5+1 παιχνίδια που αναμένουμε τον Σεπτέμβριο

by Παναγιώτης Τριάντης on 1 Σεπτεμβρίου 2017

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των κυκλοφοριών ΕΔΩ.

Άλλο ένα Καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και όλοι γυρίζουμε σιγά σιγά από τις διακοπές μας προκειμένου να μπούμε και πάλι στους ρυθμούς μας. Ο Αύγουστος μας έχει ήδη προσφέρει δυνατές εμπειρίες με τις κυκλοφορίες των Uncharted: The Lost Leagacy, Hellblade: Senua’s Sacrifice και Mario + Rabbids Kingdom Battle και πάμε για ακόμη περισσότερες.

Περνάμε στον Σεπτέμβριο. Φθινόπωρο, νέα σεζόν και σίγουρα πάρα πολλές μεγάλες και δυνατές κυκλοφορίες. Αυτό μας δυσκολεύει στην επιλογή των πιο αναμενόμενων τίτλων, αλλά τα καταφέραμε και σας τα ετοιμάσαμε. Πιο συγκεκριμένα, ο μήνας μας φέρνει πιο κοντά στο πεπρωμένο μας, στο οποίο οδηγούμαστε με ταχύτατα αυτοκίνητα με οδηγούς που έχουν κούπες για κεφάλια σε ένα κόσμο που δύο διαφορετικά σύμπαντα συγκρούονται. Και δυο ακόμα.

Εκτός από αυτούς τους τίτλους, έχουμε και άλλους που δεν κατάφεραν να μπουν στη λίστα, αλλά αξίζουν να σημειωθούν. Πιο συγκεκριμένα, οι τίτλοι αυτοί είναι τα Total War: WARHAMMER II, Metroid: Samus Returns, Pokken Tournament DX και το Divinity Original Sin II. Εκτός από αυτά κυκλοφορούν και οι αθλητικοί τίτλοι FIFA 18, Pro Evolution Soccer 2018, NBA 2K18, αλλά και NBA Live 18. Τέλος, αυτόν τον μήνα κυκλοφορεί και το Nintendo Classic Mini: SNES και συγκεκριμένα στις 29 Σεπτεμβρίου.


1. Knack 2
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 5 Σεπτεμβρίου 2017
Πλατφόρμες: PlayStation 4

To Knack επιστρέφει ύστερα από τέσσερα ολόκληρα χρόνια, ύστερα από τη κυκλοφορία του ως launch τίτλος του PlayStation 4. Ο νέος τίτλος φαίνεται πως έχει πάρει στα σοβαρά το co-op κομμάτι καθώς προωθείται με έντονο τρόπο. Για όσους δεν γνωρίζουν μιλάμε για ένα action platformer όπου οι παίκτες χειρίζονται τον Knack, ένα δημιούργημα των ανθρώπων που μπορεί να πάρει μορφή με διάφορα relics.


2. Destiny 2 
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 6 Σεπτεμβρίου 2017
Πλατφόρμες: PlayStation 4, Xbox One

Το δεύτερο μέρος της σειράς Destiny φτάνει τρία χρόνια μετά τη κυκλοφορία του αρχικού τίτλου. Η Bungie έχει ετοιμάσει μια ολοκαίνουργια περιπέτεια για τους οπαδούς της σειράς, που τοποθετείται ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του τελευταίου expansion, Rise of Iron. Όπως και στον πρώτο τίτλο, υπάρχουν τρεις διαφορετικές κλάσεις, οι Hunters, Warlocks και Titans. Υπενθυμίζεται πως η έκδοση για το PC θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.


3. Dishonored: Death of the Outsider
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 15 Σεπτεμβρίου 2017
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

Ένα νέο standalone expansion του Dishonored 2 έρχεται να δώσει επιπλέον υλικό στους οπαδούς της σειράς και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, το Death of the Outsider τοποθετείται δύο μήνες μετά τα γεγονότα του Dishonored 2 και πρωταγωνιστεί η Billie Lurk. Σκοπός της είναι να σκοτώσει τον Outsider, ενώ ταυτόχρονα θα κλείσει την εποχή των Kaldwin.


4. Marvel vs Capcom Infinite
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 19 Σεπτεμβρίου 2017
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

H γνωστή fighting σειρά της Capcom, Marvel vs Capcom, επιστρέφει με το Infinite ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας. Το νέο μέρος φέρνει μαζί του μάχες δύο εναντίων δύο όπως και σε προηγούμενους τίτλους, αφαιρεί τα assist moves και τα αντικαθιστά με ένα νέο dual-character combo σύστημα. Εκτός αυτού, το Marvel vs Capcom Infinite προσθέτει και έναν νέο μηχανισμό που αφορά τις infinity stones οι οποίες προσφέρουν ειδικές ικανότητες στους χαρακτήρες.


5. Project CARS 2
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 22 Σεπτεμβρίου 2017
Πλατφόρμες: PC, PlayStation 4, Xbox One

To racing simulator της Slightly Mad Studios έρχεται με αρκετό υλικό από ταχύτατα αυτοκίνητα και πολλές αγωνιστικές πίστες. Πιο συγκεκριμένα, το Project CARS 2 έρχεται με 182 οχήματα από 38 κατασκευαστές, 46 πίστες και νέο σύστημα καιρού επιτρέποντας πολλαπλές αλλαγές φαινομένων. Τέλος, o τίτλος θα υποστηρίζει και VR.


6. Cuphead
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 29 Σεπτεμβρίου 2017
Πλατφόρμες: PC, Xbox One

Αρκετά χρόνια μετά την ανακοίνωση του, το Cuphead θα βρίσκεται κοντά μας αυτόν τον μήνα. Το Cuphead είναι ένα 2D run and gun παιχνίδι το οποίο έχει επηρεαστεί άμεσα από τα καρτούν της δεκαετίας του 1930. Τόσο τα γραφικά του τίτλου όσο και ο σχεδιασμός των χαρακτήρων έχει βασιστεί αυτό, μεταφέροντας μας σε μια άλλη εποχή. Ο τίτλος υποστηρίζει και τοπικό co-op για ακόμα περισσότερη διασκέδαση.


 

Σχόλια
What's your reaction?
LOL
60%
Cheers
20%
Τιιιιι ;
0%
Μπαααα
20%
Sad
0%
Rage
0%
/* ]]> */
http://bs.serving-sys.com/serving/adServer.bs?cn=display&c=19&mc=imp&pli=22935073&PluID=0&ord=[timestamp]&rtu=-1