6 παιχνίδια που αναμένουμε τον Φεβρουάριο

by Ελένη Δρίβα on 1 Φεβρουαρίου 2019

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των κυκλοφοριών ΕΔΩ.

Ο πρώτος μήνας του 2019 μας υποδέχθηκε με μερικές εξαιρετικές κυκλοφορίες. Τα Resident Evil 2, Ace Combat 7: Skies Unknown και Kingdom Hearts III άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, ξεκινώντας τη χρονιά πάρα πολύ ωραία. Αν οι υπόλοιποι έντεκα μήνες μας προσφέρουν εξίσου ποιοτικές εμπειρίες, τότε το 2019 αναμένεται να είναι μια πολύ δυνατή χρονιά.

Περνώντας στον δεύτερο μήνα της χρονιάς, συναντάμε έξι τίτλους που ανυπομονούμε να παίξουμε, αντί για τους συνηθισμένους πέντε, μιας και πολλές εταιρείες επέλεξαν τον Φεβρουάριο ως παράθυρο κυκλοφορίας για τα παιχνίδια τους. Πριν δούμε ποιοι είναι αυτοί όμως, αξίζει να αναφέρουμε και δυο κυκλοφορίες που δεν κατάφεραν να μπουν στη λίστα. Συγκεκριμένα, έχουμε τα: God Eater 3 για τα PC και PS4 και Trials Rising για τα PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

1. Far Cry New Dawn

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 15 Φεβρουαρίου 2019
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One

Το Far Cry New Dawn έρχεται να συνεχίσει την ιστορία του Far Cry 5, με μερικούς νέους χαρακτήρες. Τοποθετείται δεκαεφτά χρόνια μετά από τα γεγονότα του πέμπτου κεφαλαίου και μας μεταφέρει για ακόμα μια φορά στη Hope County, της Μοντάνα. Ως spin-off τίτλος, το New Dawn είναι μικρότερου βεληνεκούς από το Far Cry 5 και αυτό φαίνεται και από τη μειωμένη τιμή του. Παρόλα αυτά, "πατάει" πάνω στους μηχανισμούς του προκατόχου του, εξελίσσοντας κάποιους από αυτούς.

Παραδείγματος χάρη, τα Guns for Hire και Fangs for Hire επιστρέφουν με νέους συμμάχους, ενώ υπάρχουν νέα όπλα και αναβαθμίσεις. Στο Hope County έχουν προστεθεί κάποιες νέες τοποθεσίες και έχουν αφαιρεθεί κάποιες άλλες. Τα outposts παραμένουν και εσείς θα πρέπει να τα απελευθερώσετε από τους νέους εχθρούς. Πλέον υπάρχουν και τα expeditions, που θα σας ταξιδέψουν σε μικρές περιοχές από άλλες τοποθεσίες των ΗΠΑ, όπως τη Λουιζιάνα. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε την έντονη χρωματική παλέτα του παιχνιδιού και πως θα περιέχει μερικές multiplayer λειτουργίες, όπως το Far Cry 5.

 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΜΑΣ PREVIEW, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

 

 

2. Crackdown 3

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 15 Φεβρουαρίου 2019
Πλατφόρμες: PC, Xbox One

Εννιά χρόνια μετά από την κυκλοφορία του Crackdown 2, το Crackdown 3 επιτέλους έρχεται αυτόν τον μήνα. Μετά από πολλές αναβολές, το Agency επιστέφει πίσω στη δράση υπό τις εντολές του Commander Jaxon. Προσπαθώντας να σταματήσουν τον οργανισμό Terra Nova, οι Agents κατευθύνονται στην πόλη New Providence...

Σε γενικές γραμμές, το Crackdown 3 διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά του franchise. Το οπλοστάσιο των Agents περιέχει δεκάδες όπλα, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πολεμήσετε τα διάφορα bosses και τους Kingpins, αλλά και για να καταστρέψετε τις εγκαταστάσεις τους. Ο μηχανισμός Skills for Kills επιστρέφει και μαζί του φέρνει έναν νέο μηχανισμό, τον Gangs Bite Back, που ουσιαστικά επιτρέπει στους εχθρούς να σας κυνηγήσουν ανά πάσα στιγμή. Οι πιο βασικές προσθήκες του παιχνιδιού, είναι το competitive multiplayer mode, Wrecking Zone και η δυνατότητα καταστροφής του περιβάλλοντος.

3. Metro Exodus

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 15 Φεβρουαρίου 2019
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One

Άλλος ένας τίτλος που θα κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου (έχουμε και άλλον στη συνέχεια, λες και δεν έχει άλλες μέρες ο Φεβρουάριος) είναι το Metro Exodus. Με βαριά "κληρονομιά" και ακόμα πιο βαρύ κλίμα, το Exodus συνεχίζει την ιστορία των Metro 2033 και Metro: Last Light. Αυτή τη φορά, μας μεταφέρει στο 2036 και ενώνει τη γραμμική δομή με το open world, με το κάθε ένα να χρησιμοποιείται οπού χρειάζεται.

Στο πρωταγωνιστικό ρόλο είναι και πάλι ο Artyom, ο οποίος απομακρύνεται από το μετρό της Μόσχας, όχι όμως και από τη Ρωσία. Η ιστορία διαρκεί έναν in-game χρόνο, επιτρέποντας μας να βιώσουμε όλες τις εποχές, επιβιώνοντας μέρα και νύχτα. Φυσικά, το Metro Exodus διατηρεί την οπτική πρώτου προσώπου, όπως και τα survival horror και stealth στοιχεία της σειράς. Αυτό σημαίνει ότι θα χρησιμοποιείτε αυτοσχέδια όπλα και θα πρέπει να τα αναβαθμίζετε με τα υλικά που βρίσκεται, ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίσετε τόσο τους μεταλλαγμένους, όσο και τους εχθρικούς ανθρώπους...

4. Jump Force

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 15 Φεβρουαρίου 2019
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One

Το Jump Force είναι το απόλυτο fighting παιχνίδι για τους λάτρεις των manga και ο τέταρτος τίτλος που θα κυκλοφορήσει στις 15 του μήνα (σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να αφιερώσουμε το "Πάει, πάει", της Βίκυς Μοσχολιού, στο πορτοφόλι μας). Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από τη Bandai Namco Entertainment για την πενηντακοστή επέτειο του περιοδικού Weekly Shōnen Jump, περιέχοντας πάνω από 40 μαχητές που έχουν εμφανιστεί στο περιοδικό.

Θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε single-player και multiplayer, όμως οι μάχες θα γίνονται πάντα ως 3 vs. 3. Μερικοί από τους χαρακτήρες που έχουν επιβεβαιωθεί πως θα δούμε στο παιχνίδι προέρχονται από τις σειρές: Naruto, Dragon Ball, Bleach, One PieceYu-Gi-Oh! και My Hero Academia. Παράλληλα, θα μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας χαρακτήρα και να διαμορφώσετε την εμφάνισή του όπως εσείς επιθυμείτε.

5. Anthem

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 22 Φεβρουαρίου 2019
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One

Μετά από το διαβόητο Mass Effect: Andromeda, η BioWare επιστρέφει με μια νέα IP, το Anthem. Η πασίγνωστη εταιρεία δοκιμάζει το χέρι της σε ένα online multiplayer, looter shooter τρίτου προσώπου και, λόγω του Andromeda, αλλά και της EA, το κοινό είναι σκεπτικό. Παρόλα αυτά, με τις σωστές κινήσεις, το Anthem έχει τα φόντα να καθιερωθεί στο είδος των on-going παιχνιδιών και να βγάλει τη BioWare από τη δύσκολη θέση που έχει βρεθεί.

Στο επίκεντρο του παιχνιδιού βρίσκονται τα Javelins, τέσσερα διαφορετικά exosuits (Ranger, Storm, Colossus και Interceptor) με διαφορετικές ικανότητες. Τα Javelins τα ελέγχουν οι Freelancers, οι οποίοι είναι και οι ήρωες του παιχνιδιού. Σύμφωνα με τη BioWare, το Anthem προσφέρει τέσσερα διαφορετικά playstyles, ένα διασκεδαστικό flying system, δεκάδες είδη όπλων και διάφορες cooperative δραστηριότητες για να παίξετε μαζί με τους φίλους σας ή με άτομα που βρίσκεται στο matchmake. Το μεγαλύτερο endgame activity θα είναι τα strongholds, ενώ το παιχνίδι θα έχει κανονικό story mode.

 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΜΑΣ PREVIEW, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

 

6. Dirt Rally 2.0

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 26 Φεβρουαρίου 2019
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One

Το Dirt Rally 2.0 είναι το έβδομο κατά σειρά Dirt. Η Codemasters επιστρέφει, βελτιώνοντας το franchise ακόμα περισσότερο. Δίνοντας έμφαση στο rally και στο rallycross, με πίστες από όλον τον κόσμο, το 2.0 θα διατηρήσει τα ρεαλιστικά driving physics του Dirt Rally (2015). Παράλληλα, η Codemasters έχει αποκαλύψει πως θα συνεχίσει να εμπλουτίζει το παιχνίδι μετά από την κυκλοφορία του, μέσω διαφόρων DLCs.

Αυτό που αναμένεται ότι θα κάνει το Dirt Rally 2.0 να ξεχωρίζει είναι η πιο ρεαλιστική αλληλεπίδραση του περιβάλλοντος με τα αυτοκίνητα. Σύμφωνα με την Codemasters, το παιχνίδι θα έχει νέο σύστημα καιρικών συνθηκών, με τα καιρικά φαινόμενα να επηρεάζουν την οδήγηση, αλλά και την ορατότητα των παικτών. Επιπλέον, η οδήγηση θα επηρεάζεται και από τη φθορά της κάθε πίστας, αφού όσο περνάνε οι γύροι, η επιφάνεια του κάθε δρόμου θα αλλοιώνεται. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα ελαστικά, μεταξύ άλλων. Τέλος, το παιχνίδι θα υποστηρίζει single-player και multiplayer αγώνες.

 

 

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
0%
Cheers
100%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
0%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1