλους που αναμένουμε περισσότερο τον Οκτώβρη, να σημειώσουμε και κάποιους τίτλους που δεν κατάφεραν να ενταχθούν στην παρακάτω λίστα, αλλά αξίζουν την προσοχή σας. Οι τίτλοι αυτοί δεν είναι άλλοι από την κυκλοφορία του Rise of the Tomb Raider για PS4, την ανανεωμένη έκδοση του The Elder Scrolls V: Skyrim - Special Edition, τη συλλογή Batman: Return to Arkham, τον νέο αποκλειστικό τίτλο του Wii U, Paper Mario: Color Splash, και τέλος, το νέο Civilization VI του Sid Meier.

Τέλος, μην ξεχνάμε ότι στις 13 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το PlayStation VR, όπου θα έχει διαθέσιμους επίσης πάνω από 20 τίτλους την ίδια ημέρα και περισσότερους από 50 έως το τέλος του έτους.


1. MAFIA III
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 7 Οκτωβρίου 2016
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Η σειρά Mafia επιστρέφει και μαζί της έρχεται ο Lincoln Clay. Ο πρωταγωνιστής του νέου μέρους είναι βετεράνος του πολέμου στο Βιετνάμ ο οποίος έχει βάλει στόχο να χτίσει μία νέα εγκληματική οργάνωση προκειμένου να αντιμετωπίσει την Ιταλική μαφία. Όπως και οι προηγούμενοι τίτλοι της σειράς, το MAFIA III αποτελεί έναν open world action-adventure τίτλο με κάμερα τρίτου προσώπου.


2. Gears of War 4
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 11 Οκτωβρίου 2016
Πλατφόρμες: PC, Xbox One

Το τέταρτο μέρος της σειράς Gears of Wars είναι γεγονός, κάνοντας τον, τον πέμπτο τίτλο της σειράς και τον πρώτο που δεν αναπτύσσεται από την Epic Games. Ο τίτλος επιστρέφει με πολλά από τα κλασικά του στοιχεία, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και νέα. Πρωταγωνιστής του νέου μέρους είναι ο γιος του Marcus Fenix (πρωταγωνιστή της κύριας σειράς) που φέρει την ονομασία J.D. Fenix, ο οποίος μαζί με τον φίλο του Delmont “Del” Walker έρχονται αντιμέτωποι με νέους κινδύνους που απειλούν την ανθρώπινη επιβίωση.


3. Battlefield 1
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 21 Οκτωβρίου 2016
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Το Battlefield επιστρέφει στις ρίζες του, μετά το spin-off που φέρει στο όνομα Hardline, με το Battlefield 1. Παρά τις συζητήσεις που προκλήθηκαν σχετικά με την ονομασία του τίτλου, αναμένεται να είναι η δυναμική επιστροφή που όλοι περιμένουν από τη σειρά. Ο τίτλος τοποθετείται στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και είναι εμπνευσμένο από ιστορικά γεγονότα. Το multiplayer κομμάτι υποστηρίζει μέχρι και 64 παίκτες ταυτοχρόνως, ενώ οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε οκτώ κλάσεις.


4. Dragon Ball: Xenoverse 2
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 28 Οκτωβρίου 2016
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

To Dragon Ball: Xenoverse 2 είναι άμεσο sequel του αρχικού και επιστρέφει με νέες περιοχές (hubs). Η ιστορία τοποθετείται δύο χρόνια αργότερα από τα γεγονότα του πρώτου τίτλου με τον πρωταγωνιστή να εντάσσεται στο Time Patrol, με τα γεγονότα της ιστορίας να αλλάζουν ξανά. Εκτός αυτών, το character customization επιστρέφει για άλλη μία φορά με τους παίκτες να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε φυλές, οι οποίες έχουν και αποκλειστικά quests, minigames και μεταμορφώσεις.


5. Titanfall 2
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 28 Οκτωβρίου 2016
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Η Respawn Entertainment επιστρέφει με τους μηχανικούς της τιτάνες μέσα από το Titanfall 2. Εκτός από multi-platform, ο τίτλος προσφέρει πλέον και single player story campaign, όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του Jack Cooper, των Frontier Militia, ο οποίος αποστέλλεται σε έναν εξωγήινο πλανήτη όπου πρέπει να συμμαχήσει με τον τιτάνα ενός πρώην συνεργάτη του προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα εξωγήινα πλάσματα και τους ανθρώπους που στρέφονται εναντίον τους.

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
14%
Cheers
43%
Τιιιιι ;
14%
Μπαααα
0%
Sad
0%
Rage
29%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1