5 παιχνίδια που αναμένουμε τον Οκτώβριο

by Ελένη Δρίβα on 1 Οκτωβρίου 2019

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των κυκλοφοριών ΕΔΩ.

Ο Σεπτέμβριος ήταν αδιαμφισβήτητα ενδιαφέρων. Ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου μας υποδέχθηκε με λίγη βροχή, λίγη ζέστη και πολλές νέες κυκλοφορίες· ακόμα και αν κάποιες από αυτές μας “κέρδισαν” και κάποιες άλλες όχι. Παρ’όλα τα νέα παιχνίδια όμως, ο μήνας που μας πέρασε ήταν μόνο η αρχή, αφού ο Οκτώβριος συνεχίζει με τους ίδιους φρενήρεις ρυθμούς, φέρνοντας τόσους νέους τίτλους που είναι αδύνατο να τους συμπεριλάβουμε όλους στο μηνιαίο μας αφιέρωμα χωρίς να σας βομβαρδίσουμε με κατεβατά από λέξεις.

Εν τέλει, μετά από αρκετή σκέψη καταφέραμε να επιλέξουμε πέντε παιχνίδια που έρχονται αυτόν τον μήνα, για τα οποία ανυπομονούμε περισσότερο. Πριν δούμε ποια είναι αυτά, αξίζει να αναφέρουμε αρκετούς τίτλους που δεν κατάφεραν να μπουν στη λίστα, καθώς και το νοσταλγικό Sega Mega Drive Mini που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες. Έτσι, έχουμε τα: Trine 4: The Nightmare Prince για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch, Destiny 2: Shadowkeep για PC, PS4 και Xbox One, το Concrete Genie για το PS4, Yooka-Laylee and the Impossible Lair για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch, Little Town Hero για το Nintendo Switch, MediEvil (remake) για το PS4 και Afterparty για PC, PS4 και Xbox One.

1. Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 4 Οκτωβρίου 2019
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One

Το αφιέρωμα του Οκτωβρίου ξεκινάει με το Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint που θα αποτελεί sequel του Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, τόσο σεναριακά, όσο και από κάθε άλλη άποψη. Η Ubisoft μεταφέρει το "Ghosts" unit στην Auroa για να διερευνήσει την ύποπτη δραστηριότητα της Skell Technology και εν τέλει, να έρθει αντιμέτωπο με την εξίσου ικανή και επικίνδυνη ομάδα των "Wolves", αρχηγός της οποίας είναι ο Cole D. Walker (Jon Bernthal).

Η γαλλική εταιρεία έχει υποσχεθεί πως θα δούμε πολλές βελτιώσεις και νέες προσθήκες, έναν νέο μεγαλύτερο χάρτη που θα φιλοξενεί διάφορα τοπία και επιπλέον περιεχόμενο που θα προστεθεί μετά από την κυκλοφορία. Αναμενόμενα, θα μπορείτε να παίξετε μόνοι σας (με βοήθεια από AI) ή με άλλους τρεις παίκτες. Εν αντιθέσει με το Wildlands όμως, το Breakpoint εστιάζει στο survival, με διάφορους παράγοντες (όπως η δίψα) να επηρεάζουν δραστικά την απόδοση του χαρακτήρα σας. Με πιο επικίνδυνους εχθρούς, ιδιαίτερη έμφαση στην επιβίωση και νέα όπλα και εξοπλισμό, το Breakpoint έχει τα φόντα να γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον sequel.

 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΜΑΣ PREVIEW, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

 

 

2. GRID

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 11 Οκτωβρίου 2019
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One

Η Codemasters επιστρέφει με έναν ακόμα racing τίτλο για το 2019 και δεν είναι άλλος από το Grid. Πρόκειται για τον δέκατο τίτλο της σειράς TOCA και το τέταρτο κατά σειρά GRID, όμως αποτελεί reboot για το γνωστό franchise. Η κυκλοφορία του τίτλου είχε προγραμματιστεί για τον προηγούμενο μήνα, όμως το βρετανικό στούντιο ανάπτυξης αποφάσισε να την αναβάλλει για τον Οκτώβριο, ώστε να το διαφημίσει λίγο παραπάνω και να έρθει σε επαφή με το κοινό.

Συγκριτικά με άλλα παιχνίδια του είδους, το Grid δεν μας έχει βομβαρδίσει με βίντεο για την κάθε μικρή λεπτομέρεια, όμως γνωρίζουμε πως ένας από τους βασικούς μηχανισμούς του θα είναι το Nemesis System. Με μια φιλόδοξη κίνηση, η Codemasters προσπαθεί να εξελίξει την AI των αντίπαλων οδηγών ώστε να προσαρμόζεται στη δική σας οδηγική συμπεριφορά. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν 400 διαφορετικά οδηγικά προφίλ και ανάλογα πόσο επιθετικοί είστε (αν χτυπάτε τα άλλα αυτοκίνητα), οι αντίπαλοι γίνονται επίσης πιο εχθρικοί. Με σύμβουλο τον Fernando Alonso, η Codemasters επιχειρεί να μας χαρίσει έναν ποιοτικό racing τίτλο για το Φθινόπωρο και ίσως για όλο το 2019.

3. Call of Duty: Modern Warfare

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 25 Οκτωβρίου 2019
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One

Ο Οκτώβριος θα φέρει ένα ακόμα reboot, αν και στην προκειμένη πρόκειται για "soft reboot". To Call of Duty: Modern Warfare αποτελεί μια "νέα αρχή" για τη σειρά Modern Warfare, αλλά και για την Activision η οποία εισάγει για πρώτη φορά στο πασίγνωστο franchise της τη δυνατότητα για cross-platform multiplayer, ενώ αφήνει (προς το παρόν) στην άκρη τη στρατηγική του season pass (όχι όμως και του αποκλειστικού περιεχομένου, μιας και το survival mode θα είναι exclusive στο PlayStation 4 για έναν χρόνο). Η συγκεκριμένη κυκλοφορία είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση καθώς στους φίλους της σειράς Modern Warfare θα φανεί αρκετά γνώριμη και παράλληλα, ξένη.

Κυρίως, η Infinity Ward εστιάζει σε ένα πιο ρεαλιστικό, "βαρύ" και συναισθηματικά φορτισμένο σενάριο, ενώ ο Captain Price επιστρέφει σε μια εναλλακτική εκδοχή του. Αν και τα ηθικά διλήμματα δεν θα επηρεάσουν την πλοκή, η οποία θα είναι γραμμική, οι παίκτες θα βαθμολογούνται για τις επιλογές τους και θα επιβραβεύονται αναλόγως. Γενικά, το reboot αναμένεται να στηρίζεται ακόμα περισσότερο στον ρεαλισμό και στο στρατηγικό gameplay, είτε παίζετε single-player, είτε multiplayer. Πριν περάσουμε στο επόμενο παιχνίδι, αξίζει να αναφέρουμε πως το multiplayer αναμένεται να έχει modes για όλα τα γούστα, αφού θα μπορείτε να παίξετε από 2v2, μέχρι και σε μια χαοτική μάχη των 100+ παικτών, μεταξύ άλλων.

4. The Outer Worlds

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 25 Οκτωβρίου 2019
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch

Χωρίς ένα καλό RPG ο Οκτώβριος δεν θα ήταν ολοκληρωμένος. Η Obsidian Entertainment δημιούργησε μια νέα IP, χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 4, που θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα και θα μας ταξιδέψει στο διάστημα. Το The Outer Worlds φαίνεται να είναι ένα από τα "βαριά" RPGs που σε διασκεδάζουν για πάρα πολλές ώρες, με όμορφα τοπία και μια ενδιαφέρουσα πλοκή. Αναμενόμενα, πρόκειται για μια γνήσια single-player εμπειρία, όπου διαμορφώνετε τα skills του χαρακτήρα σας και των NPC companions σας, όπως εσείς θέλετε.

Σεναριακά, το The Outer Worlds "φλερτάρει" με μια εναλλακτική εκδοχή του κόσμου μας, καθώς διάφορες μεγάλες επιχειρήσεις έχουν αρχίσει να εποικίζουν ξένους πλανήτες. Μετά από ένα ατύχημα, ο χαρακτήρας μας αναγκάζεται να αφήσει το διαστημόπλοιο του ώστε να βρει βοήθεια, όμως στην πορεία θα ανακαλύψει την αλήθεια για τις μεγαλο-επιχειρήσεις. Σύμφωνα με την Obsidian, οι επιλογές των παικτών θα επηρεάζουν την εξέλιξη της ιστορίας, ενώ αν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σωστά κάποια mechanics (πχ. stealth), ο χαρακτήρας σας θα αποκτάει ένα "flaw", που ουσιαστικά είναι ένα debuff, αλλά σας δίνει κάποια επιπλέον perks.

5. Luigi's Mansion 3

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 31 Οκτωβρίου 2019
Πλατφόρμες: Nintendo Switch

Η λίστα μας κλείνει με το Luigi's Mansion 3, το οποίο θα κυκλοφορήσει την ημέρα του Halloween. Το νέο παιχνίδι της Next Level Games αποτελεί sequel του Luigi's Mansion: Dark Moon, διατηρώντας πολλά από τα mechanics του και προσθέτοντας κάποια νέα. Σε μια προσπάθεια να φυλακίσει τον Mario και την παρέα του, ο King Boo τους προσκαλεί στο ξενοδοχείο Last Resort. Ο Luigi είναι ο μόνος που καταφέρνει να ξεφύγει και ο μόνος που μπορεί να σώσει τους φίλους του... αρκεί να καταφέρει να ξεπεράσει τους φόβους του.

Στο Luigi's Mansion 3, ο Luigi έχει στη διάθεση του το νέο Poltergust G-00, καθώς και μερικές νέες κινήσεις, όπως τα Slam, Suction Shot και Burst, που θα τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα και να λύσει γρίφους. Από την άλλη, ο Gooigi είναι μια πράσινη κόπια του Luigi, με διαφορετικές ικανότητες, που θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε για να ξεπεράσετε διάφορα εμπόδια. Παράλληλα, η Next Level Games έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο co-op, επιτρέποντας σας να παίξετε τόσο online, όσο και local, κάτι που κάνει το Luigi's Mansion 3 ιδανικό για "game nights", με φίλους.

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
50%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
50%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1